torstai 6. kesäkuuta 2019

Elistisen ruskea hallitusohjelma


Hallitusohjelma ei ole yksinomaan paha, muttei hyväkään.

Miksi?

Otetaan esimerkiksi muutama sen hyvä ja huono seikka.


Hyviä seikkoja:
  • Puuttuminen sisäilmaongelmiin
  • Aktiivinmalli lakkautetaan. Tässä opetus oikeistolle - idioottimaiset ideat tuovat teille kansan vastauksen, ja se vastaus ei ole se jota toivoitte. 
  •  Pienyritysten tukeminen
  • Vuokralaisen aseman parantaminen
Huonoja seikkoja:
  • Feministihallitus ja sen mukainen miesvihamielinen totalitaristinen politiikka (vrt. Suostumus), jossa jopa heidän oman puolueen miesvähemmistön edustaja, joutuu toivomaan ettei hänen sukupuolensa olisi este virkavalinnoille. Tämä näkyy mm. hallituksen 11 vs. 8 erotuksena, naisten hyväksi. Se siitä tasa-arvosta. Jo Rinteen "komissaariksi pitää saada nainen koska nainen", osoitti, ettei kyseessä ole tasa-arvo, vaan
  • Yleisen holhoamisen ja turhan rajoittamisen lisääminen
  • Maahanmuuton lisääminen (rikolliset mamut voivat jäädä maahan)
  • Pakkoruotsin ja oppivelvollisuuden lisääminen
  • Tupakan, alkoholin ynnä muun verottaminen
  • Yksityisautoilun ja bensan hintojen korottaminen 
  • Paikallisen sopimisen lisääminen
  • Tietullit ja ruuhkamaksut

Mikä siis on ruskeistohallituksen se perustuvanlaatuinen ongelma?

Se lähtee koko ruskeiston määritelmästä. Ruskeisto, eli punavihreät (punainen ja vihreä sekoitettuna on ruskea), on globalistinen ja elitistinen vasemmistopuolue.

Miksi?

Ne ajavat eliitin ajamaa, globalistista, alunperin oikeistosta lähtenyttä agendaa. Elitistinen agenda ei ole kansasta nousutta, vaan ylhäältä alaspäin, eliitiltä kansalle annettua. Sen asenne on elitistinen - kaikki jotka ovat eri mieltä ovat "populisteja", eli "rahvasta". Elististinen ylimielisyys.




Miten se näkyy tämän hallituksen päätöksissä?

Esim. yksityisautoilun kieltäminen/hinnoitteleminen, ruuan hintojen korottaminen - tämä sisältää "haittaverot" ("me tiedämme paremmin, joten holhoamme sinua") sekä hyökkäyksen "private label - tuottteita" (pirkat &rainbow:t) vastaan jotka ovat monien köyhien ainoa vaihtoehto jne.

Tämä mikään ei aja sosialismin ja työväen asiaa, niiden periaatteiden mukaisesti - päinvastoin!

Tällöin - ironista kyllä - jopa kokoomus on näiltä osin parempi vaihtoehto kansan suurimmalle yhteiskuntaluokalle ja sen reserville!

(Allekirjoittanut ei koskaan olisi uskonut voivansa sanoa näin!)

Miksi näin?

Koska se laskee veroja, myös niiltä osin kuin se koskee autoilua ja ruuan hintoja. Se pitää kaupat pidempään auki ja yrittää tuoda viinit ruokakauppoihin. - Kaikki sellainen helpottaa kansan elämää, ja on sille hyväksi.

Tämä helpottaa ja parantaa kansan suurimman yhteiskuntaluokan (duunarit) elämää, kun taas ruskeisto repii elististiselle ja täysin turhalle agendalleen resursseja kansan selkänahasta - ilmastokultti ja maahanmuutto - kumpikin niistä ovat fantasioita, ja pohjattomia kaivoja täyttää.

Miksi?

Ilmastokultin kohdalla kyseessä on 100% uususkonnollinen liike, joka on naamioitu tieteeksi. Esim. Tässä kultissa uskotaan maailnanlopun tulevan 10 vuoden päästä, ja sen johtohahmona - on erittäin kuvaavasti - esi-teinityttö, joka "näkee hiilidioksidin ilmassa". Se kuvaa täysin koko typerän ideologian lapsellisuuden. Nyt siitä yritetään tehdä todellisuutta veronmaksajien rahoilla, tai paremminkin: yritetään tehdä politiikkaa, joka perustuu sille, että se olisi todellisuutta. Todellisuus kuitenkin on, että vaikka suomalaiset lopettaisivat hengittämisen, ei maailma pelastuisi. Se on muiden kuin meidän kädessä.

Sama pätee jo kauan sitten epäonnistuneeksi ympäri maailmaa todetussa monikulttuurisuusfantasiassa. Kuten ilmaston kohdalla, se ei myöskään paranna millään tavalla asioita isossa - ja ratkaisevassa - mittakaavassa vaikka Suomi ryhtyisi lähi-idän ja Afrikan siirtomaaksi.

Nämä molemmat ovat 100% kansan vastaisia, sillä molemmat tuovat ongelmia kansalle, eikä edistä sen yhtenäisyyttä ja asiaa.  Niin sen politiikan kautta, joka näistä tavoitteista seuraa, kuin myös niiden toteutumisen kannalta; haittamaahanmuutto ei tuo sen enempää hyvää, kuin ilmastotietoinen yhteiskunta, jossa pääasiassa vain rajoitetaan ja verotetaan, mutta samalla taistellaan tuulimyllyjä vastaan, jonkun ylikansallisen itsemurhakultin opin kiihottamana.

Elistimille tyypillistä on myös - kuten Fundamentin termi sen ilmaisee - ns. vähemmistöterrorismi. Se on sitä, että vähemmistö terrorisoi enemmistöä. Juuri se on ruskeiston ylin tavoite. Siksi onkin 100% orwellilaisen harhaanjohtavaa, kutsua tätä hallitusta nimityksellä "kansanrintama". Mutta onhan se toisaalta samalla orwellilaisuuteen sopivan ironinen nimitys, sillä nythän meillä on anti-demokratinen hallitus, joka koostuu puolueista, joita valtaosa kansasta ei edes kannata.

(Silloin kun hallitusohjelmassa mainitaan 108 ilmasto, päästö 80 kertaa ja ympäristö 91 kertaa, mutta köyhyys kolme ja taantuma kerran, on tämän kirjoituksen otsikko kokolailla selitetty - kuin myös hallitusohjelman synopsis.)



Ei kommentteja: