tiistai 19. marraskuuta 2019

Kaverialue - sen ehkäisy ja sieltä pakeneminen

Isketäänpä näin miestenpäivän kunniaksi jälleen tällainen pariutumisaiheinen teksti. Tämä kyseinen teksti on näinä hypergamian kulta-aikoina, mitä olennaisin jokaisen miehen lukea ja sisäistää.

Oletko koskaan miettinyt, että mitä mukavampi ja hyödyllisempi (aka. kiltti ja kunnollinen) mies on, sen varmemmin kyseinen mies on ns. muiden naisten mies, ja täten jumissa kaverialueessa, kuin se kuuluisa täi tervassa.

"Siksi koska naiset vihaavat kilttejä ja kunnollisia miehiä, mutta tykkäävät kiihottumiseen asti psykopaateista?"

Noo..joo, mutta se ei ole ihan ainoa syy.

Olkoon tämä nyt siis Fundamentissa ilmestyneen naisestusohjeistuksen ns. damage control/ennaltaehkäisevä -teksti, jossa kerrotaan miten vältetään kaverialue (allekirjoittanut ei ole ollut sellaisella vuosiin) ja kuinka jopa sieltä päästään pois (aika vaikea homma, mutta sitä tapahtuu) .

Otetaanpa näin alkuun kaverialueen perusteet:Kuten näet, ei kaverialueella ei ole muusta kyse, kuin yksipuolisesta ystävyydestä, ja hyväksikäytöstä.

Tästä syystä sinun pitää lukea tämä teksti, ja toimia sen mukaan.

Mitä sinulla oikein on hävittävää?

Mahdollisuus, jota sinulla ei koskaan ole ollutkaan?

Voi vuotakaa nyt kyyneleet!

Me täällä emme ole heikkoja vässykkämiehiä. Emme.

Jos olemme, me miehistymme ja lopultakin voitamme.

Kaverialueen ehkäisy 

Ehkäistäksesi kaverialueelle joutumisen, naisen on oltava sinusta ylipäänsä kiinnostunut.

Tämä voi kuulostaa ihan terveeltä järjeltä, mutta fakta on, että eräs syy kaverialueelle on juurikin siinä, että mies joko tietoisesti tai tietämättään, piirittää naista jolta ei löydy tarvittavaa kiinnostusta.

Niinpä heti alkuunsa on luettava ja sisäistettävä Fundamentin julkaisu, joka käsittelee naisen kiinnostuksen merkkejä - MGTOW:n periaatteita noudattaen, on sinun oltava kiinnostunut ylipäänsä vain niistä naisista, jotka ovat sinusta kiinnostuneita.

Seuraavaksi, sinun täytyy pitää maali mielessä, ja sinun on vietävä juttua eteenpääin - kohti tuota maalia. Miehuuteen kuuluu päämäärätietoisuus, kun taas naiset rakastavat prosessia. Jos siis jätät jutun naisen harteille, todennäköisesti tällöin jäätte junnaamaan molemmat paikoillenne. Ellei sitten kyseessä ole poikkeuksellinen nainen - proaktiivinen nainen; myös nainen, jonka kiinnostus on hyvin korkealla, on sellainen, jolta voi alkaa löytyä proaktiivisuutta.


Eli, ensiksi poimit siis naisen kiinnostuksen merkit, ja jos nainen on kiinnostunut, teet lähestymisesi ja pyrit luomaan orastavan suhteen. Kun tämä suhde on saatu aluelle, "kiiruhdat hitaasti".

On tosin pitkälti naisesta kiinni, sekä hänen arvoistaan, että miten hitaasti sinun tulee kiiruhtaa. On perinteisiä naisia, mutta myöskin heitä, jotka vain näyttelevät sellaista sinulle - nämä ovat useimmiten juuri näitä ns. "juoksunsa juosseita" naisia, jotka ovat etsimässä kullikarusellin jälkeistä kilttiä ja kunnollista, sellaista oikein pullantuoksuista, elättäjämiestä itselleen ja toisten miesten kanssa tekemilleen lapsille. Tosin, on olemassa myös naistyyppi, joka ostaa ja myy seksillä - ylipäänsä kaikkea. (Sellaisen tyypin kanssa pitää kiiruhtaa ns. mahdollisimman vähän hitaasti.)

Näin siis torjut kaverialueelle joutumisen: etsit naisen, joka on valinnut sinut ja viet juttua eteenpäin, jäämättä junnaamaan naisen kaverialueelle - kun olet sillä alueella kyllin kauan, sinä jämähdät sinne. Mutta jos taas etenet liian nopeasti, voi käydä samoin.

- Allekirjoittanut ei ole ollut vuosikausiin kyseisellä alueella, joten tämä todistaa että kyseinen ohjenuora toimii. Mutta on myöskin sanottava, että tämä on pitkälti tupla tai kuitti - strategia, mutta se ei muuta faktoja miksikään.

Miksi ei?

Koska nainen joko on sinusta kiinnostunut, muuna kuin kaverina, tai sitten ei. Itsepetos ei muuta asiaa miksikään.

Eri asia tietysti on, jos haluat ehdoin tahdoin yksipuoliseen kaverisuhteeseen naisen kanssa, tai miksi ei autentiseenkin kaverisuhteeseen. Mutta kun puhutaan nimenomaan kaverialueen välttämisestä, on se silloin tietystikin eri juttu. Silloin et halua olla kaveria naisen kanssa, joka tulee tapailemaan muita miehiä ja joka kastroi sinut joka kerta kun edes yrität ulos ahtaasta laatikostasi. Näet lupautumalla kaverialueelle, sinä luovutat pallisi naiselle eikä sinulla ole edes ajatuksen tasolla lupa ajatella tällöin seksiä hänen kanssaan. Koskaan!(Paitsi tietysti jos voitat lotossa, tai jos sosioekonominen statuksesi muuten muuttuu - se vain on turhan hankala vinkki toteuttaa).

Kaverialueelta pakeneminen

Johdannoksi tähän aiheeseen sopii seuraava tunnari - impilikoiden erityisesti sen sarjan nimeä, jota kyseinen tunnari edustaa:


Kyseessä on lähes mahdoton tehtävä, mitä siis tulee kaverialueelta pakenemiseen. Allekirjoittanut on joskus kaverialueella ollessaan kääntänyt koko tilanteen ympäri, vieläpä siten, että nainen on yrittänyt päästä allekirjoittaneen kiinnostusalueelle takaisin seksillä.

Allekirjoittanut ei antele näissä tilanteissa toisia mahdollisuuksia, koska hän ei ole mikään euron kolikko jonka voi tykätessään ottaa tai jättää, sellaiseen törmätessään, sillä ensimmäiset kerrat ovat aina korvaamattomia. Joten yleensä hän vain menettää kiinnostuksen naiseen, joka ei ole ollut kiinnostunut.

Mutta, on ymmärrettävää, että tämä MGTOW-asenne on suositeltavuudestaan huolimatta vaikea tavoite monelle, joten annettakoon nyt siis neuvoja kuinka karata kaverialueelta.

Mitä siis voit tehdä tällöin?

Sinun tulee kylmästi todeta, että et etsi uutta kaveria, vaan sinua kiinnostaa vain intiimisuhde.

Allekirjoittanut on käyttänyt ilmausta: En etsi platonista kaverisuhdetta, kiitos vain. 

Näet, olet kaverialueella, koska olet suostunut sellaiselle. Tai, sitten olet tullut diskatuksi, epäonnistumalla naisen katalissa testeissä. Tai, sitten kyseessä on vain yksiselitteisesti paska nainen, joka näkee sinun kiinnostuksesi, mutta ryöstöviljelee sitä ja sinua (palkintoina raha ja huomio yms.)

Näin ollen sinun tulee asettaa ultimaatum, ja todeta, että nainen voi ottaa yhteyttä, heti kun on muuttanut suhtautumistaan. Jos et ole siihen mennessä jo varattu sitten jollekin toiselle.

Mitä taas tulee kilpailuun, se kyllä voi toimia. Mutta allekirjoittanut ei suosittele käyttämään ketään tällä tapaa hyväkseen, jotta voisi saada jonkun toisen. Siispä kannattaakin aidosti etsiä uutta vaihtoehtoa. Allekirjoittanut vieläkin muistaa erään naisen, jolle seurusteltuaan pääsi sanomaan: Niin ne pöydät taisivatkin sitten lopultakin kääntyä? Naiselle, joka oli tullut muihin ajatuksiin. Nainen myönsi sen. Fakta on, että suhde aidosti kiinnostuneen naisen kanssa omaa substanssia, tosin kuin nainen jonka ahneus ja ylpeys on saanut kolauksen ja virikkeen.

Jos taas nainen onnistuu vetämään tilanteen harmaalle alueelle, on tällöin sinun noudatettava yksinkertaista etenemisen ohjelmaa: tee liikkeitä eteenpäin, olivat ne sitten fyysisiä (ei suositeltava MeToo:n aikana) tai symbolisiä (pyydä ulos, pyydä "katsomaan leffaa" jne). Jos nainen kieltäytyy tai tekee ohareita, on sinun pistettävä hänet selkä seinää vasten  -vertauskuvannollisesti, ja annettava edellä mainittu muistutus ("ultimaatum") diilistä, jota sinä olet tarjomassa hänelle.

Esim. Allekirjoittanut on kysynyt, että onko hänen aikansa naiselle jotain mitä tämä voi halutessaan tuhlata, vaiko onko hän joku, jonka nainen oikeasti haluaa?

Vastaavanlainen toimi voi olla välttämättömyys, jos meinaat koskaan päästä ulos kaverialueelta.

Joten:

Jos naisen vastaus on kyllä, nainen silloin seuratkoon ja pysyköön ohjelmassasi.

Jos se on ei, niin sano, että ottaa uudestaan yhteyttä, heti kun tämä tietää mitä haluaa.

Tiedä tämä: Sinisen pillerin deittaluteollisuuden ohjeet ovat useimmiten luotu olemaan naisten eduksi, ja tässä kaverialuekysymyksessä, ne perustuvatkin lähinnä sille, että tuot resurssisi SPDT:n kauppaajille, ja huomiosi naiselle - piirittämällä naista - jonka kanssa hommasta ei yksiselitteisesti tule yhtään mitään. Fundamentin ohje taas on punaisen pillerin ohjeistus, joka suojelee sinua, sydäntäsi ja lompakkoasi, niin hyväksikäyttäviltä SPDT:n vedättäjiltä, kuin myöskin petollisilta naisilta.

Lopuksi vielä erityisen aiheeseen sopiva kappale:Under my thumb
The girl who once had me down
Under my thumb
The girl who once pushed me around
It's down to me
The difference in the clothes she wears
Down to me, the change has come
She's under my thumb
And ain't it the truth babe?
Under my thumb
It's a squirmin' dog who's just had her day
Under my thumb
A girl who has just changed her ways
It's down to me
Yes it is
The way she does just what she's told down to me
The change has come
She's under my thumb
Ah, ah, say it's alright
Under my thumb
It's a Siamese cat of a girl
Under my thumb
She's the sweetest, hmmm, pet in the world
It's down to me
The way she talks when she's spoken to
Down to me, the change has come
She's under my thumb
Ah, take it easy babe
Yeah

Ei kommentteja: