tiistai 15. syyskuuta 2020

Se joka katajaan kapsahtaa...

 On sanottava, että tämä Katajan tapaus on mielenkiintoinen ja erityisen hämäräperäinen. 

Ensiksi ne olivat arabit, jotka hyökkäsivät, ja seuraavaksi ne olivatkin sitten ex-persut jotka olivat hyökkäyksen takana. 

Tämä totta kai on saanut suvakit ennen näkemättömän kiimaisiksi, sillä onhan moinen nyt varma todiste kaikkialla vaanivista, hengenvaarallisista razisminazifazimeista. 

Mikä puolestaan on johtanut suvakeille ominaiseen, totaalisen epäloogiseen ja tuplastandardeilla ladattuun narratiiviin:

Unohtamatta tietenkään sitä ironista puolta, että viherpunaiset ovat niitä, joilla ei ole mitään ongelmaa sen enempää muslimi- kuin antifaterroristienkaan hyväksymisen kanssa. 

Niinpä kaiken järjen mukaan, tästä todennäköisesti ei pitäisi tulla mitään haittoja persuille, sen sijaan Katajan ristiriitaiset lausunnot kostautuvat hänen omalle uskottavuudelleen. 

Mutta ei silti sovi unohtaa massakontrollin aseita, kuten mediaa, joka ottelee itsekin väkivaltaisesti viattomien ihmisten kimppuun kirmailleelta "puolueettomalta asiantuntijalta" lausuntoja, ja totta kai uutisoi tämän täsmälleen viherpunaisen narratiivin mukaisella tavalla. 

Vaan, mitä enemmän ihmisten silmät aukenevat sellaiselle, sen syvempään kuoppaan media itseään kaivaa. 

 

Ei kommentteja: