perjantai 23. joulukuuta 2016

Kevennys: Suunnitelma B: Pakolaiseksi Syyriaan

Sota särkee sydämiä Syyriassa – nuoret miehet ovat rintamalla tai paenneet maasta

Jos nyt kaikki menee pieleen,  ja feministinen "vihollistemme viholliset ovat ystäviämme sängyssä ja sen ulkopuolella"-hanke voittaa, voimme aina mennä Syyriaan. 

Nimittäin kuten taannoinen Fundamentin kommentaarilla varustettu tutkimustulos osoitti, on Syyriassa tällä hetkellä tilanne juurikin sellainen, jossa naisen seksuaalinen valta on tasoitettu ja käännetty miehen hyväksi. Kun näin käy, tapahtuu se, että miehellä alkaa olla jo hieman valtaa, samalla kun naisista tulee enemmän itseensä panostavia ja jopa aloitteellisia.

Hänen ikäpolvensa miehet on viety rintamalle. Jotkut ovat kuolleet sodassa. Toiset ovat paenneet maasta peläten vainoa, hallituksen kostoa tai asepalvelusta.
”Tuntuu siltä, että hyviä miesehdokkaita on vaikea löytää.”

Jos et usko, niin lue paikallisen miehen todistus:
Nuorten miesten ja naisten epäsuhta näkyy myös Damaskoksen yöelämässä, Ara paljastaa. Hän arvioi, että baareissa on usein yhtä miestä kohden neljästä viiteen naista.
Niinpä Aralle riittää juttuseuraa.
”Jos väittäisin, että en hyödy tilanteesta, niin valehtelisin.”

Tutkimus toteutuu ja sen pohjalta tehdyt johtopäätökset ovat tosia.

Siinä missä kiltti ja kunnollinen suomalainen mies lähinnä kelpaa satunnaisesti valituksi elättäjäaisuriksi "juoksunsa juosseelle, itsenäiselle ja seksuaalisesti vapautuneelle modernille naiselle", on tuolla naisilla pulaa ihan tälläisistä "tylsän käytännöllisistäkin" miehistä:

Ranan mukaan sota on lastannut naisten harteille sellaisia vastuita, joita heillä ei aiemmin ollut. Naiset joutuvat tekemään perinteisiä miesten töitä ja ottamaan perheissä sekä isän että äidin roolit.

Ei unohdeta myöskään itäisen blokin maita, siellä meitä myös odotellaan, ja siellä naiset ovat uskomattomia!

Näin ollen, seuraavat pro-feministiset mutta törkeän misandriset lieveilmiöt jäisivät  Suomeen:

Sano hei tulevalle lapsiesi äidille!


Samalla kun suomalaiset miehet lähtisivät nauttimaan eksoottisen miehen  lisäarvosta, paikkaan jossa on viisi naista yhtä miestä kohden, ja käänteinen seksuaalinen valta. Sekä tietysti suuri tarve asuttaa maa uusiksi (jos tiedät mitä tuolla meinataan). 

Taakse jäisivät myös tuplastandardit, joita pakotetaan unelman saavuttamiseksi, jolloin sinulta kysytään "alistutko ja maksatko meidän unelman, kyllä vai kyllä?" (tuplastandardit ovat myös tyypillinen massakontrollin aseiden metodi; jos et usko, katso pätevätkö samat säännöt sinuun valkoisena heteromiehenä kuin eturyhmiin).

Tässä vielä maistiaista siitä, että minkälaisten tyttöjen kanssa Syyriassa pääsisit puhumaan henkeviä ja nauttimaan elämästä, kuten miehen kuuluukin nauttia - ei ketään miestä olla luotu rakastamaan sairaden "unelmoijien" ruoskaa, vaan nauttimaan elämästään sen täydellä potentiaalilla! (Tällä tämä Syriangirl kertoo ajatuksiaan gamergatesta, tuosta feministien sairaasta yrityksestä kontrolloida ihmisiä; käytännössä hän kuvailee hyvin pitkälle sen, miten Massakontrollin aaseet toimivat Virallisen totuuden pakottamisessa)Nyt, vaikka tämä kirjoitus on periaattessa kevennysmielessä tehty, niin sen tarjoama ajatus kieltämättä houkuttaa koko ajan enemmän, eikö?

Etenkin koska suvaitsevaisto suuressa viisaudessaan on sitä mieltä, että autamme syyrialaisia naisia ja lapsia parhaiten raahaamalla tänne nuoria syyrialaisia, irakilaisia ja somalialaisia miehiä.

PS. On syytä pitää kuitenkin kiirettä, sillä näillä näkymin, tosin kuin valtamedia haluaa sinun tietävän, on Syyriassa ehkä jopa pienempi mahdollisuus jäädä joulutorilla rekan alle, kuin euroopassa, sillä siellä on tosin kuin väitetään asiat varsin hyvin, tai joulutorillakin näyttää siltä, että kaikilla on rauha ja hyvä tahto - mikä tarkoittaa sitä, että kohta siellä alkavat viihtyä enemmän paikalliset miehetkin.

Katso vaikka itse tätä twiittiä:

Tai videomateriaalia:Ei kai valtamedia vain yritä vakuutella meille maahanmuuton tarpeellisuutta ja Assadin absoluuttista pahuutta?


Ei kommentteja: