keskiviikko 19. kesäkuuta 2019

Entiset punkkarit vs. pikku runkkarit (Eput, Räsänen, Härkönen, Ohisalo, ja Pride)

Kummallista aikaa, kun yhden viikonlopun aikana sattuu ja tapahtuu niin paljon kaikkea, että siitä kaikesta voisi kirjoittaa tulevan viikon jokaisena päivänä.

No, sen sijaan että tekisimme niin, laittakaamme kompaktimpana tekstikokonaisuutena ulos katsaus siitä, mihin on taas kerran tultu. (Muutenkin tarkoitus olisi siirtyä - kuten tavallista tähän aikaan vuodesta - ns. ekonomiseen kesäaikaan - mitä se on, ei allekirjoittanut ihan itsekään vielä tiedä).

Liian Normaali Eppu

(HUOM: Huomaatko, miten sanoituksissa viitataan tahattomasti kolmanteen tiehen, jonka kävijöille, on ominaista todellakin tulla syytetyksi niin äärivasemmistolaisuudesta, kuin myös äärioikeistolaisuudesta?).

Eli Eput entisenä punk-bändinä, toivat esiin sen autoritaarisen epäkohtaisuuden, mikä tässä Virallisen Totuuden (TM) maassa on vialla.

Ennen punkkarit protestoivatkin vastaavista epäkohdista, kunnes heistä tuli se, mitä vastaan taistelivat; eput eivät ole enää punkkareita, mutta entinen pointti heille jäi.

No, tästä heidän ulostulostaan nyt ei seurannut muuta kuin se tuttu ja tahattoman koominen reaktio, joss siis vastapuoli todisti heidän pointinsa 100%  relevantiksi.

Demoralisoidut NPC:t kun eivät kykene itsenäiseen ajatteluun, vaan totuuden ja logiikan edessäkin - vaikka se tarkoittaisi vastapuolelle todistuksen antamista- he vain toistavat ohjelmointiaan kuin jotkut saatanalliset kyborgit - he ovat ne niitä Orwellin lampaita, joka hokevat: "NELJÄ JALKAA HYVÄ, KAKSI JALKAA PAHA!".

Heti, perään alkavalla viikolla Anna-Leena Härkönen komppasi tätä, ja myös irtisanoutui rappioagendandasta ja "lässytyksestä" jollaiseksi hän tätä hulluutta kuvaili. Se oli rohkea, ja hieno teko.

Lisäksi, hän toi esille kaksi kiintoisaa pointtia:
  1. Hän sanoi, ettei lue netistä vihaista kirjoittelua itsestään, joten hänen ei siksi myöskään tarvitse pahoittaa mieltänsä. Tässä hyvä esimerkki suvakeillekin: he suorastaan hakeutuvat eri mieltä olevien pariin, ja sitten pahoittavat mielensä &/ blokkaavat.
  2. Hän otti esimerkiksi termin kääpiö. Se oli osuva esimerkki, sillä jos tarkkoja ollaan, on se vähemmän loukkaava termi kuin "lyhytkasvuinen", joka siis viittaa todellakin siihen, että ihminen lyhyt ihminen on jotenkin vajaa ominaisuuksiltaan.  Vaan ymmärtävätkö suvakit tämän? EI, sillä suvakismi periaatteessa on dysfunktionaalinen ja totaalisen sairas dynamiikka, joka vallitsee psykopaattien (johtajat, eli siat) ja NPC-lampaiden (rivisuvakit) kesken. Näistä kummallakaan taholla, ei ole aitoa moraalista ymmärrystä ja tuomiokykyä, vaan oma sairas dynamiikkaansa, joten, he viimeisiä joiden pitäisi päättää ylipäänsä mistään. Itse asiassa, olisi hyvä jos heitä holhottaisi, aivan kuten he haluavat holhota muita. Mutta tämä tokikaan ei ole ensimmäinen instassi, jossa he kääntävät kaiken päälaelleen. jolloin ratkaisu löytyy siitä, että tekee juurikin päinvastoin kuinka he haluaisivat muiden tekevän. (He ovat onnettomuutemme, eivätkö muka ole?)
Esim. edellistä:



Puuteripyllyt ja naislapset paiseessa (jääprinsessa sulamispisteessä)

Edellisessä tekstissä käsiteltiin vihreiden puuteripyllyjä ja naislapsia. Tilanteeseen sopivalla tavalla, seuraava mitä tässä tapahtumasarjassa tapahtui, oli sen jatko-osa, jossa jääprinsessa oli kuin olikin blokannut Ulla Appelsinin joka ei kirjoittanut jääprinsessan prinsessa-arvolle mukaista, pelkästään ylistävää kirjoitusta hänestä.


Onhan tämä koomista, mutta tämä muuttuu silloin traagiseksi, kun tällaisella mentaliteetilla varustettu ihminen pääsee valtaan, ei siinä juuri hyvä heilu.

Miksi näin?

Tämä käytös osoittaa halukkuuden olla keskustelematta, tietämättä ja ottama vastaan rakentavaa kritiikkiä. Samalla kun henkilö sulkee tämän kritiikin tuojan ja toisinajattelijan suun. Nämä kaksi  yhdessä johtavat väkisinkin orwellilaisiin ratkaisuihin. Kun nämä herkät puuteripyllyt ja kiukuttelevat naislapset päästetään vapaaksi, tulevat ne isossa mittakaavassa ohjaamaan tämän koko laivan harhojensa, eikä totuuden ja järjen kompassin mukaan. Tällöin vaikka koko maa voi palaa heidän ympärillään, ja kansa huutaa sorron yössä, mutta he eivät tee mitään muuta, kuin korkeintaan yrittävät etsiä ja vaientaa heidät jotka jo kärsivät heidän politiikastaan - tällaiset ihmiset kun ovat heidän sairaan fantasiansa, ja kulttimaisen poliittisen ideologiansa kauneusvirheitä, todisteita siitä ettei se toimi, joten siksi heidät pitää vaientaa (tavalla tai toisella).





Oikeasti itsenäinen ja vahva nainen vs. laumoissa määkivät ylpeilijät



Sitten vielä tapaus nimeltä Päivi Räsänen.

On aika uskomatonta, että Raamatun siteeraaminen, kirkon kysymyksissä, on joidenkin mielestä väärin ja asiaan kuulumatonta.

Faktahan on, että nämä ihmiset eivät perusta kirkosta, vaan kyseessä on tyypillinen subversiokysymys: Kirkko halutaan valloittaa ja mädättää, ja näitä aivopestyjä öyhöjä käytetään siinä eräänlaisina termiitteinä.

Jos kirkko tekee millään muualla kuin Räsäsen tavalla, se kieltää oman olemassaolonsa oikeutuksen, jota ilman se on kuin valtio, ilman omaa maatansa.


Tässä ei nyt siinä mielessä ollut mitään sen kummempaa uutta, tämä vain oli taas todiste siitä pellemaailmasta, jossa elämme.

Mutta Mikko on siisti ja turvallinen
Mikko on yhteiskuntakelpoinen
Systeemin vartija se Mikon on työ
Lapset oman vallankumouksensa syö
 
Pioneeri-idolit ne MTV: ssä
Esiintyvät Marionin vanaveessä
Ja ihmettelee, miksei lapset tahdo kuunnella
Vaikka ne on eliittiä sekä taidetta
 
Mitä enemmän nostatte kohua
Sitä enemmän lapsenne rakastaa mua

Summa summarum

Lopputulema oli arvattavissa: Virallisen Totuuden (TM) viholliset ja kultin ulkopuoliset, taas kerran olivat ne pahikset, jotka tuomitaan ilman mitään sääliä tai armoa, puhumattakaan nyt edes syytetynpenkillä istuvien kuulemisesta. Sairauden ja pahan voimat ovat valtoimenaan, ja se lähes näkyy kaikessa mitä ne tekevät ja ohjaavat. Vastassamme on pahat voimat ja sairaat ihmiset, eikä fariseukset ole kadonneet mihinkään, vaan kuin liskot ne ovat vain vaihtaneet väriään - näiden alla maa voi pahoin, kuin myös sen kantama kansa.

Sitä sanotaan, että jos ei ole muita standardeja, niin silti voi olla tuplastandardit - Päivi Räsäsellä on standardit, niinpä hän herättää näissä opportunistissa lieroissa suunnatonta vihaa.

Mutta jos Eput olivat oikeassa laulussaan, jota jo edellä siteerattiin, tulevat he olemaan oikeassa myös sen lopuissa kohdissa - siksi juuri nyt värkätään paniikissa vihapuhelakeja.

Allekirjoittanut on kertonut, että populismin vastakohtana on elitismi, ja niiden fundamentaalinen erotus on siinä, että populismin agenda tulee kansalta, elitismissä se annetaan ylhäältä - tämä on nyt molempien puolten kilpavarustelua ja joukkojen keräämistä sotaan - ja tässä kaikessa näemme miten eliitin puoli varmistelee selustaansa.

Mihin sotaan, voi kysyä lukija. 

Sotaan, jossa maa puhdistetaan näistä pikku runkkareista - sillä kuten Fundamentti on ilmoittanut, ei kolmas maailmansota suinkaan ole sellainen, jossa maat taisteleisivat toisiaan vastaan, vaan sellainen jossa maissa taistellaan samaan aikaan ja ympäri maailman. 

Olisi vain mukava näin rauhan ystävän mielestä, ettei siihen tarvitsisi mennä.

Jos siis suvaitsevaisuus (ja apatia) ovat tuhotuvan yhteiskunnan viimeiset "hyveet", niin mitä muuta sekään suvaitsevaisuus on, kuin tahto tehdä pahaa ja antaa muidenkin tehtä?
 ”vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.”
Suvaitsevaisuus ei ole hyve. 

Noin, nyt se on sanottu.

Ja jos joku suvaitsevaisena itseään pitämä nyt on eri mieltä, niin hän voi katsoa peiliin, sillä juuri hän pitää sitä oikeutettuna, jopa yleisenä velvollisuutena, että on suvaitsematon esim. Räsästä kohtaan.

Kuka tässä siis on tekopyhä omaa vakaumustaan kohtaan?

Ei kommentteja: