torstai 27. kesäkuuta 2019

Näin Pride-kultti ja sen seuraajat aivopesevät lapsiaan

On hieman epätodellisen tuntuista elää maassa, jossa annetaan päivä heille, joille me olemme velkaa itsenäisyytemme - veteraaneille, samalla kun annetaan kokonainen kuukausi seksuaalisesti poikkeaville, joiden tuoma hyöty on nolla (he eivät varsinaisesti lisää kansanpaljoutta) ellei jopa miinuspuolinen (kaikki lieveilmiöt), tai jos ihan tarkkoja ollaan tämä kuukausi on eritoten Priden kuukausi, ja mikä sen erottaa on juurikin se pointti, etteivät edes kaikki seksuaalisiin vähemmistöihin kuuluvat pidä sitä hyvänä tai kannatettavana juttuna. Eli, Pride on itsessään ongelma.



Tätä sen ongelmallisuutta ei suinkaan vähennä se seikka, että se selvästi osoittaa merkkejä porttiteorian tukemisesta. Eli siitä, että ensiksi ajetaan homojen ja lesbojen asiaa, sitten siirrytään muihin ryhmiin, kunnes ollaan lapsissa.

Nyt, allekirjoittanut ei yleensä usko salaliittoteorioihin, mutta se epäusko kyllä tässä alkaa horjua:




 Nyt, ajatellaanpa hetki, että' jos vaikkapa naisten strippaaminen tai muuten kehostaan ja seksuaalisesta vallastaan hyötyminen on esineellistämistä, niin minkä takia lapsien, kuten seuraavan 9 vuotiaan pojan pukeminen tytöksi ja laittaminen keräämään tippejä, kuin strippari klubillaan, ei ole esineellistä?


On aivan selvää: nyt uusi askelma on lapset - on olleet koko ajan. Se on koko Priden agenda - eikö se todellakin ole kirottu ja paha kaikin tavoin?


Eräs järkyttävä, mutta massakontrollin ja psykologian kannalta mielenkiintoinen juttu on tämä seuraava:

Sari Helin: Lapsen pitää nähdä homojen hirttäjäiset


Miksi ihmeessä lapsen pitäisi ne nähdä, jos hänen kehitykselleen ei ole sopivaa edes katsoa väkivaltaista fiktiota?

Ensiksi katsotaan homojen hirttäjäiset, ja sitten mennän katsomaan pervoparaatia jossa he puolestaan irstailevat? Kuulostaa vuoden vanhemman ohjenuoralta.

Mutta tuossa kaikessa on jotain tuttua. Se näet liittyy erääseen psykologiseen, syvämanipuloinnin tekniikkaan.

Ja ei, tämä ei ole mikään salaliittoteoria, vaan koko tekniikka löytyy sellaisenaan wikipediastakin.

Henkisen kontrollin 3 vaihetta

Henkisen kontrollin rakentaminen voidaan jakaa kolmiportaiseen vaiheisiin. Kukin porras edustaa yhtä aivopesun keskeisintä osatekijää. Sulattamista, muokkaamista ja vakiinnuttamista.

Sulattaminen

Uhrin ”vanha minä” nujerretaan heikentämällä hänen puolustuskykynsä esimerkiksi valvottamalla tai syöttämällä hänelle jatkuvasti tunteisiin vaikuttavaa materiaalia. Kaksoissidosilmausten käyttö on tällöin olennainen osa prosessia. Lopulta uhri antaa periksi ja sopeutuu oppeihin.

Muuttaminen

Uhrille syötetään uusi käsitys itsestä ja uusi tapa ajatella, tuntea ja käyttäytyä. Sulattamisvaiheen tekniikat ovat edelleen käytössä. Ulkopuolisesta maailmasta annetaan huono kuva, kultin yhteisöä väitetään paremmaksi paikaksi. Kultin oppeja paljastetaan sitä mukaa, kun uhri niitä hyväksyy. Kielteisesti suhtautuvia saatetaan erottaa kultista.

Uudelleen jäädyttäminen

”Uusi minä” vakiinnutetaan. Entisen elämän hyviä puolia vähätellään. Mikäli vanhat kiinnostuksen kohteet ja erityistaidot ovat kultin kannalta haitallisia, ne hylätään. Ryhmä on uhrin uusi perhe. Jäsen saattaa joutua luovuttamaan omaisuutensa kultille, jolloin pois lähteminen on sekä psyykkisesti että taloudellisesti vaikeaa.
Alla myös allekirjoittaneen kokoama versio tästä mielenhallintamenetelmästä. Tämä on erityisesti se valmistusohje, jolla Pride-kultin jäsenet siirtävät traumansa tai sairaan fantasiansa - tietämättä tai tietoisesti - lapsiin. Nimitykset ovat erilaiset, mutta mekanismit samat:
  1. Pirstominen. Tässä trauman avulla uhrin psyyke pirstotaan. Kun kehittyvässä iässä oleva lapsi pakotetaan katsomaan jopa aikuisten mieltä järkyttävää väkivaltaa, on se rajua henkistä väkivaltaa häntä kohtaan. Näin hänen psyyke pirstotaan, jotta se ottaisi vastaan pahan, ja muuttaisi lapsen näiden sairaiden ihmisten orjaksi ja seuraajaksi.
  2. Kokoaminen. Mieltä aletaan kasaamaan uudestaan, mutta nyt "uuteen luontoon ja totuuteen". Homojen rietastelun katsominen on omiaan tässä "hyvä poliisi vs. paha poliisi" -prosessissa, jossa poliisien sijalla tosin on lapselle syötetty, hänelle täysin sopimaton materiaali: seksi ja väkivalta. Jos nyt ylipäänsä tässä seksiä voi muut kuin priden kulttilaiset kutsua hyväksi, on se näistä se joka pikemminkin hämmentää kuin järkyttää - näin hänet kasvatetaan kieroon.
  3. Sementoiminen. Uusi minä pyritään sementoimaan. Tämä on nykyisin helppoa, sillä massakontrolli tekee puolet - ellei jopa kaiken - tästä työstä. Ns. Punapilleröityminen herättää terveen ja normaalin ihmisen tästä unesta, mutta demoralisoitujen kohdalla sekään ei välttämättä pure; todellakin, eikö demoralisoitu ihminen ole henkisesti täysin sementoitunut? Mikä muu kuin henkisesti sementoitunut voisi väittää mustaa valkoiseksi? Me tiedämme että se on!


Itse asiassa, massakontrolli hyödyttää lapsiin kohdistetussa kampanjoinnissa tätä kaavaa myös, joskin kepeässä, ns. haulikkomuodossa (jolloin haulia ammuskellaan ympäriinsä, ja aina joihinkin osuu), ja se näkyy uhrissa oireiluna, joka tunnetaan paremmin nimellä ilmastoahdistus.

Ei kommentteja: