keskiviikko 28. huhtikuuta 2021

Kokoomus - tyhjääkin pahempi!

minä olen miettinyt miksi

tyhmyys, pahuus vai molemmat

ja mitä meille jäi perinnöksi

konkurssipesä, syömävelat


ja sinä olit kaikista pahin

tiesit kaiken koko ajan

silti koskaan et tehnyt mitään

et ikinä sinä tehnyt mitään

Kokoomus teki sen taas kerran! Nämä globalistipetturit ja kansainvälisen kapitalismin terroristit puvuissa, tekivät jotain mitä yksikään Fundamentin lojaali lukija ei voinut pitää yllätyksenä - eikö Fundamentti ole kerta toisensa jälkeen yrittänyt muistuttaa ja toteen näyttää sen, ettei tämä puolue ole yhdenkään kansallismielisen ystävä. 
Se Kokoomus, joka brändäsi itsensä kodin, uskonnon ja isänmaan ystävänä, ja joka onnistui vetämään yhtäsuuruusmerkit oikeiston ja kansallismielisyyden välillä, on pudottanut naamionsa jo ajat sitten. Ja kokoomuksen historiaa jos tarkastelee, niin ilman punaisten nousua, ja heidän suomaa "isänmaan asialla" -toimimisen fasadia, olisivat ne näyttäneet tämän puolen itsestään jo kauan aikaa sitten. Se sai punaisten typerän neuvostomyönteisyyden ansiosta itselleen pätevän iskulauseen, ja käänsi sodan omalta kannaltaan eduksi, vaikka vielä hetkeä aiemmin se oli mm. saksalaista kuningasta Suomelle ajanut ja kovaa vauhtia globalisoitumismyönteiseksi muuttuva puolue. (Todellakin, emme voi voittaa oikeiston ja vasemmiston kanssa, sillä kommunisti ajattelee asioita utopistisesti koko maailman kannalta - jolloin aina jossain muualla tarvitaan meidän rahoja kuin täällä - ja koko globalismihan on kansainvälisen kapitalismin toinen nimi!)

Niinpä jos joku sanoo, että Kokoomus on yhtä tyhjän kanssa Suomelle, hän tällöin osoittaa turhaa optismismia - kokoomus ei ole nolla Suomelle, vaan miinusmerkkinen, sillä tämä tyhjän äänestäminen on elpymispaketin puolesta äänestämistä ja helvetin kallis lasku maallemme. 

Nämä todellakin ovat kalliit oppirahat, jotka ovat tulossa maksettavaksi siitä hyvästä, että osa kansasta on sivistymätöntä kokoomuksen oikean luonnon suhteen - ja menee heidän "kansallismielisten sisäänheittäjiensä" lankaan, kuunnelle ns. kokoomuksen nuivia, jotka eivät tee mitään muuta kuin puhu vedoten entiseen maineeseen - kokoomus osaa markkinoimisen! Otetaan esim. Lepomäki, tai kuten nykyään hänet taas tiedetään Elina Valtonen. Se on monen oikeistolaisen märkä päivä uni, mutta ihan yhtälailla se kannattaa vihervasemmistoon kannattamaa tarvehankinnasta luopumista, mikä tarkoittaa ulkomaalaisen halpatyövoiman rahtaamista suomalaisen työvoiman kiusaksi.  


Kuten yllä olevat kuvat osoittavat sen osaltaan: kyseessä on yksi ja sama agenda. Tämä mamutus- ja mokutuskiima ovat sitä ihan yhtä ja samaa globalistista kiimaa, joka nyt sai aikaan kokoomuslaisen päiväkäskyn äänestää tyhjää. Taustalla on yksi ja sama agenda. 

On tiedettävä, että kokoomuksen päämääränä on kapitalismin voitto, ja se on ihan kuten kommunismikin luonteeltaan kansainvälistä ja pääomaa keskittävää. Eikä se tässäkään tapauksessa olisi voinut ottaa mitään muuta kantaa, kuin mitä mikä tahansa EU:n liittovaltiota kannattava puolue olisi voinut ottaa. 

Kokoomus ei ole puolellamme vaan se on mitä katkerin verivihollisemme. 


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Paskakokkareiden jäsenet ja äänestäjät tullaan laittamaan maksamaan tuo ilveily samalla tavoin kun hallituksessa ilveilevät maanpetturit tukijoineen itsekin.Voimatoimin.