maanantai 19. joulukuuta 2016

Haikeaa euforiaa

I love poetry. And a glass of scotch. And of course, my friend Baxter.
- Ron Burgundy
Vielä näin joulun alla tulevaksi, ilmoitusluontoiseksi asiaksi, mainittakoon jotain mikä miellyttää jokaista joka nauttii joulusta, laatukirjallisuudesta ynnä kuolemattomasta runoudesta!

Pelkästään kirjan kansi on niin hieno, että se jo yksin tekee kirjahyllystäsi kauniin ja uskottavan.


Toisaalta, kun luet tätä perhekunnallesi jouluaattona, takkatulen loimussa (tai vaikka sitten ihan vain yksin itsemurhayksiössäsi, fluorivalon kylmässä kirkkaudessa), on se juuri se jokin, mikä tekee joulusta ikimuistoisen, miespolvesta miespolveen.

Eli allekirjoittneen toinen kirja olisi nyt saatavilla, ja etenkin näin jouluna on on syytä tehdä tämä asia selväksi, ja ohjata näin arvollisen lukijan "kulutustottumuksia oikeaan suuntaan".

Se on myynnissä pitkin eurooppaa, mutta sen saa nyt ainakin mm . seuraavista, hyvin varustelluista (netti)kirjakaupoista niin ebookina kuin rehellisenä kirjanakin:


eKirjana sen saat ainakin näistä seuraavista paikoista, jolloin hinta on puolet halvempi ja saat sen luettavaksi heti:


PS.  Parhain diili näistä lienee muuten Prisman verkkokaupassa, missä luvataan tällä hetkellä nopein toimitus ja pienimmät postikulut (tai et maksa niitä ollenkaan, siinä tapauksessa jos kirjasi toimitetaan ilmaiseksi lähimpään Prismaasi), ja myös OVH on mitä edullisin (unohtamatta s-bonuksiasi).

Toimitusaika 3 - 6 arkipäivääToimitustavat:Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €Toimitus kotiin alk. 2,95 €

PPS. Koska nyt kyselet "toinen kirja?! mutta mistä saan ensimmäisenkin?!" on vastaus tässä: Antologia Apokalypso (HUOM! Hinta alle kympin, eli käytännössä ilmainen!) Ja tiedoksi, että kirjat ovat omia kokonaisuuksiaan, joten et tarvitse ensimmäistä osaa, jotta voit lukea toisen kirjan. On tosin meidän molempien kannalta parempi, että annan molemmat kirjat sinulle ja sinä annat minulle rahasi, näin kumpikin voittaa.
PPPS. Tämän kaupallisen tiedotteen jälkeen jutut palaavat tuttuihin aiheisiin ja jatkuvat aina joulutaukoon saakka.

Ei kommentteja: