torstai 22. huhtikuuta 2021

Kohtaaminen rokoteshillin kanssa (ne eivät oikeasti välitä terveydestäsi)

 Ensimmäisenä pieni määritelmä shille. Shill on henkilö joka

  • On maksettu käytännössä sissimarkkinoimaan ja promotoimaan jonkun instanssin tuotetta tai ideaa
  • Aivopesty, mahdollinen NPC, joka demoralisoituna lihabottina tekee saman, mutta ilmaiseksi
Niinpä jos kulkee kuten ankka ja puhuu kuten ts. se kulkee keksityllä nimellä, tili on verrattaen tuore ja sen keskustleuhistorian perusteella sen ainoa anti on spämmätä esim. linkkiä keskusteluihin, alkaa olla vaikea kieltää, etteikö kyseessä olisi shilli. 

Allekirjoittanut sai sen koukkuun, paljastamalla hidden in plain sight -skandaalin, mitä tulee AstraZenecaaan - rokotteeseen joka on kielletty jo yli 10 maassa ja joka on käytännössä epäeettinen myrkkyruiske, jossa on aineksia jotka ovat geenimanipuloituja, jotka ovat peräisin simpansseista ja abortoiduista sikiöistä.  Siinä oli seuraava kuva:



Shill aloitti saivartelemalla semantiikasta - aivan kuin se olisi rokotteen kannalta se sen suurin ongelma. 

Mutta sitten kulissit alkoivat tulla ryminällä alas. 

Allekirjoittanut pääsi shillin ihon alle, ja shill teki paskahoususuvakeille tyypillisen väärän raportoinnin - se itse oli tullut allekirjoittaneen kimppuun, ja sen osallistuminen keskusteluun on vapaaehtoista, joten jos jonkun pitäisi raportoidu, se olisi allekirjoittaneen. 

No, allekirjoittanut on sitkeä mulkku ja pisti samalla mitalla takaisin. Kuten suvakkien kanssa, voi myös näiden kanssa pelata molemmat tätä näiden peliä, jossa ne käyttävät kaikki mahdolliset keinot. Esim. Junes Lokka vs. Vehkoo on hyvä esimerkki tästä - ne hyppivät silmille, ja tyrkkivät ja tyrkkivät, mutta ovat aina yhtä hämmästyneitä - kuin koulukiusaajat joita ne ovat - kun joku antaa samalla mitalla takaisin. 

Mutta koska allekirjoittanut on mestariluokan kuulustelija, ei hänen grillistään ole mahdollista selvitä ilman, että paljastaa todellisen luonteensa ja agendansa. 

Ja siitä!

Turvallisuus ei ole mikään kynnyskysymys propagoidessa myrkkyruiskeita kansalle, tautiin josta selviää keskimäärin vaivaiset 98,1-99% sen saaneista. 

Tärkeintä on lääkefirmojen voitot! 


Summa summarum

Pimeää vastaan ei tarvitse taistella, riittää kun lisäät valoa, jolloin se katoaa. 

Näiden agenda ja moraali ei kestä valoa. Moraalia et löydä, mutta agendan löydät joka on täynnä mätää ja kuhisevia matoja.

Mikäpä olisi parempaa kuin päättää tämä voitollinen kohtaaminen harvinaisen hyvin sopivaan kappaleeseen? (Ja kyllä, tämä ei ole se "orggis" mutta koska allekirjoittanut tykkää tästä enemmän, hän myös tämän laittaa - onko ymmärretty?) Nimittäin shillin nimimerkkivalinta oli ilmeisesti tapahtunut alitajuisesti hänen kuultua seuraavan biisin:


Mitä enemmän nostatte kohua

Sitä enemmän lapsenne rakastaa mua


Mutta Mikko on siisti ja turvallinen

Mikko on yhteiskuntakelpoinen

Systeemin vartija se Mikon on työ

Lapset oman vallankumouksensa syö


Ei kommentteja: