tiistai 23. heinäkuuta 2019

OA: Miesten vessa jossa ei juurin vitun edessä voimisteltu

Allekirjoittanut on ollut festaroimassa - asia mikä on mainitaan pohjustusmielessä, sillä tämä ei ole mikään festariraportti - paitsi niiltä osin, että seuraavat tapahtumat tapahtuivat festarien ohella.

Festarihumun vuoksi vessat kaikkialla on aina täynnä. No, tämä meinaa totta kai sitä, että naiset tuppaavat silloin miesten puolelle. Näin käy myös baareissa ja yökerhoissa joka viikonloppuna.

Allekirjoittanut menee kusilaarille. Siinä oli jo täysi rivi. Samalla joku oman elämänsä miss XL menee koppiin, ja alkaa  välittömästi huutelemaan peilin eteen itseään ehostamaan jääneelle Pirjo-Maritalle miten siellä on vessan lattia märkä, ja kuinka "miehet on sikoja!!"

Osa miehistä lähtee yhtä aikaan laarilta - sattumaa, vai seurausta miesvihamielisestä ulinasta? Paha sanoa. Seuraavaksi kuuluu jo käsienpesupuolelta, kun muutama mies puhuu keskenään: "Vai ollaan me sikoja." Tämän seurauna tämä toinen prinsessa alkaa länkyttämään ylimieliseen sävyynsä, karsinassaan ponnistelevalle lajitoverilleen, kuinka nämä "pojat täällä jotain mussuvat, siitä mitä sanoit".

Allekirjoittanut tulee silloin käsienpesulle, ja tokaisee sarkastiseen sävyyn: "Niin, naiset saavat mussuttaa, miehet eivät - se on tasa-arvoa".

Miestenvessan prinsessa ei tajunnut sarkasmia, vaan vastasi myöntävästi, joskin hieman hölmistyneenä (se oli sen näköinen, että epäilemättä saa huomiota miehiltä, mikä on johtanut kusen kihoamiseen nättiin, mutta muuten niin ilmeisesti tyystin käyttöä vaille jääneeseen päähän). Mutta jätkät tajusivat, ja alkoivat nauramaan. Ja kun allekirjoittanut kerran pääsee vauhtiin, antaa hän sitten palaa: "Ketä te olette muutenkaan puhumaan sikailusta, kun te siat tulette röyhkeästi miesten puolelle ja alatte vielä haukkumaan meitä? Me tekisimme saman, niin te soittaisitte poliisin hakemaan meidät pois." Miehet nauravat ja komppaavat, erään sanoen mm: "Jos me tehtäisi se sama, se olisi metoo."

Ämmä meni sanattomaksi, mutta sitten taas alkoi tuttu ulina: "Joo, joo menkääs nyt pojat siitä". Allekirjoittanut alkoi nauramaan - jätkät perässä: "Hah! Älä nyt vedä puihin, 'itsenäinen vahva nainen', te tässä aloititte, joten kestä nyt kun saatte takaisin. Se on sitä oikeaa tasa-arvoa mitä olette vaatimassa jatkuvasti.".

Exit scene.

Allekirjoittanut ja pari muuta miestä lähdettiin, naureskellen, täynnä voitollisuutta ja hyvää nousevaa festarifiilistä. Vessassa alkoi uudestaan vitullinen pulputus tämän kanan johdosta - kunhan me olimme poistuneet. Toinen jätkistä sanoi: "Ei helvetti, se mussuttaa tuolla vieläkin." Allekirjoittanut pudisteli päätään ja naureskeli.

Erottuamme - näiden kahden miehen mennessä hakemaan lisää olutta, allekirjoittaneen lähdettyä aurinkoon kuuntelemaan elävää musiikkia, juomaan virvoikkeita. Matkalla allekirjoittanut näku ja etenkin kuuli ne samaiset kaksi tunkeilevaa, röyhkeää ämmää. Niiden kotkottaminen kuului kadun toiselle puolelle saakka, ja sen seasta  tunnisti sanan "mussutus". Naisten etuoikeutuksen tunne on niin suuri, ettei heistä saa hyvää häviäjää sitten millään. Vaan, ei se mitään, tämä kaikki oli niille narsistisille horoleille, ihan oikein.



Allekirjoittanut tietää paikkansa tässä maailmassa, mutta hän tietää myös muiden paikan.

Summa summarum

Miehet ovat jo korviaan myöten täynnä tätä narsististen naisten perseilyä, ja se ei enää mene alas.

Allekirjoittanut nousee puolustamaan veljiään, eikä petä heitä selkärangattomalla valkoritanoinnilla - ja veljet, he nousevat allekirjoittaneen kanssa.

Tapahtui siis se, mistä oli jo aiemmin kirjoitettu:   

Kieltäydy pelaamasta peliä, jota et voittaa. Toinen vaihtoehto on taistella vastaan. Pääasia että koijattavaksi et ryhdy: älä erehdy kerjäämään kunnioitusta heiltä, jotka eivät edes halua olla ystäviäsi.

Kun feministit julistivat sodan miessukukunnalle, he unohtivat, että miehillä on verissä sotimisen taito, ja silloin miehet dominoivat naisia miten haluavat.

Lisäksi se, että naiset hyppivät silmille, tapahtuu vain siksi, koska heidän on annettu tehdä niin, jolloin röyhkeimmät ja tyhmimmät tekevätkin sen.

Mutta ei enää, sillä toksisen feminiinisyyden aika on nyt ohitse, ja on alkanut Lopullisen Voiton aika!




PS.Kuvaa hyvin sitä, miten Fundamentin kirjoitukset toteutuvat myös kysymyksessä siitä, mistä tämä ongelma johtuu ja miten se hoidetaan. Sillä noilla samoilla festareilla allekirjoittanut kohtasi pullojenkeräilijämummon, jolle huikkasi tyhjästä tölkistään, minkä johdosta mummo tuli hymyillen hakemaan sen ja vielä kiittikin kohteliaasti. Allekirjoittanut sanoi myös ole hyvä. Ei vihollisuuksia, ei sikailua sukupuolten välillä. Eikä ihme, sillä kyseinen vanhempi nainen oli ajalta, jolloin massakontrolli ei vielä lietsonut toksista feminiinisyyttä (feminismiä) joukkosieluiseen sukupuoleen (naisiin). Tämä naisten toksinen käytös kyllä paranee, kun heidät pistetään aisoihin yksilötasolla, mutta lopullinen ratkaisu on valtiollinen. Näet, kuten jo aiemmin kirjoitettua: naiset edustavat joukkosieluista sukupuolta, ja tekevät sen, mikä on virallisesti oikein, auktoriteetin sanomaa ja mitä muutkin naiset tekevät. Ongelmaan adaptoituminen, ja täten sen salliminen, ei ole selvästikään ratkaisu - se on snisen pillerin tie, ja sitä käyttävät petolliset miesfeministti ja sitä käyttää myöskin Sinisen Pillerin Deittailuteollisuus.

Ei kommentteja: