maanantai 12. joulukuuta 2016

Saara Aalto ja suomalaisen naisen heikko itsetunto


Nyt kun Saara Aalto on "voittanut" kakkossijan (aina kun kyseessä on eturyhmät, kuten naiset ja seksuaaliset vähemmistöt, voivat he vain voittaa - niin on Virallinen totuus), on syytä katsoa tätä tapausta myös toisesta näkökulmasta:

Saara Aalto tylyttää Suomea brittilehden haastattelussa – Oli pakko päästä kotimaastaan pois: ”Siellä ei ole mitään”


– Toivon, että ihmiset unohtaisivat sen, mistä tulen. 
– Ihmiset kysyivät, että miksi osallistun ohjelmaan. Asia on vain niin, että Suomi on todella pieni maa. Sen väkiluku on vain viisi miljoonaa, joka on puolet Lontoon väkiluvusta. Siellä (Suomessa) ei ole mitään. Minun piti vain päästä sieltä pois. Britannia on minulle täydellinen paikka, Aalto sanoo Daily Starin mukaan.

Suomalaiset tukevat omaa kasvattiaan maailmalla, samalla kun tämä oma kasvatti irtisanoutuu omista juuristaan ja kannustusjoukoistaan, jotka ovat "väärää maata".

Kuulostaa todella tyypilliseltä suomalaiselta, modernilta ja kansainväliseltä alemmuskompleksia potevalta naiselta, jolle ruoho on aina vihreää jos se ei ole kotimaista ruohoa.

No asiaa ei ole vaikea selittää: Saara Aalto on modernin yhteiskunnan tuote ja  hänen kommentissaan yhdistyy perinteinen suomalainen heikko itsetunto ja alemmuuskompleksi (seurausta Venäjän ja Ruotsin vallanalla olemisesta, mikä näkyy erityisesti siinä, kuinka suomalainen nainen kokee ulkomaalaiset miehet itseään korkeampiarvoisiksi, ja täten hypergamian lakeja tarkasti noudattaen valitsee aina ennemmin ulkolaisen miehen kuin suomalaisen), suomalainen nainen kuten nainen yleensä on joukkosieluinen ja tästä syystä erityisen altis massakontyrollin aseille, siispä jos hänen käsketään rakastamaan monikulttuurisuutta, hän tekee sen kotimaassaan tai ulkomailla.

Tässä näemme Täydellisen Järjestelmän yhteiskuntateorian pitävän paikkansa: internationalismi ja nhilismi kulkevat käsi kädessä, siinä missä kansallismielisyys ja aitojen arvojen omaaminen puolestaan myös kulkevat käsi kädessä.

Ja jotta saisimme esimerkin vielä siitä mistä on kyse, niin tässä hieman kuvaa tulevien toimittajalupausten pikkujouluista ja suhtautumisesta Suomeen, ja suomalaisiin - muista, tukemalla näitä palkkaavaa mediaa, sinä tuet silmitöntä halveksuntaa itseäsi kohtaan, suomalainen:


Ei kommentteja: