torstai 29. huhtikuuta 2021

Summaus: On ollut mielenkiintoinen poliittinen viikko

 Kulunut viikko on ollut mielenkiintoinen, sillä se on ollut lähes vallankumouksellinen, mitä tulee kansan punapilleröimiseen ja se on myöskin ollut viikko kun muutoksen tuulet ovat puhaltaneet - se, että osaako kansa virittää purjeensa, on totta kai oma lukunsa. 

Kokoomus näytti todellisen luonteensa (kuten eilisessä kirjoituksessa asiaa paremmin katsottiin).

Mitä kokoomus teki, ei ollut lainkaan jotain uutta. Nyt se vain jäi housut nilkoissa kiinni, huorattuaan Suomen kansan kustannuksella globalistisen takapirun kanssa - ja tämän johdosta petetyn kansan veri kiehuu! Ja se jos mikä on suurenmoista! Kuten kyseisessä tekstissä olleen laulun sanat asian hyvin ilmaisevattekemätöntä ei tehdyksi saa. Se oli kohtalokas virhe, minkä nuo (ylikansallisten) rikkaiden rikastajat, maamme myyjät ja köyhien kiusaajat tekivät!

tekemätöntä ei tehdyksi saa

syntejä ei voi sovittaa

on vielä kovin monta asiaa

anteeksiantamatonta 

 

luuletko tosiaan selviäväsi

kaiken jälkeen mitä tapahtui

kaikki se mitä sinä teit

ja varsinkin mikä unohtui

Mutta myöskin vihervasemmiston hallituksen kannalta on ollut mielenkiintoinen viikko, sillä se nitisee liitoksissaan. Sen olemassaolo ja dynamiikka käsitellyt teksti myöskin ilmestyi kuluneella viikolla

Kyseessä oli kuin olikin poliittinen teatteri, joka oli vain raamitettu trilleriksi - aivan kuten allekirjoittanut ounastelikin. On hyvin vaikea uskoa, että keskusta oikeasti omaisi selkärankaa sen enempää kuin kokoomuskaan. 

Mutta on toivottavaa, että tämä viikko olisi ravistellut harhaluuloja oikein kunnolla. Se jo on askel kohti parempaa, ja suuremman kuvan näkemistä.

Todellinen vihollisemme näet on globalistinen takapiru, nämä joiden teatteria me todistamme, ovat vain sen siivet, tai sen liekassa olevat pikku apurit. 

Ei kommentteja: