keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Koulutus on nykyisin pinnallisuuden manifestaatio, mutta Viro löysi ratkaisun siihen

Eilen Docventures käsitteli seuraavaa kestoaihetta.

Allekirjoittanut anteli muutamia vastauksia, mutta käsiteltköön tämä sama kysymys nyt siinä samassa vanavedessä, hieman tarkemmin vielä.On siis aika napsauttaa henkseleitään.

Sillä Fundamentin ehdotus poikien koulumenestyksen parantamiseksi (kohta 1.) on otettu käyttöön Virossa - suurella menestyksellä!

Viro teki mahdottomasta mahdollisen: Pisa-tutkimuksen uudet ihmelapset tulevat etelänaapurista, ja he ovat poikia


Vain koiria koulutetaan, ihmiset opiskelevat, ja tällöin vain itseopiskeleminen on oppimista, kaikki muu opetetuksi tulemista.

Feminismi puolestaan on se takapiru tässä jutussa, sillä se on Virallisen Totuuden(TM) komponentti, joka on tehnyt koulutuksesta naisia ja naisen psykologiaa syleilevän.

Jos ennen naisen elätti mies, ja antoi samalla naisen hypergamisille vaistoille vasteen, elättää nyt valtio naisen lapset ja nainen itsensä, ja hakee itselleen niin korkeaa sosioekonomista statusta, ettei kukaan keskivertomies voi siihen vastata.

Näin meillä on puolestaan opitun avuttomuuden tuottama syrjäytyminen miesten osana. 

Ratkaisemalla tämä ongelma, lyödään kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Mutta ratkaistaanko sitä?

Ei niin kauan kun itse syöpä on taustalla.

Lisäksi meidän pitää ymmärtää, että median ohella koulu on mitä olennaisimpia massakontrollin aseita. Siitä ei mielellään luovuta, sillä se merkitsee tärkeän aseman menetystä - vähän kuin valloitussodassa.

(Vastoin yleistä luuloa, syynä tähän ei ole hyvinvointivaltio, vaikkakin mieselättäjäyhteiskunta on todellinen; syynä on feminismi, ja se kuinka se tuo naisille oikeuksia, miehille velvollisuuksia, muttei tasa-arvoa. Hyvinvointivaltiosta hyötyvät miehetkin, ja se on hyvä - heidän olonsa ilman sitä olisi vielä pahempi. Mutta ilman feminismiä, sitäkin parempi!)


Ei kommentteja: