keskiviikko 14. huhtikuuta 2021

Rokotepassi 666

Salaliittoteorioissa puhutaan "hidden in plain sight" -ilmiöstä, jossa eliitti asettaa kaikkien nähtäville sen, mitä he meinaavat massojen päänmenoksi - tämä selitetään pahan karman vähentämisellä. Tietyllä tapaa tämä onkin eräänlainen valinnan paikka massoille - meinaavatko he tehdä näkemälleen kehitykselle jotain, vaiko antaa sen tapahtua?

Rokotepassin ja koko koronahysterian suhteen tässä rupeaa olemaan aika vähän tulkinnanvaraa - tämä on allekirjoittaneenkin myönnettävä, vaikkei hän itseään salaliittoteoreetikkona pidäkään - koska tässä on hyvin ilmeistä se, miten massojen alistumis- ja sietokykyä testataan. Tämän testaamisen ideana on katsoa miten he suhtautuvat heille valmisteltuun Pedon merkkiin.

13:15 Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.

13:16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,

13:17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

13:18 Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi

Kuten Fundamentissa on aiemminkin tehty havainto, liittyy Pedon merkki valuuttaan - valuutassa tunnetusti on hallitsijan kuva - ja olla Pedon kuva, puolestaan viitannee ihmiseen (vastine Jumalan kuvalle, eli ihmiselle), onkin mielenkiintoista, että Bill Gatesin/Microsoftin "cryptocurrency system using body activity data" ("kryptovaluuttajärjestelmä joka käyttää kehon aktiviteettidataa") on patenttitunnuksella WO2020060606A1. 

Muita 666 progression merkkejä on luettavissa ihan avoimesti uutisista:

Pentagon kehittää ihonalaista mikrosirua – tieto koronatartunnasta muutamassa minuutissa

Pentagonin kehittämä siru on "vaan koronan havaitsemiseksi" ja toinen vain siksi jotta nähtäisi ketkä saavat maksaa ja ketkä eivät - jo nyt koronan välttämiseksi on suositeltu korttimaksua, joten hassua miksi sitä pitäisi valvoa. 

Tätä kehitystä vastaan on taisteltava kaikin voimin, sillä siinä saattaa olla kyseessä viimeinen taistelu. 

 Of this shape a star of five

Also applies to the one with six sides

Against the sun and against the moon

I warn you that these two combined

Will bring man's doom

Of ten horns and seven heads

Count your fingers and the continents

On your head or in you right hand

This new moral code that the media commands


Believe not in their clever words

Because faith inacted are the loudest heard

All these things I say are true

Understood sadly by a chosen few... you

Ei kommentteja: