torstai 1. joulukuuta 2016

Massakontrollin aseet: Sipilä ja Ylegate - PALJASTETTU!

Sipilä ja YLE kärähtivät molemmat, kun tuli pieni oikosulku massakontrollin aseiden käytössä, hieman kuten piirretyissä, joissa näet miten piirroshahmo yrittää ampua jollain tussarilla, mutta se pamahtaakin koomisesti omille silmille.

Ja joku vielä yllättyi, että hallituksessa pelkästään kapitalistien etuja ajava, hyväserkkujärjestö, ja virallinen mädätysmedia jolle totuus on pelkkä harhautusliike, jotta voisi syöttää vielä suurempaa paskaa virallisena totuutena, jäävät jonain kauniina päivänä kiinni? Kyllä tämä keisari on tepastellut munasillaan jo niin pitkään, että jossain vaiheessa se sissijuuston käry kantautuu jokaisen nenuliin.Fundamentti jo vaalien aikaan toi esille näiden ketkujen kytköksiä. Etenkin keskustan kapitalistit ovat erikoistuneet siihen, että kun yhden niistä  päästät päättämään jotain, niin se alkaa oitis miettimään miten voisi hyödyntää omaa sukuaan asemastaan käsin.

YLE puolestaan tekee "vain työtään" joka on massakontrolli ja Virallisen totuuden pakotus kansan harmaisiin riveihin. Se on savuverho, jonka suojissa eliitti kahmii etuja itselleen, ja toisaalta masinoi kansallista mädätystä. YLE tätejn kuuluu osaksi sitä massakontrollin aseistusta, jota kutsumme mediaksi, ja kuten tiedämme, on sen toimittajakunta pääsääntöisesti viherpunainen kokonaisuus poliittisilta aatteiltaan. Eikä ihme, massakontrollin ase nimeltä koulutuslaitos, pitää huolta että oikeat ihmiset päätyvät oikeisiin hommiin.

Nyt, ei pidä antaa näennäisten oikeistolaisten tai vasemmistolaisten suuntautumisten hämätä, kun päämäärä on yhteinen: internationalismi ja kansallinen mädättäminen. Niinpä YLE ei ole kokonaan punavihreä aivopesulaitos, vaan siellä on myös muiden myyrät tekemässä pitkää päivää, myös tässä tapauksessa on helppoa nähdä, miksi jäljet johtavat sylttytehtaalle;

Ylen vastaava päätoimittaja oli keskustanuori – Pääministeri Sipilä on puuttunut aiemminkin journalismiin


PItikö joku sattumana sitä, että esim. monikulttuurisuus on niin oikeiston kuin vasemmiston kirjaama arvojen arvo? Pitikö joku ihmeenä sitä, että SSS-hallitus ei ole saanut mitään muuta aikaan, kuin alkoholiholhouksen kevyen löysäämisen, ihan kuin tietoisena siitä, että kansa ei tule selvinpäin tälläistä kestämään, samalla kun se on lyönyt ennen näkömättömällä tavalla köyhää ja normaalia kansalaista, ja vielä suunnittelee tälläkin hetkelle uuden kansallisen orjatyöluokan luomista prekariaatista? Niin tosiaan, tämän hallituksenhan piti ratkaista maahanmuuttokysymys ja siitä juontuva mädätys, mutta miten kävi? Se jatkuu entisellään, kapitalistien puppetit tekevät juuri kuten nukkemestarinsa haluavat ja kansa huutaa sorron yössä.

Tämä oli kertaus opinnoista, asioista jotka ovat jokaiselle Fundamentin lukijalle täysin selviä.

Eliitti ja kansainvälinen kapitalisti omistavat lobbarinsa, ja nämä lobbarit myös kontrolloivat sitä miten verovaroin maksettu, "puolueeton" uutisointi maassamme pelaa. Nyt koko porukka, paitsi ylimmät nukkemestarit jäivät vain kiinni käsi piparipurkilla.

Mutta, tämä ei vain ole elävä todiste siitä, että Fundamentin opetukset ovat tosia. Tämä on myös ääni uudelle radikalille kolmannelle tielle, sillä jos kansa ei sitä askelta ota, sen ottaa eliitti. Jo nyt on eliitti saanut vasemmiston ja oikeiston ajamaan asiaansa, ja menettämään yhä enemmän ominaispiirteistään. Esim. molempi taho niistä ajaa monikulttuurisuutta. Ja kansakunnan mädättäminen ja sen itsenäisyyden poistaminen luonnollisesti ovat keinoja kohti liittovaltiokehitystä, mikä puolestaan mahdollistaa yhä suuremman kontrollin pienelle eliitille, yhä suuremmasta alueesta. Todellakin, pahin kansainvälisen kapitalistin estäjä on itsenäinen valtio, joka laittaa oman kansan edun ensin, ja asettaa kapitalistille ehdon: joko palvelet meidän etua, tai sitten pysyt poissa. (Tuleeko nyt mieleen esim-.. Kokoomus-propaganda, jossa tämä asetelma on täysin päinvastoin "jos ette alistu, kapitalisti lähtee pois ja te joudutte pulaan"?)

Tämän hallituksen pelleilyn johdosta, on lähes 100% varmaa, että meillä on vasemmistohallitus korjaamassa tämän jälkiä tulevassa hallituksessa. Tosin, heidänkin agendansa on siitä huolimatta moniarvoinen ja internationalistinen, joten jos nälkärajalle piiskattu kansa saa yhden hyödyn, se menettää toisen. Tai sitten jatkaa entiseen malliin, kapitalistin kuristuspannassa, kohti tuttua päämäärää.

BONUS:

Tässä vielä Sipilän ja Salla Vuorikosken email-vaihto.


Ei kommentteja: