torstai 11. heinäkuuta 2019

Maria Nordin ja maalituskulttuuri

Edellisessä moderneja kulttuureja tutkivassa tekstissä, saimme esimerkin baittauskulttuurista. Tällä kertaa käsitellään mädättäjien (femakot ja suvakit) toista kulttuurillista lahjaa maailmalle, eli maalituskulttuuria.

Lyhyesti sanoen, maalituskulttuurissa nostetaan määrätty uhri tikunnokkaan, ja sen jälkeen käydään hyeenoiden tavoin sen kimppuun - yleistä myös on, että tämä uhri yritetään toimittaa leivättömän pöydän ääreen, menemällä vasikoimaan tämän työnantajalle samaisella hyeenalaumalla.



Maria Nordinin tapaus, on esimerkki tästä maalituskulttuurista, sellaisesta vielä, jossa hänen omat koirat purivat, ja näyttivät mädättäjien täydellisen selkärangattomuuden ja petollisuuden. Vaikka allekirjoittanut ei missään nimessä näe suurtakaan myönteistä potentiaalia naisessa, joka maalailee kuukautisverellä pääsiäismunia ja on tiettävästi feministi, on kuitenkin tässä tapauksessa asetuttava hänen nurkkaukseensa.



On selvää, että transotukset ovat sitä samaa mädätyskulttia,  jonka jäsenet eivät hae tasa-arvoa, vaan valtaa ja he ovat valmiita loukkaantumaan ja tietoisesti väärinymmärtämään, jos se he vain näkevät tilaisuutensa koittaneen. Tämä myöskin tarkoittaa heidän vihollisten häikäilemätöntä hävittämistä, tutulla kantelupukki-tavalla, ja kuten tämän kirjoituksen aiheeseen kuuluu, on iso osa näistä vihakampanjoihista naisia. (Ei siis välttämättä edes transnaisia, vaan ihan normaaleja naisia, jotka ovat päättäneet ottaa tämän asiakseen.)



Yllä olevan maalittamisen seurauksena, Maria Nordin on menettänyt tähän mennessä jo yhden yhteistyökumppanin, ja vielä ei ole tietoa, miten käy loppujen kanssa.


Nyt, allekirjoittanut on ihan varma, että Maria Nordin ei pahalla sanonut sitä mitä sanoi, vaan uskoo siihen itsekin. Vaikka allekirjoittanut ei ole 100% samaa mieltä siitä, että kaikessa sairaudessa on kyse "identifioitumisesta sairauteen" (se voi olla jopa haitallisen mutkat suoriksi vetävä lähestymistapa - ja kyllä allekirjoittanut on Tollensa lukenut, kuin myös Wattlesinsa - jo ennen kun ne olivat mainstreamia) niin erityisesti sukupuolidysforiassa ja koko transuilussa on juurikin siitä kyse, ja se on nimenomaan mielensairaus - kukaan ei synny väärään kehoon, vaan hänen mielessään on tällöin ongelma todellisuuden ja harhan erottamisessa. Fundamentin kirjoitus siitä, mitä sukupuoli- ja kehodysforia oikeasti on, selvittää tämän asian tarkemmin - ja joissain määrin jopa yhtyy Nordinin oppeihin. (Kun Fundamentti puhuu "sairauden lietsojista", tarkoitetaan sillä mm. heitä, jotka normalisoivat sairautta ja siten aiheuttavat tuhoa itselleen ja muille, ja näin heistä itsestäänkin tulee sairaus).

Ja jos nyt ihan tarkkoja ollaan, on seuraava erittäin tyypillinen väittämä feministisessä teologiassa ja sukupuolineutraaleissa New Age -opeissa, joilla siis pyritään todistamaan että hengellisyydessä ei ole sukupuolia:

Onkin erittäin kuvaavaa, että Nordin puhuu egosta, sillä juuri egohan tässä ei taivu vastapuolella muuhun kuin yhteen totuuteen:

Kuten on jo pitkään sanottu, on tuplastandardit massakontrollin ase, siksi vain transut saavat olla tarkkoja sukupuolten stereotypisten polarisoitumisten suhteen, silloin kun on tarkoitus tehdä miehestä nainen ja naisesta mies, mutta heterot eivät saa millään tapaa tunnustaa sukupuolien tunnusmerkkejä tai stereotypioita.

Tämä näkyy myös siinä, miten käy kun feministiteologisnewagetulkinnan kanssa käydään toista tuplastandardia vastaan: ne ajautuvat ristiriitaan ja kumoavat toinen toisensa. 

Summa summarum

Haluavatko transut ja muut joilla pride käy lankeemuksen edellä, tietää paremmin?

Haluavatko feministit tasa-arvoa?

Haluavatko mädättäjät rauhaa?

Ei!

EI!

EI!

Feminismi on pilannut naiset, ja tehnyt heistä hysteerisiä ja suhteellisuudentajuttomia, ympäristölleen rasittavia huomiohuoria, sanalla sanoen naislapsia ja puuteripyllyjä.

Naiset jotka ovat saaneet feministitartunnan, on naiset joiden kohdalla Fundamentti on antanut ohjeet: älä pelaa heidän peliään tai taistele vastaan, mutta älä koskaan alistu tuplastandardeihin.

Juuri nyt elämme aikaa, joka johtaa yhteenottoon ja lopulliseen voittoon, tai sitten antautumiseen, siihen, että miehet antavat näiden naisten kävellä itsensä yli.

Lue myös:

Ilmiantamisen mentaalihistoriaa

Ei kommentteja: