tiistai 26. marraskuuta 2019

Mies näin testaat naista - 13 takuuvarmaa testiä vaimomatskun löytämiseen!

Jatketaan siitä, mihin viime viikolla jäätiin.

Fundamentti on kesän kunniaksi palannut uuden "naisestamisohjeistuksen" tuotantokauden kera antamaan vinkkejä, joita et saa muualta, ja vaikka osan niistä saisitkin, niiden mukana tulema disinformaatio tekee niistä hyödyttömiä sinulle, siinä missä nämä ohjeet annetaan Fundamentissa sinulle sopusointuisessa, toisiaan tukevassa ja loogisessa järjestyksessä.

Tällä kertaa otamme täysin uuden askeleen, mitä tulee punaisen pillerin yhteisöön ja manosfääriin.

Se on naisten testaaminen.

Se on uusi konsepti, joka on 100% punaisen pillerin ja maskulimisn, eli miesasian mukainen.

Sinisen pillerin (deittailuteollisuus) opettaa aina siltä pohjalta, joka hyödyttää enemmän tai vähemmän naista - vika on aina miehen, eikä miestä milloinkaan voimaannuteta.

Me täällä Fundamentissa teemme asian eri tavoin.

Me emme vain murskaa testejä, joita naiset katalasti linkoavat suuntaamme, vaan me myös testaamme naisia.

Näet, miehellä on kaksi haastetta. Ne ovat pariutumisen päähaasteet, ja jos aiemmat Fundamentin ohjeet ovat saaneet hoidettu ensimmäisen haasteen, saa tämä hoidettua näistä myös sen toisen haasteen.

Mitäkö ne haasteet ovat?

Kiva kun kysyit. Ne ovat seuraavat:
 1. Naisen saaminen.
 2. Oikeanlaisen naisen saaminen
Naisen testaaminen liittyy kohtaan 2. 90-98,1% miehistä ei koskaan pääse kohtaa 1. pidemmälle - he aavistavat tai suoranaisesti tietävät sen, että naiset ovat pariutumisen kapitalisteja, ja feminismi heidän kokoomuksensa, ja tämän seurauksena, miesten MA-luokista on kadonnut keskiluokka, ja käytännössä on enää vain ylemmän ja laemman tason miehiä.

Näin ollen voisi sanoa, että nämä ohjeet ovat nyt perusteiden antamisen jälkeen, niitä jotka voidaan luokitella ns. edistyneemmille.

Jos siis et edusta sitä ylemmän tason miesten (YTM) 10% "rikasta (MA:n ja varallisuudenkin suhteen) vähemmistöä", tarkoittaa se sitä, että kohdat 1. ja 2. kompensoivat toisiaan siten, että jos lähdet testaamisen tielle, se tarkoittaa erittäin todennäköisesti sitä, että se näkyy naisten laadussa ja määrässä - voit saada laatua, mutta määrä kärsii. Mutta onko se välttämättä huono asia?

Kuten jo edellä sanottu, hyvin harva mies lähtee riskeeraamaan mitään naisten kanssa,  saati sitten testaamaan naista, sillä he ovat onnellisia jo siitä, että ylipäänsä on käynyt flaksi - asia jota he tulevat katumaan myöhemmin, jos nainen on väärä.

Joku voi nyt sanoa: Kyllähän YTM-luokan miehillä riittää naisia, vaikka heillä varmasti on standardeja, ja he saattavat testatakin naista. Mutta fakta on, että YTM-luokkaa edustavat miehet ovat niitä, joilla on varaa pitää vaihtoehtoja ja standardeja. Hekin joskus lankeavat, eikä ole olemassa YTM-luokan miestä, joka ei saa joskus pakkeja, mutta heidän on helppo olla itsevarmoja koska itsevarmuutta saa vain onnistumisista (tietysti joku voi yrittää psyykata itseään), niinpä tämän testaamistien valinta voi olla hyvin haasteellista, etenkin jos naisrintamalla muutenkin on jo vaikeuksia. Kuten jo aiemmin Fundamentissa on kerrottu, ei itsevarmuus ole muuta kuin sinua itseäsi varten - se tekee prosessin helpoksi, mutta vastoin sinisen pillerin valheita, se ei ole mikään tae naisen saamisesta.

Nyt, lukija voi kysyä, että onko tästä sitten kuinka paljon apua, jos tälle toiselle tasolle on kerran niin vaikea päästä?

On tästä - tämä on heille, jotka kannattava Fundamentin mallin mukaista MGTOW-liikehdintää.

Fundamentti näet kannattaa MGTOW-asetelmaa, mikä vakavassa, monogamiaan perustuvassa paritumisessa tarkoittaa tupla tai kuitti, upporikasta ja rutiköyhää -lähtökohtaa. On sinisen pillerin illuusio, että kaikki naiset muuttuvat automaattisesti hyväksi, vain koska sitoudut häneen. Samaten se on sinisen pillerin valhe, että kaikki ongelmat ratkeavat, kunhan nyt jonkun naisen saat. Usein juuri nämä ns. kelpuuttajat etsivät laskuvarjoa. Uhriksi Fundamentti ei opeta eikä velvoita yhtäkään miestä - päinvastoin! (Fundamentti punapilleröi, ei musta- eikä sinipilleröi, eli se ei lupaa kuuta taivaalta, vaikka ei ihmeitä kielläkään, mutta se ei silti johda harhaankaan.)

Siispä, sen lisäksi että sinun on päästävä naisen testeistä, on sinun myöskin testattava naista.

Kohdan 1. tulet pääsemään läpi selviytymällä naisen testeillä, mutta kohdan 2. apuna sinun on syytä käyttää tätä artikkelia.

Voit jättää toki käyttämättä, mutta tiedä että se on ihan sinun oma kaulasi, josta roikut löysässä hirressä - puolet liitoista päättyy eroon, suhteella 80% eron hakijoista on naisia. Nainen on  hypergaminen, ja jos et ole löyttänyt laadukasta, yksisarviseksi luettavaa naista, on erittäin todenäköistä että sinulle on jo seuraaja katsottuna.  Se ei ole rakkautta, sillä rakkaus on tunne johon naiset eivät yleisesti ottaen pysty.

Niinpä tämän rinnalla, kilpailijoiden ohjeet naisten saamiseen ovat joutavanpäiväisiä, että joudut miettimään, miten selviät naisen testeistä, muttet koskaan pääse sen pidemmälle.

Onkin totta, että tämä on hieman edistyneemmille, mutta silti jotain mitä jokaisen miehen tulisi tietää.

Miksi?

Nyt, kun pysähdyt ja mietit, ja näet itsesi 50 vuotiaana, eronneena, itsemurhayksiössä asuvana miehenä, samalla kun ex-vaimosi asuu rakentamassasi talossa uuden miehensä kanssa (perustuu tositapahtumiin, allekirjoittaneen entinen työkaveri oli tässä tilanteessa!), ja olet juuri saanut selville, että elatusmaksut joita luulit maksaneesi "lapsestasi", ovatkin menneet sinua pettäneen naisen käenpoikasen hyväksi.

Tällöin,  kysy itseltäsi, että haluatko olla se mies joka tuossa kuvattiin?

Jos haluat, lopeta välittömästi tämän lukeminen ja mene kysymään feministeiltä ja Sinisen Pillerin Deittailuteollisuuden edustajilta neuvoja. He saattavat sinut tuohon tilanteeseen ennen kuin huomaatkaan - jos ylipäänsä saat naista sillä disinformaatiolla, jota ne sinulle myyvät.

Noin, se johdannosta.

Tässä kokoelma testejä, kun olet päässyt niistä jyvälle, voit tehdä omiin arvoihisi sopien myös omia versioitasi.

Mutta muista, älä koskaan kysy suoraan - naiset yleisesti antavan vastauksen jonka tahdot kuulla (tämänkin voi testata), vaan testaa. Naiset tekevät näin itse, sillä he ovat järkeilleet asian siltä pohjalta, miten ne itse sen ajattelevat.

Siispä tässä testit, jotka jaetaan kahteen osaan.

Passiiviset testit.

Nämä testit ovat niitä, jotka käytännössä voivat vain paljastua ajan kanssa, eli perustuvat naisen reaktioiden tarkkailuun. Kyseessä kuitenkin on testi, sillä kyseessä on oikea tai väärä vastaus, jonka nainen antaa. Aika lopulta paljastaa naisen kuin naisen - eri asia, kannattaako jäädä odottamaan. Kuten wanha sanonta menee: Nainen ottaa aikansa näyttää kuinka hullu on, mies kuinka nössö on. Tietynlainen kiero paradoksi on naisissa jotka ylpeästi heiluttelevat punaisia lippujaan - he ovat omalla hullulla tavallaan vilpittömiä ja rehellisiä.
 1. Miten nainen kohtelee henkilökunnan jäseniä? Tämä on klassikko, joka yhä pätee: jos nainen on huonokäytöksinen, ei kyseessä ole varteenotettava ehdokas. Tämä on demonstraatio hänen oikeasta luonteestaan. Tätä testiä ei oikein voi tehdä muulla tavalla, kuin viedä nainen ulos syömään esim. Onko se taas järkevää, on lukunsa erikseen.
 2. Onko nainen "sarkastista tyyppiä", joka pilailee kustannuksellasi, ja kun osoitat että se ei ole ok, hän kritisoi sinua huumorintajuttomuudesta? Tällainen nainen on totaalinen bitch perusluonteeltaan, jonka tämä rajojensa testaaminen, ja anteeksipyynnön sijaan annettu kaasuvalottaminen paljastaa.  Tätä testiä et oikeastaan voi muulla tavalla tehdä, kuin odottaa että mikä on naisen reaktio, jos hän päättää epäkunnioittaa sinua noin.
 3. Kun tekstailet hänen kanssaan, katso tekstaako hän koskaan sinulle oma-aloittteisesti. Jos olet se joka aina tekstaat, olet pahimmassa tapauksessa beta-kiertolainen, jolla ei ole mitään asiaa kaverialueen ulkopuolelle.
 4. Katso miten nainen suhtautuu siihen, ettet suostu ostelemaan hänelle lahjoja ilman syvempää sitoutumista. Maksa korkeintaan puolet, mutta älä milloinkaan tarjoa. Äläkä mene paikalla tällöin myöskään kalliit vaatteet päällä tai kalliin auton kanssa. Syyt varmasti ymmärrät.
 5. Voi olla yleisesti ottaen punainen lippu, mitä enemmän nainen puhuu existään, etenkin jos ne paljastuvat jännämiehiksi, etenkin silloin, kun niitä on pienen kylän verran. Mutta tässä on myöskin kääntöpuoli - jonka voit kääntää eduksesi. Näet, tuossa paljastuu paljon johtolankoja myös naisesta itsestään. Esim,. onko nainen entisten suhteidensa kanssa suostunut heti seksiin, mutta sinun kanssa ei? Arvaat varmasti, että olet silloin täyttämässä betan, et alfan* roolia. Eri asia, jos nainen kohtelee sinua yhtä arvokkaana kuin exiään. (Kuten näet, tässä on kaksi vinkkiä yhden hinnalla). Tämä testi myöskin menee sarjaan passiiviset testit, joissa naisen testaaminen onkin testi jolla hän testaa itseään sinulle.
 6. Onko nainen epäkunnioittava rajojasi kohtaan, ja myös yleisesti konfliktin ja riidanhaluinen?  Tällaista ei perinteisesti olla katseltu olleenkaan, mutta näinä miesfeministien ja muiden kuohilaiden kanssa, on jotkut miehet oikeasti siinä luulossa, että tuollainen toksinen käytös olisi jotenkin normaalia. Se ei ole. Vaan se on eräs isoimpia punaisia lippuja. 
 7. Onko hän vastuuton? Neitsyys mennyt 12 vuotiaana. Luottotiedot heti kun täytettiin 18v. Lapsia 6 kappaletta 25 ikävuoteen mennessä? YOLO - mene pilaamaan jonkun toisen miehen elämä! Et ole naisen lastentarhantäti, tai hullujen huoneen hoitaja. 
 8. Onko kyseessä mekaaninen nainen? Tämä on allekirjoittaneen termi naisille, jotka noudattavat mekaanisesti (kuin NPC) esim. Cosmopolitanin ohjeita, kuinka manipuloida ja millä säännöillä tapailla miestä. Esim. tämä voi pidättäytyä seksistä kanssasi, koska sellainen neuvo on annettu betojen manipuloimiseen, ei koska kyseessä on neitseellinen ja siveä nainen, jolle seksi kuuluu vain osaksi rakkauteen perustuvaa avioliittoa.
Aktiiviset testit.

Kuten nimikin sen jo sanoo, niin nämä testit ovat siis sellaisia, joissa sinä olet aktiivisena toimijana, sen sijaan että passiivisesti tarkkailisit miten nainen toimii.
 1. Lähetä naiselle kukkia, esim. työpaikalle. Jos hän ei kerro siitä sinulle, voi olla että hänellä on tällöin salasuhde.
 2. Aina aika ajoin, jos homma on polkenut paikallaan, tee ratkaiseva liike. Mitä merkittävämpi, sen parempi. Liiallisuuksiin ei tarvitse mennä, eli älä kosi naispuolista kaveriasi, vaan tee liike joka varmentaa että kyseessä ei ole vain kaveruus. Jos todella haluat kyseisestä naisesta muutakin, sinun on tällöin tehtävä kuten allekirjoittanut, ja todettava, ettet etsi platonista kaverisuhdetta, hyvää jatkoa. (Tämä liittyy pitkälti edelliseen testiin, jossa ehkäistiin kaverialuetta).
 3. Jos sanot olevasi työtön tai matalapalkkahommissa ja nainen katoaa, arvaat jo varmasti mikä tapaus oli kyseessä?
 4. Tesktarivinkkinä myöskin erinomainen on testi, jossa hitaaksi tekstaajaksi itsensä tituleeraavalle naiselle laitat viestin, joka tarjoaa hänelle jotain ilmaiseksi. Jos hän vastaa nopeasti, on puheet hitaasta viestailijasta valhetta ja todennäköisesti olet osana hänen betakiertolaisviihdyttäjiään. 
 5. Esittele naiselle jokin intressisi kohde, ja katso reaktiota. Kylmä reaktio ei lupaa hyvää. Negatiivinen on punainen lippu. Nainen on luotu olemaan miehelle sopiva apu, ja jos hän vihaa sitä mitä rakastat, ei hän ole tällöin sellainen. Jos nyt on niin, että kerrot hänelle Opelin kaasarin toiminnasta ja yleisistä vioista, ja hän ei oikein pysy kärryillä, ei se tietenkään ole paha seikka. Mutta jos hän vaikkapa laittaa sinut myymään rumpusettisi, tai mummosi, niin eukko pihalle. (Opettavaisena anekdoottina, allekirjoittanut kerran todisti, kun kaksi naista puhui, toinen kertoi ottaneensa joltain tuntemattomalta mieheltä numeron ja päinvastoin, ja myöskin kertoi miten sai miehensä myymään rumpusettinsä pois. Tällaiset huorat eivät ole lapsiesi äitejä). 
Lopuksi vielä pätkä, joka osoittaa hyvin kuinka nämä jutut toimivat:


Summa summarum

Jos kaikki testit pitäisi tiivistää yhteen julkilausumaan, olisi: Täsmäävätkö naisen teot hänen sanojensa kanssa. 

Lisäksi, on syytä muistuttaa, että näissä testeissä ei ole pääasiana saada naista, vaan diskata pois sopimattomimmat.

Fundamentti on punaisen pillerin ja MGTOW-henkisyyden blogi, joten ohjeet ovat sen mukaisia, että ne ovat hieman kuten itsepuolustus- ja kamppailulajit - niitä opitaan, jotta ei silti koskaan niitä tarvittaisi. Myöskin Fundamentti kehottaa tähtäämään tällöin naisiin, joiden kanssa kaikkinainen vaurioiden minimointi on tarpeetonta. 

On tietysti aina mahdollisuus, että huonon naisen kohdalla ensiksi testaat naista ja seuraavaksi "pelaat mukana", mutta se ei ole viisas tie, ei ainakaan pidemmän päälle - se on hieman sama, jos painisit sian kanssa, te molemmat sotkeennutte, ja sika vielä nauttii siitä, tosin kuin sinä.

Ennen kaikkea näiden tarkoituksena on etsiä sitä "yksisarvista", eli juurikin sitä naista josta on lapsiesi äidiksi. Siksi mikä tahansa ei kelpaa. Tällöin hyvänä ratkaisuna onkin MGTOW.

Näet 13 testiä viittaavat epäonnen klassiseen lukuun, muistutuksena siitä, mitä tapahtuu jos annat massakontrollin kampittaa itsesi. 


PS. Vaikka tekstissä käytetään termejä alfa ja beta, on puhtaasti käytännön syistä mukana. Fundamentti ei tunnusta stereotyyppistä alfa- ja beta-jakoa, mutta koska ne ovat puhekielessä, niillä käytännössä tarkoitetaan tämän(kin) jutun yhteydessä ylemmän tason miestä, jota ei käytetä yksipuolisesti hyväksi (alfa) ja alemman tason miestä jota yritetään käyttää yksipuolisesti hyväkseen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä mieltä vanhempasi ovat tästä humputuksesta?

XeimA kirjoitti...

He ovat tietoisia blogistani, ja lukevatkin sitä. En tosin kysele erikseen joka tekstin jälkeen, että mitä mieltä olivat, joten paha sanoa tästä aiheesta. Etenkin kun heidän kohdallaan tämä tuskin on järin ajankohtainen aihe.

Miten niin? Mikä tekee tästä "humputusta", pitäisikö miehen olla kuin sonni jota viedään teuraalle?