tiistai 4. toukokuuta 2021

Vihervasemmiston julistama sota työväenluokkaa vastaan

Kuten jo aiemmin Fundamentti on osoittanut, on nykyisin olevat kaksi suuntaa, oikeisto ja vasemmisto, siinä mielessä auttamattoman vanhentuneita, että ne ovat vain yhden ja saman globalistisen takapirun kaksi siipeä, tai sen liekassa oleva parivaljakko.

Viime viikolla kokoomus näytti - taas kerran - ettei sen aiemmista iskulauseista, kuten kodista, uskonnosta ja isänmaasta ole enää mitään jäljellä. Ei nyt sillä, että se olisi milläänsä yllätys Fundamentin lukijalle. Esim. Fundamentti jo vuonna 2010 toi esille, että kokoomus on omien sanojensakin perusteella moniarvoinen ja monikulttuurinen puolue.  Siksi sen viimeisin tempaus olla kansamme edun vastainen ei yllättänyt, vaan meni suoraan "mitä minä sanoin" -laariin. 

Vihervasemmisto taas on tuttu siitä, että se on enemmän vihreä kuin (vanha)vasemmistolainen, ja sen vihreyskin nyt on mitä on. ("Mitä minä sanoin")

Jos siis vasemmiston alkuperäinen rakkaus oli kansalle hyödyksi, ja piti huolta siitä, että oikeiston poru kurkussa rummuttama "kun kapitalismi tuo kaikkialle hyvinvointia" -mantra tosiaankin piti paikkansa, sillä se keskittyi ohjaamaan sitä kuuluisaa kakkua myös kansalle. 

Mutta jo silloin kommunistisen arvomaailman vasemmisto sisälsi aikapommin, sillä se oli kuten oikeisto (globalismi on oikeiston internationalismia) oli kansainvälinen. Niinpä sen intressiin sopi kyllä aloittaa kansasta, mutta sen tavoitteet olivat aina kansainvälisiä. Nyt sitten nämä kansainväliset tavoitteet ovat menneet kansan ohitse, ja vihervasemmistolaisuuden rappioarvojen mukaisesti, ei se ensimmäinenkään rakkaus oikein maita. 

Otetaan tuore esimerkki. Ns. Äijäfeministi Antti Rinne oli suoranainen globalismin myyrä, joka siirtyi kumartaen pois Marinin tieltä ja sinetöi demarienkin päätöksen siirtyä keskivasemmistolaisuudesta suoraan samaan sektoriin jossa vihreät tunnetusti majailivat. 

Sen lisäksi hänen ehdotuksensa myöskin on jotain mitä vain perinteisesti olisi osannut odottaa kokoomuksen suunnalta - eli köyhät ja työttömät pyyhkimään vanhusten persuuksia, ja pakolla mielellään. (Tuon täytyy olla karmeimpia ideoita. Hoitotyön pitäisi olla aina kutsumustyötä, jos vain mahdollista. Mutta siitä ei kyllä seuraa osapuolille mitään hyvää, että ei-motivoituneet ja mahdollisesti hommaan jopa lähtökohtaisesti sopimattomat ihmiset pistetään hoitamaan vanhuksia. Jos jo nyt on havaittu miten hoitoalalla, jotkut epämotivoituneet ja normaalilla palkalla olevat ovat kaltoinkohdelleet hoidettaviaan, ei tämä ainakaan ole parannus tilanteeseen.)

Rinne laittaisi pitkäaikaistyöttömät töihin vanhustenhuoltoon – sama ehdotus toi lokaa niskaan valtiovarainministerinä

Aiemmin sitä olisi luullut, että vasemmisto vastustaa työväen polkemista, kuin myöskin sen reservin hyväksikäyttöä, vaan nyt se on itse muuttunut hirviöksi jota vastaan sen piti taistella. 

Vihervasemmistohallituksen päätös nostaa työperäistä maahanmuuttoa myöskin menee tähän samaan sarjaan. Siitä ei enää työvoiman halveksunta ja selkäänpuukotus parane. Miten se on suomalaisen työväen luokan asian ajamista, kun täällä on satoja tuhansia työttömiä, kymmeniä tuhansia vapaita työpaikkoja (joista iso osa haittatyötä, kuten puhelinmyyntiä), ja tänne tuodaan vielä halpatyövoimaa siihen päälle?

Näin Sanna Marinin hallitus lisää työperäistä maahanmuuttoa – aiempi ”houkuttelukampanja” meni pahasti pieleen


Todellakin, tuo on jotain jota voisi odottaa kansainvälisen kapitalistin kätyriltä, eli kokoomukselta. Mutta koska nämä valtapuolueet, eli maamme oikeisto ja vasemmisto ovat yhden agendan perässä, on tällainen täysin odotettavissa.



Ei kommentteja: