tiistai 9. heinäkuuta 2019

Rosanna Kulju ja baittauskulttuuri

Rosanna Kulju jätti siis tissiliivit pois alta, ja meni tepastelemaan rakennusmiesten editse - ainakin väitti näin, sillä MeToo:n tuntien, totuus ei saa haitata hyvää tarinaa - ja sai osakseen huomiota. 

Melko bimbomainen tapa hankkia huomiota, ja narsistinen, sillä tässä sitä tehtiin muiden kustannuksella.




Ei kun niin tosiaan, MeToo:n ideanahan on saavuttaa uhripääomaa, samalla kun voi todistella, että omaa yhä markkina-arvoa. Sen oikeat motiivit ovat äärimmäisen raadolliset, vaikka ne feminismiä mukaillen, ollaankin raamitettu joksikin hyväksi. Se on vanha temppu, jonka ei enää pitäisi mennä läpi.

Ja koska naiset ovat kuin kanat joukkosieluisuudessaan, seurasi tästä totta kai se, että pian olivatkin valtakunnan viralliset linssiluteet itkemässä tekopyhään sävyyn, asiasta joka on heille tärkeämpi kuin happi jota he hengittävät: huomio.

Ai niin. Mutta tämähän oli myöskin huomiostuntti:
Tarkemmin ottaen, tämä on osa MeToo:n nostattamaa, ja jo paljon aiemminkin naisten harrastamaa baittauskulttuuria. Eric Berne, Transaktioanalyysin perustuja, joka kuvailee sosiaalisia - tietoisia ja tiedostamattomia pelejä kuvaavassa kirjassaan Kanssakäymisen kuviot, tätä baittausta nimellä "sainpas sinut kiinni" -peliksi (jos nyt allekirjoittanut ei tätä väärin muista), jossa nimenomaan nainen käyttäytyy tai pukeutuu provokatiiviseksi, ainoana tarkoituksenaan saada tilaisuus moittia miestä. Kyseessä on yksinkertaisesti naisille ominainen, passiivis-aggressiivisuus.

Nyt vain MeToo:n myötä, tästä on tehty ase, jolla aiemman palkinnon lisäksi - kuten jo edellä sanottiin - tarkoituksena on nostattaa uhripääomaa ja todistella markkina-arvoaan, baittaamalla, eli saattamalla pahaa aavistamattomia miehiä ansaan. 

Summa summarum

Faktahan on, että jotta jokin asia oikeasti olisi rikos (ahdistelua) naiseutta kohtaan, tulisi sen olla sitä, niin sen tavallisen miehen, kiltin ja kunnollisen miehen kuin myös sen naisten eniten hyväksymän ja tavoitteleman juristibodarilääkäripalomiessarjamurhaajaväkivaltarikollismiesmallikin kohdalla. Hypergaminen "nuo miehet ovat ahdistelijoita, nuo ihania flirttailijoita" on törkeä oikeusmurha, ja lähinnä vitsi - jos se nyt vain sattuu naurattamaan. 

Miitä tulee tähän MeToo-kulttuuriin, on miesten vastattava siihen tavalla, josta kerrottiin jo tässä aiemmassa tekstissä: älä pelaa sitä, tai sitten taistele sitä vastaan: 

Hyvänä esimerkkinä vastaantaistelusta, on seuraava uutinen.

Samainen nainen joka fiilispohjalta meni väittämään perheellistä miestä lapsia autolla vaanivaksi pedofiiliksi, pääsee nyt maksamaan koko lystin omasta taskustaan, ja se on sille täysin oikein:

KSML: rakennusmiehen pedofiiliksi leimannut jyväskyläläisnainen tuomittiin sakkoihin - varoitti miehestä Facebookissa virheellisin perustein

Ei kommentteja: