keskiviikko 9. syyskuuta 2020

#EiKoskeMua: Viherpunainen lisääntymiselitismi

Viherpunainen on kaksien standardien tunnusväri, joka sekoitteena muodostaa ruskean. 

Jokainen tietää että viherpunaisen maailmankuvan mukainen ilmastokultti kieltää seuraajiltaan lisääntymisen, ja ylipäänsä kaiken luonnollisen, paitsi jatkuvan öyhöttämisen.

Nyt viimeisin vihreiden ulostulo, Emma Karin muodossa, muistuttaa meitä eräästä tällaisen tekopyhyyden ja kaksinaismoralismin demonstraatiosta.


Mutta mitä kyseisen joukkion omat pomot tekevät? Lisääntyvät!

Aikana jolloin koko Suomi kärsii syntyvyyspulasta, on tällainen yksinomaan osoitus siitä miten koko porukkaa yhdistää eräänlainen ammattipolitiikkomaisuus. Esim. Ohisalo on profiloitunut vihreäksi köyhyystutkijaksi, mutta vain ammattinsa puolesta, sillä vapaa-ajallaan hänen tiedetään olevan rikkaan öljybisnesmiehen vaimo. Niinpä näille voidaan sanoa olevan tyypillistä toiminta, joka voidaan hashtagata "#eikoskemua" -muotoon, jossa he eivät edes itse usko asiaansa, vaan promotoivat sitä puhtaasti työn puolesta. 

Ei pidä ymmärtää väärin, syntyvyyspula on oikea ongelma ja lisääntyminen sen ratkaisu, jolloin tuo kaikki olisi erinomaista esimerkillä johtamista, mutta sen sijaan nämä tahot jatkavat syntyvyyden kukistamista: punavihreässä maailmankuvassa nainen voi olla onnellinen vain tehdessään abortteja, larpatessaan miestä, kilpaillessaan miehen kanssa, ja ratsastaessaan kullikarusellilla. 


Mutta niinhän sitä sanotaan, ettei fiksu huumediileri koske omaan paskaansa, vaan myy sitä vain muille.

Ei kommentteja: