torstai 13. kesäkuuta 2019

Setämiehen vastine on naislapsi - sekä sitä parempaa hypergamiaa ja piparipisteitä

Juuri kun päästiin kritisoimasta feministihallituksen totaalista, lähestulkoon karikatyyrimaista tekopyhyyttä, jatkuu sama tahti:

Ruskeiston naisjohtajien teot vs. sanat

Viimeisin uutinen on, että Maria "jääprinsessa" Ohisalon mies on vaatimattomasti öljyalalla.

Siis, kyllä, vihreiden kansanedustajan mies on samalla alalla, joka vastaa maapallon saastuttamisesta, fossiilisista polttoaineista ja öljyvarojen hupenemisesta. 

Muistin virkistykseksi, otetaan vihreiden omasta julistuksesta pieni muistutus:

Korvataan öljy, kivihiili ja turve auringolla, tuulella, maalämmöllä ja biokaasulla. Ei tueta yrityksiä fossiilisten polttoaineiden käyttämisestä vaan puhtaiden keksintöjen tekemisestä. Käytetään metsiämme vastuullisesti: tehdään metsähakkuita maltilla ja käytetään puuta nykyistä enemmän rakentamiseen, suojellaan soita ja vanhoja metsiämme.
Toistetaanpas se:

Korvataan öljy,

Eli, vihreä tekopyhyys ei rajoitu vain lentokonematkailuun, se menee paaaaljon syvemmälle!



Sen lisäksi, että Ohisalon pitäisi olla feministi, ja feministithän myyvät aatettaan miehille makoisalla lupauksella: sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että oletko tarpeeksi rikas, komea, maskuliininen, omaatko statusta - kiitos feminismin nyt naiset voivat rakastaa sinua sellaisena kuin olet! Sinun tarvitsee vain 1. myydä sielusi 2. kääntyä sukupuoltasi vastaan 3. auttaa feministejä valtaan.

Jos siis ohisalo edustaa ruskeiston (punavihreät) vihreää siipeä, niin tätä täsmälleen samaaharjoitetaan sen punaisessa siivessä. Li Andersson ei liiemmin eroa Ohisalosta. Myös Li puheissaan kyllä mainostaa feminismin mainoslausein itseään ja aatettaan miehille, jolloin epätoivoiset ja epämaskuliiniset soijapojat nyt uskovat heidän pelastajansa on tullut, on jako myös erittäin ilmeinen tässä: soijapojat sun muut "numalet", eli "uusmiehet", feminismin mieskuvan mukaiset miehet, ovat nitä "muiden naisten miehiä", Li itse nai kuten ne "ei-herännäiset, itseään esineellistävät missit ja mallit", jotka suosivat pääsääntöisesti jääkiekkoilijoita. Niinpä, jos kaverialuemiehen palvelukset ja yksipuolinen ystävyys kelpaa naiselle, niin Anderssonin Li ottaa kernaasti vastaan näiden miesten äänet ja luottamuksen. Siihen se sitten jääkin.
Piparipisteistä

Esitetään nyt tähän samaan syssyyn, tuon edellä mainitun naisten tuplapariutumisstrategiaan perustuvan käytösmallin miesvastine.

Mitä miesfeministit tekevät, kun he hyvin koulutettujen koirien tavoin hyppäävät narua feministien pillin tahtiin?

He hyvesignaloivat.

Miksi?

Kun piski tekee tempun, se saa silityksiä ja kehuja.

Nämä ovat miesfeministien - kuten Fundamentti ne on nimennyt - piparipisteitä.

Miesfeminismihän on vonkaamista, ja vonkaamisen menestystä mitataa näillä pisteillä. 

Amerikassa on termi "brownie points", joka määritellään seuraavalla tavalla - ensimmäinen googlen hakutuloksissa: an imaginary award given to someone who does good deeds or attempts to please. 

Saanko nyt piparipisteeni, oi valtiatar?

Fundamentin käännös tuosta termistä sisältää sanaleikin, joka liittyy naisen sukupuolielimen slanginimitykseen ("pipari") - viihdyttävänä anekdoottina kerrottakoon, että allekirjoittaneen kaveri joskus valitti sitä, miten hänen feministinaisensa pihtaa. Kyseinen kaveri tykkäsi käyttää sanaa "pipari", jota hänen siis teki sangen usein mieli. Allekirjoittanut osti kyseiselle kaverille pikkujoululahjaksi rasiallisen piparkakkuja - kyseisen rasian kyljessä luki vain teksti "pipari". Kaveri nauroi tätä sydämellisesti, mutta sanoi että hänen naisensa ei oikein tiennyt kuinka päin pitää naamaansa.

Kun taas opettavaisena puolena on sanottava, että tämä ruskeiston naisten ulostulo ei vain opeta meille sitä, että naisten sanoista ei pidä koskaan piitata niin paljoa kuin teoista. Vasta teot todistavat sanat. Niinpä jos olet tyyppiä, joka saat naisilta piparipisteitä, ja vielä tietoisesti tai tiedostamattasi tykkäät niitä keräillä, mutta se on kaikki mitä saat, on diagnoosi ilmeinen: teet jotain väärin. Tai sitten olet miesfeministi, mutta sehän on myös väärintekemistä (ja glorifioitua vonkaamista). 




Setämies vs. naislapsi

Sitten vielä lopuksi. Ihmiset ovat jo kyselleet vastinetta termille "setämies". Fundamentin vastine sille "naislapsi." Edellä olevaan kuvaukseen voisi vielä lisätä sen, että nämä tosiaan ovat itsenäisiksi vahvoiksi naisiksi, melko herkkänahkaisia puuteripyllyjä, jotka itkevät kuin lapset toinen toistaan mitättömämpää juttua.
Lisäksi, pitää muistaa, että myös tässä tapauksessa on kyseessä myöskin taistelu vallasta ja massojen kontrolloimisesta:





Summa summarum

Mistä näiden naislapsien kohdalla on kyse, on samanlaisesta performanssista, kuin mitä esimeriksi leipäpappeus on. Sitähän he ovat, ilmastokultti on eräänlainen moderni uskonto, ja nämä ovat sen profeettoja ja pappeja - leipapappeja, jotka eivät usko edes itse siihen mitä saarnaavat. Vaihtoehtoisesti he ovat fariseuksia. Yhtälaisyydet on ilmeiset: pääasiassa maallikoita, jotka kärkkyvät eliittiin ja istuvat kutsujen ensimmäisillä riveillä. He asettelevat toisille toinen toistaan raskaampia taakkoja, joihin eivät koske pikkurillilläkään. He ovat yrittävät luoda imagon että ovat hyviä ihmisiä sen uskonnon mukaan, mikä nyt on vallalla. Ja nyt on vallalla ilmastouskonto - tai ilmastovakaumus, kuten nämä jossain rehellisyyden puuskassaan uskontonsa uskonnoksi tunnustavatkin.

Tekstissä esitetyt termit on jokaisen käytettävissä. Meemisodassa primaarein taso on sanoissa ja nimityksissä.  Esim. Fundamentista on lähtöisin termi suvakki, ja sen suosio ei valehtele. Setämies on ruskeiston, ja tarkalleen ottaen femakkojen tapa yrittää meemittää. Takaisin tulee iskeä täydellä voimalla.

Lisäksi mistä tässä on kyse, on tuplastandardeista ja siitä miten niillä hallitaan massoja. Jos annamme näiden normalisoida tämän nämä ovat tekemässä, me tällöin laitamme päämme heidän valjaisiinsa. 

Ei kommentteja: