torstai 28. marraskuuta 2019

Kaikkien maiden nationalistit liittykää yhteen!Allekirjoittanut on joutunut todistamaan seuraavaa globalistipetturien kritisismiä ja rappioarvojen ylistämistä, ja lienee sanomattakin selvää, ettei sellaista ole salliminen:


Fundamentin (Täydellisen Järjestelmän) yhteiskuntateoriassa tiedetään, että työläisten luokka on suurin yhteiskuntaluokka.

Globalismissa ja internationalismissa tämä seikka tiedostetaan myöskin. Globalismissa se näkyy halpatyövoiman kansainvälisenä myyntinä, työehtoshoppailuna.

Internationalismissa ei tajuta edellä mainittua seikkaa, vaan kumarretaan globalistille. Tosin, käytännössä tämä näkyy siten, ettei yksikään kommunismi ole harjoittanut järin mielellään ideologiansa mukaista työläisten internationalismia, vaan pitäneet rajat visusti kiinni - he ovat joutuneet korjaamaan käytännön applikaatiota, sillä ovat joutuneet toteamaan teorian mahdottomuuden käytännössä. Näet, on mahdotonta välttää työvoiman alennusmyyntejä, sillä maailmassa on eri maissa eri hintatasot. Globalismi tietää tämän oikein hyvin, internationalismi on vähäsen - kohteliaasti ilmaistuna - "hidas" tämän asian suhteen.

Suomessa tämä nähdään viherpunaisten ja kokoomuksen yhteisenä, pro-globalistisena konsenuksena, joka näkyy tarveharkinnasta luopumisena.

Työväenaate ei voi olla mitään muuta kuin kansallisaatteeseen kuuluva aate, sillä valtaosa kansasta kuuluu työväkeen, ja työväestä kansaan. Kaikki hyöykkäykset sitä vastaan tulevat globalismista, ja tätä nykyä siihen sulautuneesta internationalismista.Nyt, annahan sen marinoitua hetken!


Ei kommentteja: