torstai 13. toukokuuta 2021

Yleishyödyllinen ja vaiettu vastalääke koronarokotuksen(kin) haittoihin

Kyllä, luit otsikon oikein. Tässä esitellään nyt yleishyödyllistä vastalääkettä näille erityisen ongelmaisille koronarokotteille, jotka eivät auta mitään koronaan, mutta omaavat tikittävän aikapommin potentiaalin.

(Idea tälle tekstille lähti twitterkeskustelun johdosta, joten siitä johtuvat nämä kaikki tekstin upotteet.)

Vastaus on:

(Myöskin nimellä Germanim.) 

Käytännössä tuota lähimmäksi pääsee siis havu-uutejuomat, ja miksi et vaikka itsekin voisi uuttaa neulasista sekä etenkin pian saatavista kuusenkerkistä?

Suosituksena, saa Tokmannilta huokeaan hintaan tätä eliksiiriä, vieläpä versiona, jossa on mukana toinen panacea, eli pakuri. Sen wikisivusto sanoo mm. seuraavaa:

Suomen valtion Luonnonvarakeskuksen tutkijat päätyivät esittämään vuonna 2015, että pakurin käytöllä voitaisiin pienentää sepelvaltimotaudin, muistisairauksien ja kakkostyypin diabeteksen kaltaisten aineenvaihduntasairauksien riskiä. Ajatus perustuu teoriaan, jonka mukaan immuunipuolustuksen valkosolujen liikatoiminnan tuloksena syntyvillä happiradikaaleilla olisi keskeinen rooli aineenvaihduntasairauksien synnyssä ja etenemisessä. Ajatus pakurin happiradikaaleja tuhoavasta vaikutuksesta perustui siihen, että koeputkeen siirrettyjen potilaiden solunäytteiden tulehdus lievittyy, kun putkeen lisätään pakurin sisältämiä ainesosia.[27

Pakuriuutteilla on ollut koeputkioloissa myös yhdentyyppisen paksusuolisyöpäsolukon kasvua (HT-29) apoptoosin avulla estävää vaikutusta.[28] Itä-Suomen yliopiston dosentti Veijo Saanon mukaan on kuitenkin olemassa suuri määrä koeputkiolosuhteissa antitumorisia vaikutuksia osoittaneita aineita, joista ehkä vain joka kymmenestuhannes kyetään jalostamaan ihmisille sopivaan lääkekäyttöön.[29]

Pakurin sisältämän betuliinin on tutkimuksissa todettu olevan ihmiselle melko turvallinen[21]. Maanteiden, kaupunkien tai teollisuusalueiden lähettyvillä kasvava pakuri sen sijaan kerää itseensä ympäristön raskasmetalleja.

Drugsfort-nettiapteekki mainitsee pakurikäävästä valmistetun Befungin-nimisen lääkeliuoksen mahdollisiksi sivuvaikutuksiksi verenkiertohäiriöt, anemian, suurentuneen valkosolujen määrän (leukosytoosi) ja verihiutaleiden liikakasvun (trombosytoosi) sekä ripulin, rytmihäiriöt, kuumeilun ja hiustenlähdön. Valmistaja ei suosittele tuotetta raskaana oleville, imettäville, alle 2-vuotiaille lapsille, verenkiertohäiriöitä sairastaville eikä munuais- tai maksasairauksista kärsiville, eikä myöskään koneiden käyttöä lääkkeiden käytön aikana.[30][31] Päänsärky, ripuli ja kuumeilu saattavat selittyä lääkeliuoksen nestettä poistavilla ominaisuuksilla.

Eräät eläimillä suoritetut kokeet viittaavat kuitenkin siihen, ettei pakuriteellä eikä pakurista tyypillisesti kaupallisiin tarkoituksiin valmistetuilla uutteilla olisi haitallisia vaikutuksia[32][28][33], silloin kun niitä ei käytetä elintarvikkeiden tavoin, vaan lisäravinteena.

Vaan, palatkaamme asiaan, eli havu-uutteeseen.

Syöpäsairas sai kuolemantuomion – parantui kolmessa viikossa juotuaan luonnonlääkettä

Tässä vielä sen etuja twitteristien kokemuksien pohjalta:


Varoituksena:

Rokotteen haittavaikutusten torjunnasta vielä seuraava:

Ei kommentteja: