tiistai 20. huhtikuuta 2021

Miesten siittiöpula - kuka myrkyttää sukumme sammuksiin?

Siittiöiden loppu

Taannoin oli juttu, koskien miesten siittiöpulaa. Tai, oikeastaan jutun aiheena olevan miehen, mutta on reilua sanoa, että ns. nuijapäitä ei ole monella kasseissa ihan niin paljoa kuin toivoisi. Syntyvyyspulan kannalta tämä ei varsinaisesti ole mikään kovinkaan hyvä uutinen. (Tämä ei tosin ole vain Suomen miesten ongelma, vaan globaali ongelma maailmalla)

Mistä tämä sitten mahtaisi oikein johtua?

Miesten hedelmällisyyden puutteen voi aiheuttaa monikin syy, mutta otetaan nyt eräs erityinen syy esille, siksikin koska se on ollut jo pitkään tiedossa, muttei sille olla tehty mitään. Mikä siis on tämä syypää?

Vastaus: E-pillerit.

Hyytävä tieto e-pillereistä: ”Uhka ihmiskunnan tulevaisuudelle”

Jos siis e-pillerit tekevät naisista kilipäitä (kuten eräs allekirjoittaneen kaveri totesi), se tekee miehistä hedelmättömiä. 

Syynä on näet siinä se, että naiset rouskivat näitä pillereitä, sillä mikäpä olisi kullikarusellissa sen mukavampaa, kun vetää nautinnollisesti paljaalla - kaikki "Chadin" mieliksi. 

Tässä on vain sellainen varjopuoli, että nekin miehet jotka eivät tästä pääse nauttimaan, sitten saavat osansa näistä hormoneihin negatiivisesti vaikuttavista pillereistä, sillä ne kulkeutuvat juomaveteen, kun niitä syöneet naiset sitten lopulta kuseksivat kiertoon. 

On sinällään ihme, ettei tätä vedenpuhdistustamme olla saatu tämän paremmalle tasolle. E-pilleri- ja lääkejäämät saisi pois osmoosilla ja aktiivihiilipuhdistuksella, joista jälkimmäinen on mahdollinen tavan miehelle, mutta ensiksi mainittu kalliimpi vaihtoehto, joskaan ei mahdoton. 

Toinen ongelman lähde on xenoestrogeenit, eli pääasiasta muoveista irtoavat estrogeenia jäljittelevät "hormonit". Esim. jos ostat tomaattimurskaa, älä osta sitä sellaisissa purkeissa joissa on valkoinen muovipinnoite sisällä, koska tomaatti happamana aineksena liottaa siitä itseensä näitä sabotoijia, ja myöskin muovipulloissa olevat alkoholijuomat (esim. viinat) ovat myöskin tällaisten lähde - myöskin kevyemmissä alkoholijuomien pakkauksissa, kuten oluttölkeissä on vastaavia pahalaisia.

Ratkaisu?

Lopetetaan pohjavesien myrkytys, laitetaan hedelmällisyysohjelma pystyyn ja naiset vaihtavat hypergamian monogamiaan, ja lisääntyvät kun ovat vielä siinä iässä (eivätkä opiskele jotain turhanpäiväisiä jukujukutieteitä hienon kuuloisissa ja sosiaalista kiipimistä edistävissä oppilaitoksissa - naisen pääasiallinen funktio ei niissä täyty, ja ilman tätä funktiota tarkoituskin katoaa).

Lopuksi vielä Jolly Hereticin - tuon charmantin ja epäkorrektin engelsmannin - otos asiaan:

Ei kommentteja: