tiistai 12. marraskuuta 2019

Terveys: Onko masennuksen arvoitus vihdoinkin ratkaistu?


Jos asia todellakin on noin, niin tällöin pitäisi ryhtyä hoitamaan kehon tulehduksia, kuin myös (miesten kohdalla) testosteronitasoja.

Koska tässä maassa on helpompi miehen saada estrogeenia kuin testosteronia, on meidän ratkaistava tämä ongelma luontaista tietä pitkin.

Tulehduksen ja masennuksen hoitoon on tutkitusti auttanut kurkuma. Sitä voi ostaa pillereinä, tai jos haluat säästää, niin ostat vain ison pöntön kurkumaa, sekä pussillisen jauhettua mustaapippuria (jälkimmäinen nostaa kurkuman imeytymisen jopa tuhatkertaiseksi).

Kun taas testosteronitasoihin kannattaa nauttia Tribulus Terrestis -nimisestä yristä saatavia kapseleita (ota sellainen jossa pitoisuus on 90%), ja tukea hoitoa D-vitamiinilla ja sinkillä. (Ja riittävällä levolla, sekä stressittömyydellä).

Yleisluontoiseksi ihmelääkkeeksi puolestaan voidaan luokitella NAC , (etenkin kun sitä ottaa magnesiumin kanssa - allekirjoittaneen oma miksaus).  Sen terveyshyödyistä voit lukea mm. täältä.

Lisävinkki: Koodilla CHARLIE-R4QZ saat MyProteinista yllä mainittuja tuotteita -30% alennuksella. Hyödynnä se, jos siltä tuntuu - allekirjoittanut käyttää kyseisen firman tuotteita, ja voi suositella. Myöskin edellä olevista ns. hyveaineista on allekirjoittaneella myönteistä kokemusta.

HUOM! Postilakolla ei pitäisi olla näihin MyProteinin toimituksiin vaikutusta, sillä heidän tuotteensa on yksityisen kuljetusfirman toimittamia!Ei kommentteja: