Melko bimbomainen tapa hankkia huomiota, ja narsistinen, sillä tässä sitä tehtiin muiden kustannuksella.
#Huomiohuoraus kun kohtaa uhriutumisen, lopputulos muistuttaa silloin kovan luokan bimboilua. Ehkä seuraavalla kerralla Rosanna koittaa samaa, mutta tissit paljaina, jotta voi tuohtua vieläkin enemmän? #metoo https://t.co/R9ZcAD00h8— XeimA (@XeimianTweet) 2. heinäkuuta 2019
Rosanna Kuljun tapaus, sukupuolet käännetyinä: https://t.co/wMfgR1EeKi— XeimA (@XeimianTweet) 3. heinäkuuta 2019
Ei kun niin tosiaan, MeToo:n ideanahan on saavuttaa uhripääomaa, samalla kun voi todistella, että omaa yhä markkina-arvoa. Sen oikeat motiivit ovat äärimmäisen raadolliset, vaikka ne feminismiä mukaillen, ollaankin raamitettu joksikin hyväksi. Se on vanha temppu, jonka ei enää pitäisi mennä läpi.
Ja koska naiset ovat kuin kanat joukkosieluisuudessaan, seurasi tästä totta kai se, että pian olivatkin valtakunnan viralliset linssiluteet itkemässä tekopyhään sävyyn, asiasta joka on heille tärkeämpi kuin happi jota he hengittävät: huomio.
Ai niin. Mutta tämähän oli myöskin huomiostuntti:
Tarkemmin ottaen, tämä on osa MeToo:n nostattamaa, ja jo paljon aiemminkin naisten harrastamaa baittauskulttuuria. Eric Berne, Transaktioanalyysin perustuja, joka kuvailee sosiaalisia - tietoisia ja tiedostamattomia pelejä kuvaavassa kirjassaan Kanssakäymisen kuviot, tätä baittausta nimellä "sainpas sinut kiinni" -peliksi (jos nyt allekirjoittanut ei tätä väärin muista), jossa nimenomaan nainen käyttäytyy tai pukeutuu provokatiiviseksi, ainoana tarkoituksenaan saada tilaisuus moittia miestä. Kyseessä on yksinkertaisesti naisille ominainen, passiivis-aggressiivisuus."En laittanut munkkejani tiskiin, jotta niitä kaikki katsoisivat! (Paitsi tietysti ne juristibodarikirurgilääkärijääkiekkoilijamurhaajamiesmallit)" 🤡🌍 Tässä näkyy #Metoo:lle ominainen pelleily, jolla viestitään omaa kysyntää ja samalla uhriudutaan. https://t.co/LCqvjDHvZe— XeimA (@XeimianTweet) 4. heinäkuuta 2019
Nyt vain MeToo:n myötä, tästä on tehty ase, jolla aiemman palkinnon lisäksi - kuten jo edellä sanottiin - tarkoituksena on nostattaa uhripääomaa ja todistella markkina-arvoaan, baittaamalla, eli saattamalla pahaa aavistamattomia miehiä ansaan.
Summa summarum
Faktahan on, että jotta jokin asia oikeasti olisi rikos (ahdistelua) naiseutta kohtaan, tulisi sen olla sitä, niin sen tavallisen miehen, kiltin ja kunnollisen miehen kuin myös sen naisten eniten hyväksymän ja tavoitteleman juristibodarilääkäripalomiessarjamurhaajaväkivaltarikollismiesmallikin kohdalla. Hypergaminen "nuo miehet ovat ahdistelijoita, nuo ihania flirttailijoita" on törkeä oikeusmurha, ja lähinnä vitsi - jos se nyt vain sattuu naurattamaan.
Miitä tulee tähän MeToo-kulttuuriin, on miesten vastattava siihen tavalla, josta kerrottiin jo tässä aiemmassa tekstissä: älä pelaa sitä, tai sitten taistele sitä vastaan:
Tämä on ok, jos mies voi mennä ja tehdä naisten puolella saman. Ai ei kelpaa? No, sitten ei tätä voi tehdä näinkään päin. Mikä ihme baittauskulttuuri tästä on tullut? https://t.co/BDV5BWHYQG— XeimA (@XeimianTweet) 3. heinäkuuta 2019
Hyvänä esimerkkinä vastaantaistelusta, on seuraava uutinen.Olen samaa mieltä. Jos joku sanoo, että esim.pukeutuu paljastavasti "omaksi ilokseen", sitä saa kyllä katsoa ihan niin paljon kuin jaksaa - myöskin "omaksi ilokseen". https://t.co/TXpwIWLkXH— XeimA (@XeimianTweet) 3. heinäkuuta 2019
Samainen nainen joka fiilispohjalta meni väittämään perheellistä miestä lapsia autolla vaanivaksi pedofiiliksi, pääsee nyt maksamaan koko lystin omasta taskustaan, ja se on sille täysin oikein:
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti