torstai 18. heinäkuuta 2019

Vaatimuslista-Liisa ja syntyvyyskatastrofi



Kirjoitukset ja punaisen pillerin totuudet, saavat jälleen täyden tukensa empiirisitä havainnoista, kun tämä ns. itsenäinen, ja vahva nainen, teki ulostulonsa, jossa hän tomerasti päätti, että miehen on tultava täyttämään rooliaan - vähän kuin IKEA:n huonekalun, tai jonkun statussymbolin - ja se on tapahduttava Liisan ehdoilla, tai sitten sitä ei tapahdu ollenkaan. Nih!

Ongelman tästä tekee se, että näitä epärealistisia ja Disneyn maailmoissaan eläväiä vaatimuslista-liisoja on yhteiskuntamme täynnä - syntyvyyspula on osoitus siitä, että heidän määränsä on ylittänyt kriittisen rajan, ja nyt sitten Suomen suku sammuu, sillä hypergamia sammuttaa sen.

Sylttytehdas-tarkistus

Nyt, lukija voi kysyä, että miksi sitten juuri tämä Liisa pääsi Hyysärin Sanomien juttuun?

Koska tällä Liisalla on "oikeat mielipiteet":



Suvakkimedian modus operandi on aina hyvin, hyvin yksinkertainen:
  • Asiantuntijat ovat aina omia (aate)tovereita
  • Omat poliittiset mielipiteet ovat aina faktoja ja uutiset sen mukaisia
  • Kaveria, etenkään aate-sellaista, ei olla auttamatta, kuten tässä tapauksessa jossa hänen hullunkurinen seuranhakuilmoituksensa luultavasti asetettiin näytille täysin vakavissaan ja sillä olettamuksella, että se on milläänsä realistinen.

Tästä pääsemme itse ilmiöön, ja siihen, mihin se johtaa.

Ongelma

Eli, hypergamia on siis suurin syntyvyyskatastrofin aiheuttaja. On myös muita syitä, mutta ilman hypergamiaa tilanne ei olisi näin paha.

Yksilötasolla, on rajallinen määrä asioita joita voi tehdä, sillä vaatimuslista-liisat ovat todiste siitä, että kontrolli ei ole miehen käsissä määräänsä enempää; kukaan ei voi vastata naurettavan mahdottomiin vaatimuksiin, ja kun siihen lisätään vielä "parempi yksin, kuin ei kyllin hyvässä seurassa" -asennoituminen, on lopputulos selviö.

Ongelmana ei ole se, etteikö nainen saisi päättää kehostaan, vaan se, että feminismi on periaatteessa narsististen naisten yritys pakottaa maailma toksiselle feminiinisyydelleen - sen toteutuessa maailmasta muuttuu gynosentrinen painajainen, jolloin nainen saa tehdä mitä haluaa, ilman seurauksia. Jo varhaiset Fundamentin kirjoitukset osoittivat, että ei ole mitenkään väliä, kuin pieni pahaa aikaan saava ryhmä on, etenkin jos sillä on valtaa.


Erityisesti kansakunnan kohtalonkysymyksissä, tälläinen ei yksinkertaisesti sovi, ilman katastrofaalisia seurauksia. Ne voivat olla luonnollisia tai reaktiivisia, mutta ne tulevat kyllä.

Yksilötasolla tämä naisissa näkyvä pitkittynyt teini-ikäisyyteen jääminen omaa vakavat seuraukset, kuten jo edellä on sanottu: Suomen suku sammuu. Naiselle itselleen se tietää sitä, että hänestä tulee se vain rikkaan miehen kelpuuttava, "parhaassa iässä oleva" tätinainen, joka kylään tullessaan saa aikaan sen, että kaikki talon alkoholit on piilotettava, ja jokaisen on varauduttava kuuntelemaan hänen matkustelujuttujaan. 

Ratkaisu

Näin ollen, ongelma on yksilö- ja ryhmätasolla naisissa, sekä järjestelmässä.

Niin on myös ratkaisukin.

Ne naisen on tehtävä itse, siinä missä järjestelmän on muuttuva myöskin; sen muuttuessa naisten joukkosieluisuuteen taipuvaisuus tekee tehtävänsä.

Näet, se oli naisten joukkosieluisuus, joka sai heidät laumassa haluamaan ja tekemään asioita, jotka ovat haitallisia niin kansalle kuin myös heille itselleen.



Ja myös laumassa he tekevät todennäköisemmin oikein, kuin vääriin, kunhan vain järjestelmä on täydellinen.

Nyt, lopuksi vähäsen kevennystä vähäsen.

Tässä allekirjoittaneen ja hänen kaveriensa reaktio, kun allekirjoittanut tutustuu tyypillisen vaatimuslista-liisan ostoslistaan:


(Alkaa kohdasta 0:43 min)

Lue myös: 10 ratkaisua syntyvyyspulaan

Ei kommentteja: