tiistai 11. kesäkuuta 2019

Feministihallitus on tuplastandardien ja epäonnistumisen riemukulkue

Kiitos ruskeistolaisuuden (punavihreys), on sen siivellä feminismi päässyt soluttautumaan politiikkaamme. Tokihan feminismi on ollut mukana jo pitkään, ja sen vastuulla onkin moni yhteiskunnassamme väärin oleva asia, sekä miesten kärsimys - femismi kun vastaa sukupuolikysymyksestä Virallisessa Totuudessa (TM).



Mikä tässä traagisessa farssissa on kuitenkin hyvä puoli, on se, että nyt pääsemme näkemään kuinka feminismi näyttää todellisen luontonsa, feministien itsensä toimesta. Feministit ovat ne, jotka potkivat omat kulissinsa kumoon - sinä tiedät mitä vampyyreille tapahtuu, kun ne menevät valoon, ja nyt nämä vampyyrit ovat parrasvaloissa. Nyt kun nämä päästetään mielipuolisesta kuplastaan ulos, he eivät tule sopeutumaan päivänvaloon. Alku on ollut erittäin lupaava!

Fundamentissa on kerrottu tuplastandardien olevan massakontrollin ase. Se on periaate, joka on sukua ajatukselle, jonka mukaan "se jota et saa arvostella, on se joka sinua hallitsee".

Nyt tämä kaikki osoitetaan todeksi loistavilla käytännön esimerkeillä.




Tämä koko jupakka siitä, miten setämiehittelevät nokkavat nuoret naiset, joiden ainoa anti on ollut pelkkä ikärasismi ja seksimi, eivät kestä sitä jos joku kutsuu heitä millään kutsumanimellä ylipäänsä osoittaa feminismin kaksinaismoralistisen, epätasa-arvoisen ja ilmeisen epäreilun luonteen. Sen, miten koko aate on pelkkää valheellista itsekkäiden agendojen pukemista yleviin tarkoitusperiin. Heillä ei pitäisi olla mitään valtaa, sillä he ovat niitä maailman tuhoavia ja syöpäisiä toimijoita, joiden vuoksi kaikki menee pieleen.



Feministit ovat kuin jonkinlaisia myrkkysieniä, jotka myrkyttävät kaikki ympärillään johon he juurtuvat. Tämä patologinen miesviha, joka näkyy miesten maineen myrkyttämisenä, oikein toksisen feminiinisyyden sääntöjen mukaisesti, johtaa kuitenkin siihen, etteivät nämä löydä pian yhtäkään miestä ympäriltään, sillä jokaisesta miehestä joka on heidän kanssaan tulee potentiaalinen raiskaaja - sillä vaikka he jättäisivät homman ns. kevyt-metoo:hon, jossa ei nimetä nimiä, tarkoittaa se vain sitä, että nyt jokainen on epäilty. Feministin kosketus on käänteinen midaksen kosketus - tämä johtaa heidät tappioon, jonka he ovat ansainneet. (Feminismi on sairaus). He epäonnistuvat siinä, mitä he sanovat ajavansa. Heidän piti vastustaa sukupuolten stereotypioita, mutta he todistivat ne (huumorintajuttomat ja helposti loukkaantuvat naiset), he tuplastandardien osalta osoittivat, etteivät he halua sitä mitä sanovat haluavansa, he päinvastoin haluavat (naisten yli)valtaa, aivan kuten heitä on kritisoitu.





Summa summarum

Ei kommentteja: