tiistai 6. joulukuuta 2016

Paula Risikko, miksi vihaat suomalaisia?

Näin itsenäisyyspäivän kunniaksi, annettakoon nyt tämän Fundamentistakin ja lehtien viime aikojen otsikosta tutun isänmaanvihollisen kuulla kunniansa.

Tämä "kansanedustaja" on siitä ilmiömäinen, että se vihaa suomalaista huono osaista kuten kunnon kokoomuslaisen kuuluukin, mutta hänen avokätisyytensä ei tunne rajoja, kun kyseessä maahanmuuttajat.

Risikko: "Vihapuheesta on usein pieni askel väkivallantekoon"


Tässä on viimeisin osoitus siitä:

 "Syrjäytyneellä ihmisellä on mahdollisuus tehdä erittäin vakaviakin tekoja. Se on nyt nähty maailman sivu. Se on vuosien varrella pahentunut ja sitä on vaikeaa taklata. Mutta yrittää pitää." 

Kyseessä on vanha kunnon hajota ja hallitse-taktiikka, jota kapitalisti on käyttänyt tähän mennessä melko onnistuneesti, etenkin Suomen kaltaisessa maassa, missä meitä jäytää kateus, luokkatietoisuus, herrainpelko ja vieraskoreus. Nyt viestinä on: vähempiosaiset ja syrjäytetyt eivät vain ole itse syyllisiä tilaansa, vaan myös äärimmäisen vaarallisia, epäilyttivä ja inhottavia yksilöitä. (Mikä parasta, tämä implikoi suoraan sitä, että rikkaat ovat niitä parempia ihmisiä - ja mehän tieädmme kenen etuja kokoomus ajaa - moniarvoinen ja monikulttuurinen ylikansallinen kokoomus).

Ei siis ihme, että hän haluaa estää "vihapuheen" ja suojella Virallisen totuuden eturyhmiä, joiden hyysäys ja etuoikeuttaminen oikeuttaa kansan enemmistön kuppaamisen. Onko ihme, jos sellainen herättää vihaa? Onko ihme, että se jolta otetaan, yritetään vaientaa ja tehdä vaarattomaksi?

Vihapuheen määritelmiä tarkistellessa, voisi sanoa että tuli on alkanut polttamaan perseen alla heillä jotka ovat nykytilanteesta vastuussa, sillä pahimpia mahdollisia pelkoja herättää kansa joka on vihainen, sillä sellainen kansa alkaa olla kypsä vallankumoukseen. Syy, miksi viha on demonisoitu, mutta sallittu esim. eturyhmille, on siinä että se on liikuttava voima. Siksi sitä pidetään täysin sallittuna, kun kyseessä on esim. musta nainen, joka sattumoisin on feministi. Kuten Fundamentti on usein asian ilmaissut: tuplastandardit ovat mitä tärkein massakontrollin ase; katso ketä et saa arvostella, niin näet kuka sinua hallitsee.


Kokoomuslainen, kansainvälisen kapitalistin edunajaja tietää, että maahanmuutto on rikkaus - ei toki symbolisesti, vaan ihan jo rahallisessakin mielessä. Ei toki kansalaiselle, mutta kansainväliselle kapitalistille ja heidän kätyreilleen.


Näitä kavahtakaa ja älkääkö uskoko missään olosuhteissa heitä!

Vaan palataksemme takaisin henkilöön josta tämä kirjoitus on, niin on mainittava, että  Paula Risikko on tässä asiassa pro. Hän edustaa juurikin sitä mitä Fundamentti vastustaa henkeen ja vereen. Tässä saavutusten lista:

Suomaalisen työläisen ja työttömän sekä vähempiosaisen aseman heikentäminen ja orjuuttaminen:

Kapitalistisen Oikeiston Terminaalinen Ongelma: Kun Ikuiset Myytit Murtuvat
Rahojen pyytäminen ja syytäminen matuille

Paula Risikko pyytää “vähän” lisää rahaa turvapaikanhakijoille!


Suomalaisen kansalaisen massakontrolloinin (sis. viharikoskyttäys, nettivalvonta yms) lisärahoittaminen, suomalaisen omilla rahoilla:

Verkon viharikoksille perustetaan valtakunnallinen poliisiryhmä Helsinkiin – keinovalikoimissa myös peitetoiminta ja televalvonta

Sisämisteri Paula Risikko (kok) on esittänyt poliisille lisämäärärahaa muun muassa uutta vihapuheryhmää varten.

Rahaa siis riittää kyllä pakolaisille, ja suomalaisten kyttäämiseen ja massojen kontrollointiin, etteivät he vain nouse kyykystä - oli kyseessä sitten köyhyys tai mädätyspolitiikan arvosteleminen

Älä siis ihmettele, ettet voi välttyä mielikuvalta, jossa sinut kansalaisena sidotaan ja suusi tukitaan virkavallan ja lain toimesta, samalla kun kelvottomat mädättäjät puhdistavat taskusi ja lompakkosi, sillä se on oleva sinun osasi.

"Vihapuhe-estolait" eivät siis ole ihme, sillä tuon syntilistan jälkeen hän ja muut vastuuhenkilöt varmasti kuulevat kansan karun palautteen itsestään, halusivat he sitä tai eivät. Mutta kyseeessä on systeemaattinen hyökkäys Suomen kansaa vastaan, ja mitkään suuntukkimislait eivät asiaa muuta.


Se, että kansalaisen ei tulisi pelätä hallitusta, vaan hallituksen kansalaista, on asia joka pyritään tällä massakontrollin muodolla ehkäisemään. Samoin, internet takaa sen, että tiedot luopioista ja lobbareista leviää, mikä taas aiheuttaa sen, ettei heitä valita toista kertaa, siksikin tällä pyritään pitämään huolta siitä, että sama meno voi jatkua, kun kansan keskinäinen tiedonjako katkaistaan.

Esim. tämäkin teksti jonka juuri luit, ja jopa sytytti idealampun pääsi ylöpuolella, edustaa Virallisen totuuden vihollisuutta, ja sellaista sinun ei jatkossa haluta lukevan.


Mitä tästä voimme oppia?

Joka kokoomusta äänestää, se kansaansa vihaa.

Ei kommentteja: