perjantai 2. joulukuuta 2016

Stockmann ja sen outo monikulttuurinen joulumainos tarkastelusssa

Tästä, Stockmannin moniarvoisuutta säteilevästä mainoksesta, tulee erittäin paljon mieleen eräs aiempi Fundamentin juttu.


Tässä puolestaan on se mainittu Fundamentin aiempi kirjoitus:

Massakontrollin Aseet: Amerikkalainen Lastenohjelma Opettaa Lapset Kannattamaan Monikulttuurisuuden Aisaa


Ei siis ihme jos syntyy assosiaatioita, mitä tulee määrättyihin subliminaalisiin viesteihin.

Stockmannin mainoksessa on:

  • Valkoinen nainen, kahden miehen välissä, päässään kruunu (femdom- ja gynosentrismi-viittaus jotka molemmat liittyvät mm. feminismin agendaan). Nainen on vieläpä blondi,  kontrastin luomiseksi.
  • Valkoien mies, joka on pienempi kuin musta mies kooltaan, ja kehonkieleltään sekä katseeltaan sellainen joka ihailee naista, ja "katsoo tätä ylöspäin"
  • Musta mies on isoin koko kuvassa, ja hän omaa ns. voittajan kehonkielen, samalla kun naisen kehonkieli vielä vahvistaa tätä siten, että nainen nojaa mustaan mieheen päin, Eikä valkoisen "pariskunnan" mies näe mitä tapahtuu, kun on keskittynyt ihailemaan "blondia prinsessaa" joka puolestaan osoittaa kiinnostusta toiseen mieheen.
  • Iskulauseet kuten: "Joulu on tehty jaettavaksi" (ns, vaimon jakaminen, wife sharing, on fetissislangia, joskaan ei mitään salakieltä), unohtamatta myöskään "Ikimuistoiset juhlat alkavat Stockmannilta"-vihjausta.

Jos jo nyt termiä cuck ja cuckold (aisuri, aisankannattaja) on käytetty kuvaavan ivallisena nimityksenä monikulttuurisuuden kannattajista (se on eräänlainen variaatio siitä, mitä myös termi suvakki merkitsee) on se myöskin seksuaalinen fetissi, jossa valkoinen mies on "beta" ja musta mies on "alfa", naisen ollessa perheen dominoiva pää ja muutenkin feministisen ihanteen mukainen - eikä tämä fetissi jää toki tähän, vaan siinä musta mies harrastaa seksiä valkoisen miehen vaimon kanssa. Erinomainen esimerkki siitä, miten paljon massakontrollin aseet voivat ohjata zombimaisia, sinipilleröityjä massoja, eikö totta? Ihan moni mies ei olisi jokunen vuosi sitten tälläistä sulattanut.

Miksi sitten tätä aivopesua harrastetaan?

Epäilemättä se syntyy mokutusmassakontrollin sivutuotteena, mutta myös siksi sitä masinoidaan, että monikulttuurinen mädätys saataisi jatkumaan, ja kansallinen yhtenäisyys loppumaan - mikäpä olisi siihen parempi keino kuin valkoinen kansanmurha, jossa kohta nurkat ovat täynnä sekarotuisia pilttejä, ja pariskuntia.

Vaan, nyt itse aiheeseen.

Onko tämä kampanja sitten sattuma?

Onko Stockmann sittenkin Cuckmann?

Saako Cuckmannilta valkoisten pariskuntain naiset kenties kaupan päälle metrilakua veloituksetta?

Katsokaamme, minkälaiselle sylttytehtaalle tällä kertaa jäljet meidät vievät.

Tässä olisi Stockmannin omistajaluettelo:

Suurimmat osakkeenomistajat

Ei liene yllätyksenä, että Stockmann on muutenkin kokoomus- ja RKP-mädättäjien virallinen kauppa, mutta se on sitä myös omistajien suhteen.
HTT Holding omistaa 3,2 miljoonaa A-osaketta. Eniten A-osakkeita omistavat Svenska Litteratursällskapet i Finland (5,5 miljoonaa) ja Föreningen Konstsamfundet-ryhmä (5,1 miljoonaa). - Lähde
Heti toiseksi suurimpana omistajana on siis Föreningen Konstsamfundet - ryhmä, joka on kokolailla suomenruotsalaisten yläluokan edustajien hallinnassa.

Sen hallituksen jäsenlistaus taas näyttää seuraavanlaiselta:
Päätoimittaja Max Arhippainen
Toimitusjohtaja Marianne Bargum
Toimitusjohtaja Kaj-Gustaf Bergh
Diplomi-insinööri Niklas Geust
Toimitusjohtaja Mikael Ingberg
Diplomiekonomi Lasse Koivu
Johtaja Gunvor Kronman
Johtaja Per-Edvin Persson
Agronomi Arndt Reuter
Filosofian maisteri Ann Sandelin
Ministeri Christoffer Taxell
Kansanedustaja, ministeri, varatuomari Astrid Thors

Mukana esim. vanha kunnon Astrid Thors - tuo  takavuosina tutuksi tullut, monikulttuurisuuden lähetti, joka ei esittelyjä juurikaan kaipaa. Entä  Max Arhippainen

Arhippainen valmistui ylioppilaaksi vuonna 1982, valtiotieteiden maisteriksi vuonna 1990 ja lisensiaatiksi vuonna 1994 Helsingin yliopistosta. Hän on suorittanut myös ortodoksisen teologian perusopinnot Joensuun avoimessa yliopistossa vuonna 2001. Arhippainen on toiminut puheenjohtajana Finlands Svenska Skolungdomsförbundissa (1982–1983), RKP:n nuorisojärjestö Svensk Ungdomissa (1985–1987) ja Suomenruotsalaisilla kansankäräjillä (1989–1993). Hän on ollut myös RKP:n puoluehallituksen (1985–1987) ja työvaliokunnan (1985–1999) jäsen.[1


Lars Evald Christoffer Taxell (s. 14. helmikuuta 1948 Turku) on suomenruotsalainen yritysjohtaja, poliitikko ja Åbo Akademin entinen kansleri. Suomessa hänet tunnetaan ruotsinkielisen politiikan, talouden ja kulttuurin harmaana eminenssinä[7].
Iltalehti valitsi Taxellin loppuvuodesta 2009 Suomen talouselämän kolmanneksi vaikutusvaltaisimmaksi päättäjäksi Björn Wahlroosin ja Antti Herlinin jälkeen.
Taxell toimi RKP:n kansanedustajana vuosina 1975–1991 ja puolueen puheenjohtajana 1985–1990.[6]
Taxell toimi opetusministerinä Holkerin hallituksessa 1987–1990. Oikeusministerinä hän toimi Koiviston II hallituksessa, Sorsan III hallituksessa ja Sorsan IV hallituksessa (26. toukokuuta 1979–30. huhtikuuta 1987). Hänen ministerikautensa kesti yhtäjaksoisesti 4 037 päivää eli 11 vuotta.[9]
Presidentti Mauno Koivisto myönsi Taxellille ministerin arvonimen vuonna 1988.
Lokakuusta 2008 Taxell on johtanut komiteaa, joka valmistelee perustuslain uudistusta.[10]

Todella hassu yhteensattuma, että aisurismilla ja muulla monikulttuurisuudella mässäilevän mainoksen takana on RKP:n edustajia, joista osa on intohimoisia monikulttuurisuuden kannattajia.Ei kommentteja: