torstai 3. syyskuuta 2020

Massakontrollin aseet: Puolueettomat Asiantuntijat(TM)

Mikä asiantuntija on, kun siitä puhutaan massakontrollin yhteydessä? Kyseinen termi on ns. uskottavuusindikaattori - henkilö joka tietää paremmin kuin sinä ja muut. 

Mikä tällöin on puolueeton asiantuntija? Sellainen joka on objektiivinen totuudentorvelo. 

On siten täysin odotettavaa, että tällaisen puhuvan pään hyödyntäminen propagandassa on selviö. 

No, niin on käynyt nytkin. 

Aiemmin ulostulon teki tällainen asiantuntija, Emilia Palonen,  joka tuli tunnetuksi tehtyään vertauksen pinaattilätyistä, jossa ei ollut absoluuttisesti mitään järkeä. 

Mutta missä on idioottimaisia lausuntoja, siellä todennäköisesti on myöskin suvakki - asia josta voimme varmistua seuraamalla jälkiä aina sylttytehtaalle saakka:

Että sellainen puolueeton asiantuntija, jälleen kertomassa kansalle miten ajatella ja nähdä musta valkoisena - tai islamistinen terrorismi makuasiana, kuten vaikkapa pinaattilätyt.

Eikä tämä postaus tietenkään olisi valmis, jos emme sisällyttäisi tähän koko asiantuntijamyytin maskottia, eli Oula "Silverstein" Silvennoista, joka on maan puolueellisin puolueeton asiantuntija, joka vihreiden jäsenyydestään (oli myös ehdolla vaaleissa - laihoin tuloksin) huolimatta keikkuu antamassa asiantuntijalausuntoja poliittisista vihollisistaan, mediassa joka on globalistipetturiaktivistien infestoima muutenkin. Nimittäin on hyvin harvinaista, että näemme puolueettoman asiantuntijan riehumassa keskellä kirkasta päivää ja hyökkimässä fyysisesti ihmisten kimppuun: 

Jos mediamme olisi puolueeton, olisi tuo vihreä superman tuon tempauksensa jälkeen lähinnä kymppiuutisten loppukevennyksessä, mutta eiköhän tuo episodi sivuuteta täysin, ja kohta on taas Silverstein kertomassa väkivaltaisesta äärioikeistosta ja hirmuisista rasisminatsifasismeista satujaan, samalla kun Hilkka-Marko niminen toimittelija taivastelee puolue- ja aktivistitoverinsa maalailemia apokalyptisen profetaalisia näkymiä. 

Vaan näin se massakontrolli toimii, sen tehtävänä on runnoa Virallista Totuutta (TM) alas kansan kurkusta, ja jos se vaatii sen, että kansaa kustaan molempiin silmiin hehtopaineella, niin sitten se tehdään. 

Mutta me tiedämme kyllä: jos tilanne olisi toivoton kannaltamme, ei heidän tarvitsisi turvautua noin alhaisiin keinoihin. 

- Kohti Lopullista Voittoa, Suomi ja Suomen kansa!


I grow stronger when you try to cut me down to size

I have the truth at my side

And my heart is filled with pride

I'm a wrecking ball cutting through your wall of lies

You cannot control my mind

You cannot scare my kind

My voice grows stronger everyday

This is the path that I chose

My faith it only grows

I wouldn’t have it any other way


Ei kommentteja: