perjantai 14. kesäkuuta 2019

Kevennys: Naisen logiikka (kokoillan elokuva ja opettavainen anekdootti)

On sanomattakin selvää, ettei Hyysärin Sanomat  järin ilahtuneet tästä elokuvasta. No, nyt se on näemmä vielä ainakin toistaiseksi internetin ihmemaassa katsottavissa, joten katso elokuva, josta feministitoimittajat eivät yhtään tykänneet.

Mutta, koska tällä viikolla naislapset ja puuteripyllyt ovat tehneet näyttäviä ulostuloja, tuskin tätä parempaa kevennystä voisikaan laittaa esittäen.


Myös tämä "illan elokuva" on tositapahtumiin perustuva siinä mielessä, että se on saanut ideansa Speden ja Riitta Väisäsen suhteesta. Myös allekirojittanut voinee jakaa tässä opettavaisen anekdootin jokaiselle lukijalle, joka liittyy täysin kiistatta aiheeseen.

Kyseessä on eräs nainen, jota allekirjoittanut tapaili muutaman kuukauden aikoinaan.

Opettavainen anekdootti: Naisen logiikka IRL

Makoillaan siinä sen sohvalla. Puheenaiheeksi tulee keskustan baarit. Se kommenttoi erästä niistä, sitä, jota olin aiemmin haukkunut, sanoen: "Niin, ja siellä sitä paitsi kaikki niin lyhyitäkin! Olen niitä miehiäkin päätä pidempi."
Minä:"?!"
Mietin, että mitä helvettiä se on taas keksinyt oikein. Tuo nyt ei voi mitenkään olla totta. Ei edes liioitteluna. Sitten hokasin, ja kysyin: "Oliko sinulla korkokengät jalassa, kun kävit siellä?"
Se vastaa: "Oli" *ylpeään äänensävyyn".
Minä: "No niin. Naisen logiikkaa..."
Se: "Naisen logiikkaa..?" *Puolipöyristyneeseen äänensävyyn*
Minä: "Kai nyt sitä onkin pidempi, jos on korkokengät. Sama jos menisit keikkumaan sinne niillä sirkuksen puujaloilla."
 

Tässä kohtaa muija alkoi itsekin nauramaan. Mutta kyllä tuo oli kuin suoraan Speden ko.sketsistä. Eikä ollut myöskään mikään yksittäistapaus.

Ei kommentteja: