keskiviikko 13. joulukuuta 2023

Vaikka Suomen suku sammuu, ei sisu lopu?

 Tämä ongelma se vaan on ja pysyy, mutta päättäjät senkus imevät poskiaan. 

Tämä on yksi niitä tämän maan kohtalon kysymyksiä, johon ei vain ole löytyvinään mitään ratkaisuja. 

Sen sijaan kyllä rohkaistaan demoralisoiviin ajatusmalleihin, suoranaiseen defeatismiin.  

Sanotaan, että kun työvoima- ja vauvapulan täyttäjät (roadmanit) tulevat ryöstämään, on parempi antaa heille mitä he haluavat. Kuka haluaa pistää lapsensa sellaiseen nöyryytykseen?

Niin, ja modernien naisten pitää totta kai saada voimaantua. Ja se jos jokin asia, mihin ei kuulu lisääntyminen - joka muuten myös on tosi huono juttu ilmastolle (lentokonematkailua ei lasketa). Etenkin kun tässä naisia suosivassa yhteiskunnassa on sen tavan miehen hyvin vaikeaa olla se statuksen, varallisuuden ja ulkonäkönsä suhteen näille hypergamisille otuksille "kyllin hyvä" mies.


Mistä tuli mieleen, että nykyisin kaikki on kallista ja yhä kalliimmaksi menee. Tukijärjestelmiä puretaan niin nopeasti kuin pystytään, vaikka etenkin lamassa niiden pitäisi olla kunnossa. YT-neuvotteluita ja potkuja kaikkialla - mutta palkkamalttia ei nyt sovi unohtaa, sillä onhan meillä talkoot.


Näin on luotu yhteiskunta, jossa on valtavat määrät yksinäisiä vanhuksia ja aivan liian vähän nuoria heitä hoitamassa. Vastauksena tähän luomaansa ongelmaan globalisti totta kai tarjoaa maahanmuuton ja alkuperäisväestön syrjäyttämisen - mikä on kätevää, sillä sellainen tulee todella kalliiksi meille! Itse asiassa, jos se ongelmat ratkaistaisi, meillä olisi tätä poliittista teatteria ja mukahuolestuneisuutta talouden korjaamisesta. 

Todellakin, kaikki globalistisen takapirun voimat ovat tukahduttamassa kansakuntaamme: feminismi, kapitalismi, monikulttuurisuus, vihervasemmistolaisuus. Jokainen näistä on toinen toistaan pahempia ideologioita, joiden lopputuloksena on Järjestelmä 666.

Kansalla ei ole ilman lapsia tulevaisuutta, mutta juuri sehän onkin subversioprosessin tarkoitus: mädätetään sen perusta, kunnes se on ns. lunastuskunnossa ja täten valmis valloitettavaksi. 

Tosin, tässä tapauksessa se näyttää olevan islam joka palauttaa patriarkaatin - mikä sopisi hyvin kuvaan, sillä tätä takapirun peliä pelataan siten, että kansalle tarjotaan tyypillisesti aina kahta huonoa vaihtoehtoa, mutta ei koskaan sitä kolmatta, joka on aina oikein ja aina hyvä. 

Feminismi on se suurin syypää, myöskin siinä tapauksessa jos sen kautta päädytään islamiin, sen se hyväksyy ilomielin ja muutoin se on toksista feminiinisyyttä hyveellistävä ja miehiä syrjäyttävä ideologia, joka haluaa ettei naisilla ole mitään vastuuta mistään. 

Onko siis ihme, ettei syrjäytyneillä ja perheettömillä miehillä ole enää suurta intoa uhrata itseään heitä hyväksikäyttävän ja heidän päälle sylkevän yhteiskunnan puolesta?  Feminismi on kansakunnalle kuin itsemurhakultti, jonka johtajat sikailevat talla pohjassa sen minkä kerkiävät, ennen vääjäämätöntä loppua.


Ja vielä näin ajankohtaisena huomiona nousee kysymys: Onko oikeistohullutus, tuo jallitus, tässä pelastuksemme?

Ei. 

Niiden mielestä itse asiassa köyhyys korreloi positiivisesti syntyvyyden kanssa, sillä onhan näin asiat kehitysmaissakin! 

Kuinka tyhmiä ne voivat olla tai kuinka tyhminä ne meitä oikein pitävät? Miten noin ajattelevat ylipäätään voivat kulkea kadulla ilman saattajaa. 

Tämä kokoomuslainen hallitus ajaa vain yhtä asiaa, ja se on kapitalistien asiaa - ja sille on pelkästään voittoa, että muualta tuodaan halpatyövoimaa kilpailemaan kantasuomalaisten palkkaorjien rinnalle. Eikä silloin edes haittaa, jos tämä alkuperäinen kansa syrjäytetään, sillä jäljelle on jäänyt savuavat rauniot, heidän palatsinsa ja orjia hyväksikäytettäväksi yllin kyllin. 

Oikeistohallituksen mielestä kapitalistisen eliitin tulee omata kaikki vapaus, ja heidän alamaistensa tulee kantaa kaikki vastuu. Heilläkin on omat demoralisoidut kannattajat, ne ovat sadomasokistisia lampaita, jotka ovat työssä jota vihaavat, haluten että muutkin kärsivät siitä. Mieleen ei tulekaan ajatus, että asian voisi tehdä täysin päinvastoin, kuten sen tekee kolmatta tietä kulkeva ja kansallisaatteen ylevöivä, aito ja elävä ihminen. Ei mikään sika, ei mikään lammas. 

 

Tämä globalistisen takapirun oikea siipi on täten aivan sillä samalla periaatteella toimiva, kuin mitä on feminismi ja vihervasemmistolaisuus omine intersektionaalisine hierarkioineen. Oikeiston tapauksessa se koko kansan voimin paapottava vähemmistö, jota varten koko muu yhteiskunta on, on kapitalistit. 

Entä ne ratkaisut?

Vain kolmas tie voi tämän enää ratkaista. Kapitalistinen oikeisto oli se, joka on syyllinen siihen että naiset ovat äitien sijaan työntekijöitä. Vihervasemmisto puolestaan näkee kansallisen sukupuuton erinomaisena keinona vähentää ilmastonmuutosta. He voittavat, me häviämme ja me emme anna sitä anteeksi. 

Nyt, lue myös tämä:

10 varmaa ratkaisua syntyvyyspulaan


Ei kommentteja: