perjantai 22. joulukuuta 2023

Kohti joulua ja talvilomaa (tilipäätös kuluneesta vuodesta)

On tullut taas se aika kultainen, kun on joulu ovella ja talvipäivänseisaus merkkinä siitä, että valo alkaa hitaasti mutta varmasti voittamaan, kasvaen seuranamme pitkän talvisen loppusuoran, kunnes on taas aika kevään.

Niinpä perinteille uskollisena pidämme tässä jälleen kerran tilinpäätöksen kuluneesta vuodesta. Tämä tilinpäätös pääasiassa siis sisältää vuoden kohokohdat sen mukaan, että mitkä tekstit on teitä lukijoita eniten kuluneen vuoden aikana eniten kiinnostaneet. Siitä mainittakoon, että näemmä jotkut jutut jälleen ovat säilyttäneet suosionsa läpi vuosien. Eikä se mitään, allekirjoittanut itsekin ymmärtää klassikkojen pysyvän arvon, ja on myös edelleenkin rohkaiseva vanhojen tekstien lukemiseen. 

Muuten taas on todettava, että tämä vuosi meni aikalailla totutuissa merkeissä, eli kirjoituksia tipahteli tutuista aiheista, tuttuun ja turvalliseen tapaansa. Ei siis mitään uutta auringon alla. (Edelleenkin allekirjoittaneen suuri työ on vaatinut aikaa ja energiaa, joten sekin on ollut syynä sille, miksi ei olla lähdetty tavoittelemaan uusia horisontteja, vaan on menty tuttuun tyyliin.)

Tämän vuoden lopusta, ja tulevaisuudesta todettakaan niinikään, että näyttää nyt siltä, että seuraavat neljä vuotta sitä annetaan änkyräoikeistolaiselle hallitukselle - aivan kuten viimeiset neljä vuotta sitä annettiin vihervasemmistolaiselle femdom-hallitukselle. Toivotaan ettei se olisi tarpeen, mutta pahaa tässä pelätään, vaikkakin parasta toivotaan. (Lojaalille lukijallehan tämä tieto ei tule yllätyksenä, sillä Fundamentti on kolmannen tien äänenkannattaja sekä pioneeri sillä alalla, syyttäen ja kiittäen niin oikeistoa kuin vasemmistoakin, aina jos sille vain on aihetta.)

Se, että kansa pääsee nyt todistamaan näitä kahta turha ja aikansa elänyttä sekä vuosi vuodelta enemmän globalismin yhdeksi suureksi puolueeksi muodostunutta suuntausta, on ollut katkeran suloinen kokemus. Katkera siltä osin mitä ne ovat saaneet aikaan, suloinen siltä osin, että nyt kansan pitäisi jo nähdä mitä heille tämäkin blogi on yrittänyt kertoa. 

No niin, vaan nyt ne seitsemän parasta tekstiä:

    1. Kokoomuslainen teki toisen miehen kanssa lapsen, ja rahastaa sillä nyt ex-miestään
    2. Se oikeasti TOIMIVA NoFap- ja NoPorn-ohjelma - VIHDOINKIN!
    3. Jälleen eräs vajosi kuolemaakin mustempaan uneen
    4. Tukholman profetia
    5. Paskatesti - näin läpäiset sen! (7 yleisintä myyttiä murrettuina!)
    6. Sanna Marin (ja sisaret) tuli laulaen ja meni viheltäen
    7. Mies näin testaat naista - 13 takuuvarmaa testiä vaimomatskun löytämiseen!
    Tästä on hyvä siirtyä nyt lomailemaan. Hyvää joulua ja parempaa uutta vuotta.
    Ja asioiden ollessa valtakunnassamme kuten ne ovat, on tämä klassikko nyt sopiva tapa päättää tämä vuosi ja teksti. 


    Ei kommentteja: