torstai 17. syyskuuta 2020

Vihervasemmisto antaa runtua työväelle, maaseudulle ja köyhälle

Kuten allekirjoittanut joskus sanoi, on nykyisellään oikeisto ja vasemmisto kaikkea muuta kuin sitä mihin on totuttu; globalistipetturit ovat enää takapirun kaksi siipeä.

Kokoomus nyt on aikaa sitten luopunut koti, uskonto ja isänmaa -motostaan, ja on globalistinen, moniarvoinen ja ylikansallisen kapitalismin asialla. Se on tiedettyä.

Myöskin punavihreistä todettiin, että ne ovat niitä vasemmistolaisia, jotka ovat unohtaneet ensimmäisen rakkautensa, jolloin muistikuvat menneisyydestä enää liittävät heidät työväen ja vähäosaisen, tai edes luonnon asialle. 

Niin on asianlaita nytkin, kuten viimeisimpien päätösten ja julkilausumien perusteella voi hyvin sanoa: Fundamentin toteamus siitä, että tämä valeoppositioleikki, joka muodostaa eliitin kolmannen tien, on toteutunut. On yhä enemmän ihan sama kumpi näistä siivistä on vallassa. Oikeisto toi "mukana kuin peräpukama" -puolue keskustan kanssa aktiivimallin, ja täsmälleen sama toistui vasemmiston kanssa, mukana sama peräpukama. Kaikki lupaukset rikotaan, ja laitetaan vielä edellistä paremmaksi, mikä tarkoittaa sitä, että laitetaan kansan kannalta asiat pahemmaksi kuin edellinen.

Mitä sitten on tapahtunut?

Kuten otsikossa sanotaan, köyhiä kyykytetään, työläisiä kyykytetään sillä heidän elämänsä kallistuu, mikä on oikeavasensokeille ehkä mahdotonta nähdä, mutta liian suuret verot eivät ole sen mukavampi asia duunarille, kuin liian pienet palkat (Iiris Suomelahan on sitä mieltä, ettei tällainen naurettava verojen korottelu haittaa köyhiä, sillä heillä ei esim. ole varaa autoon - nälkäiset syökööt leivonnaisia!). Maaseutu huutaa sorron yössä myöskin, mikä osoittaa jälleen Fundamentin toteamuksen siitä, ettei keskusta edusta kolmatta tietä, vaan opportunistista kameleonttisentrismipuoluetta. Keskusta on myös taidokkaasti pettänyt alkuperäisen agendansa maajussien puolueena. 

Aktiivimalli 2. on nimensä veroinen, ja vie kaiken uskottavuuden punavihreistä lupauksista. 

Polttoaineen veron korotukset eivät tunnu vain kertatankkauksella, vaan ne säteilevät kaikkialle, sillä tämä maa pyörii pyörillä. Hinnat kasvavat. Keskustalta hieno temppu näitä maakuntain suomalaisia kohtaan! Vihervasemmistolta duunareille - mutta eihän se olisi vihervasemmisto, jos sille ei olisi tärkeämpää elitistinen hyvesignalointi ympäristöstä, vaikka he itse kyllä saavat tehdä lisääntyä, matkustella lentokoneella sun muuta; vihervasemmistolaisuus on vain yhteensovittamaton ympäristö, sillä se aina asettaa tämän hyödyttömän ekoisminsa työväen yläpuolelle. 

Myös viinan kallistumista ei voida sivuuttaa. Toki, etämyynti ulkomailta toimii, mutta olisihan se kiva jos alkoilla olisi jokin virka tässä maassa, jatkossa tuskin on. 

Lämmityskulujen kasvua ei myöskään sovi unohtaa. 

Turpeen kanssa pelleily on todellinen upottaja, jopa yle on rohjennut myöntää tämän:

Turvekielto veisi myös kotimaiset salaatit, kurkut ja yrtit – yhdeksän kymmenestä kauppapuutarhasta sanoo lopettavansa, jos turvetta ei voi käyttää

90 prosenttia kasvihuoneviljelijöistä kertoo lopettavansa toiminnan, jos turpeen käyttö kasvualustana loppuu.

Kappale liittyy:

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oikea tapa vastata punaisten fasistiHUORIEN maanpetturihallinnon ilveilyyn on väkivalta.Jos se ei toimi - väkivaltaa ei ole käytetty tarpeeksi.Nollatoleranssi punaiselle fasismille.Nyt.