maanantai 31. toukokuuta 2021

Kysymykset, joihin vihervasemmistossa ei osata vastata?

Ohisalolta kysyttiin Greenpeace-aktivistien rikollisista tempauksista, mutta hän jostain syystä ei meinannut saada mitenkään vastattua tähän yksinkertaiseen kysymykseen:

Mutta vihervasemmistolle tällaiset kysymykset ovat jostain syystä erittäin vaikeita vastata. Seuraava päivittäin somessa poliittisesti aktiivinen, ja sen ulkopuolella Korkeasaaren pomottaja, ei myöskään saanut vastattua kysymykseen yksinkertaista kyllä tai eitä, kun häneltä kysyttiin, että kannattaako hän antifaa ja sen toimintatapoja.. 

Mainittakoon, että allekirjoittanut kysyi monta monta kertaa useammin. Ensimmäisellä kysymyksellä allekirjoittanut suostui vielä selkeyttämään kysymystään yksinkertaiseen kyllä tai ei -muotoon, mutta sitten samainen kiemurtelu ja saivartelu jatkui, jonka johdosta ei auttanut kuin pistää kova löysää vasten, ja aloittaa grillaaminen. - Sen väittäminen, ettei tiedä mikä antifa on ja miten se toimii, on todella halpamainen copout itselleen, eikä toiminut hämäyksenä. Se oli vain yritys päästä pinteestä, kun olisi pitänyt antaa selvä kantansa kysymykseen, minkä jokainen normaali ihminen voi tehdä. 

No, lopulta hän otti ja lähti. Onko siis todellakin niin, että näinä tuomitsemiskulttuurin (canceloinnin) aikoina meillä on Korkeasaaren kaltaisessa laitoksessa pomona henkilö, joka ei pysty vastaamaan siihen kannattaako vai ei terroristijärjestöä ja sen toimintatapoja?

Ei kommentteja: