keskiviikko 14. joulukuuta 2016

#Ylegate osa 2. henkilökato pakkovalehtelun ja korruption vuoksi!

Jokainen joka tuntee alan nimeltä puhelinkaupustelu, tietää myöskin erään yleisimmän syyn erota niistä hommista.

Mikäkö se on?

Parikin allekirjoittaneen kaveria on alasta sanonut: sain tarpeeksi siitä, että minun piti valehdella työkseni ja huijata heikomassa asemassa olevia tehdäkseni rahaa.

Nyt täsmälleen sama on toistunut Virallisen Totuuden (TM) ja sen mitä tärkeimmän massakontrollin aseen, eli YLE:n henkilöstökadon muodossa!
Ennen kun innostutaan liikaa, niin se sanottakoon ettei ainakaan Erola liene anti-mädättäjiä, ja siksi eronnut, vaan hän tuntuu olevan hyvinkin suuri monikulttuurisuuden "arvojen" ystävä.  Näin ollen kyseessä lienee eturistiriita, joka puolestaan voi olla seurausta taannoisesta Sipilän tapauksesta.

YLE on siis massakontrollin ase, jonka tehtävänä on julistaa Virallista Totuutta (TM) verovaroin, onhan se on kansoitettu toimittajilla jotka ovat sanalla sanoen suvakkeja, eli voidaan sanoa että hommaan on valittu henkilöt, joille mädättäminen "rikastaminen" on sydämen asia, jolloin kumpikin osapuoli voittaa: työnantaja ja hänen uskollinen pikku julistajansa, joka kokee tekevänsä palveluksen ihmiskunnalle. Mutta kuten Sipilän tapauksesta näimme, on hallituskoostumuksesta riippuen myös mahdollisuus pienoiseen oikosulkuunkin,onhan kyseessä Virallisen Totuuden (TM) äänitorvi joka viime kädessä laulaa sen lauluja, jonka leipää se syö. Sillä, vaikkakin moderni oikeisto ja vasemmisto jakaa yhteisen internationalistisen mädättämismission, alkaa silti eturistiriitoja tulla, kun kommentajan pallilla on kapitalistien porvarilliset edustajat, koska tällöin eivät enää vihervasemmistolaiset toimittajat haluakaan auliisti jakaa "tietoa" kansalle. Näin on laita ainakin niissä tapauksissa, kun aihe menee pois yhteisestä rakkaudesta, eli siitä miten suomalaiset on syytä vaihtaa kehitysmaalaisiin (kapitalistit ja kommunistit kumpaisetkin ovat saman kolikon kääntöpuolet, ja vakaumuksellisia internationalismin ja globalismin edistämisessä - ymmärrä tämä täydellisesti, siilä se voi pelastaa sinut ja kansasi!).Vaan hyvä juttuhan tämä joka tapauksessa on, sillä me tiedämme että valtakunta joka on kääntynyt itseään vastaan, ei voi kauaa pysyä pystyssä, ja me odotamme ilolla sitä että YLE kaatuu tai että se menee remonttiin ja palaa kansalle myönteisenä, eikä enää sitä eksyttävänä, yhteiskunnan komponenttina.

Lopulta mädättäjät tekevät vain duuniansa: mädättävät aina sen alustan, mille ne päästetään toteuttamaan itseäänWhere the slime live(They are the lowest forms of life) 
Where the slime breed(They make a new one too corrupted) 
When the wind blows(The winds of truth are blowing now) 
And the cradle falls....down
Their poison fingers that wrote the poison lines 
Their poison lingers 
What a tragedy when their fingers are removed 

Where the slime live
Their burning dogmaIntroducing to our mind - lies 
They plot for the total control of the morals
What a sight 
As their kingdom comes tumbling down

Lue myös: Imatran murhat, kärähtänyt feministitoimittaja ja itsenäisyyspäivä

Ei kommentteja: