lauantai 24. joulukuuta 2016

Hyvää joulua, yhteenvetoa ja lahjakin vielä

On joulu, ja tähän on aika lopettaa ennätyspitkä kirjoitus- ja julkaisuputki (edellinen ennätys oli 7 tekstiä putkeen, nyt peräti 13!) ja mennä joulutaoulle, josta on määrä palailla vuoden 2017 puolella.

Joulu tuli yhtä nopeasti ja yllättäen, kuin mitä tämä vuosi meni. 

Myös muuten vuosi oli kuin tämä joulunalus, eli paljon tuli tekstiä, ja paljon myöskin lukijoita on piisannut, joten voidaan edelleenkin puhua nousujohteisesta vuosikatsannosta. Hyvä niin. 

Tämän johdosta onkin mahdollista esittää mittava listaus vuoden suosituimmista teksteistä, joihn voit paneutua joulutauon aikana, kinkkua sulatellen. Tosin, näissä riittää luettavaa vielä joulun jälkeenkin.

Vuoden 2016 suosituimmat tekstit TOP 7, olkaa hyvät! 

Klikkaamalla tekstiä, pääset lukemaan sen. 
Pitää sanoa, että numero 1. on hienoinen yllätys myös allekirjoittaneelle, ei siinä mitään, onhan kyseessä mies, legenda ja alfa! (Teksti myös osoittaa sen, että Fundamentilla on mahtavia ja vaikutusvaltisia lukijoita, sillä joku oli saanut selville jopa kuvaajan henkilöllisyyden!)

Muuten taas voisi suosiollisuuden listausta kommentoida siten, että feminismin raivoava, mädättävä sairaus, on tullut siihen pisteeseen, että ihmiset haluavat vapautua siitä. He haluavat sen loppuvan ja he tietävät minkälaiset järkyttävät seuraukset sillä on yhteisölle, ja yksilölle, kun toinen puoli ihmiskuntaa usutetaan toisen kimppuun; tätä on se, kun sukupuolten täydentävä yhteistyö ja rakkaus sekä rauha lopetetaan. Mutta lohdullisena voimme pitää sitä, että nyt kun tiedämme mikä on vialla, voimme ryhtyä taistelemaan sitä vastaan, sillä enää feminismi ei voi huijata massoja naamioituneena tasa-arvon valeasuun, vaan sen lähtölaskenta on jo alkanut!  

Se lahja?

Äänikirja klassikosta A Christmas Carol. Syy miksi se tähän yhteyteen nyt ympätään, on se, että on joulu ja se koska tämä on yhteiskunnallinen blogi, eikä tuon kyseisen kirjan sanoma ole suinkaan vanhentunut (kirjasta ja sen taustoista voit lukea klikkaamalla tästä). Ja onhan se nyt ajankohtainen muutenkin.


01 - Stave I: Marley's Ghost -- 00:00:53
02 - Stave II: The First of the Three Spirits -- 00:45:04
03 - Stave III: The Second of the Three Spirits -- 01:26:36
04 - Stave IV: The Last of the Spirits -- 02:20:53
05 - Stave V: The End of It -- 02:55:37

Nyt, joku voi sanoa: Olisihan tuon löytänyt itsekin juutuupista!!11
Johon vastaan: Etkä olisi.

Hyvää joulua ja parempaa uutta vuotta, rakkaat lukijat!

Ei kommentteja: