maanantai 28. syyskuuta 2020

Docventures: Pariutuminen ja Sinisen Pillerin Deittailuteollisuus

Noin viikko sitten tuli Docventuresissa jakso, joka käsittele PUA-teollisuutta, mikä oli hyvin mielenkiintoinen aihe miesasian, maskulismin, kannalta. Siksikin, koska sen herättämä keskustelu paljasti asiassa olevan Virallisen Totuuden(TM) ja asiaintilan. (Syy miksi se käsitellään vasta nyt, on siinä, ettei tämä aihe ole menossa hetkeen mihinkään, ja edellisellä viikolla oli liiaksi ajankohtaisaiheita).

Jos miehelle on pariutuminen ja seksin saaminen yhtä normaalia kuin naiselle, niin miksi tällaisia järjettömän kalliita vedätyskursseja tarvitaan, ja miksi miehet ovat valmiita sijoittamaan niihin hiellä ansaitsemansa rahat? Naisille järjestetään vastaavia kursseja, mutta siinä on ero: naisille järjestettävät kurssit opastavat paluussa naisellisuuteen, joka on post-feministisessä yhteiskunnassa unohtunut. Lisäksi ne eivät koskaan perustu siihen, että nainen ei saisi seksiä, tai parisuhdetta, vaan ne perustuvat hypergamiaan, jossa nainen yrittää naida huomattavasti itseään tasokkaamman miehen, 100% pinnallisin perustein (raha, ulkonäkö ja status). 


Paljon puhuvaa on myöskin se, että naispuoliset matchmakerit ovat päättäneet luovuttaa naisten suhteen, koska naisilla on niin mahdottomat (hypergamiset) pariutumiskriteerit. 

Mistä pääsemme takaisin Docventuresin jaksoon. 

On totta, että PUA-opit ovat huijausta. Ne perustuvat siihen, että miehet opetetaan pelaamaan tietämättään numeropeliä. Sen sijaan että asia myönnettäisi, uskotellaan että tietyt ulkoaopetellut iskurepliikki 2.0 ja maneerit ovat se, joka tuo "kenelle tahansa miehelle kenen tahansa naisen", ja että naisten spämmilähestyminen on vain "taidon harjoittelua". (Fundamentin MAP-malli sen sijaan yhdistää rehellisen numeropelin strategiseen toimimiseen, eli se lähtee realistisemmalta kannalta, ei taikatemppujen lähtökohdasta). Mukana on myöskin kuuluisa myytti itsevarmuudesta, mikä on klassinen sinisen pillerin oppi: naiset eivät välitä rahasta, ulkonäöstä ja statuksesta, vaan tärkeintä on miehen itsevarmuus. (Myös se käsitys on kumottu.)

Näin ollen, kun siis tämä asiakas pelaa numeropeliä, luo se illuusion siitä, että taito on opittu silloin kun hän kokee tilastollisen onnistumisen - taitoa ei ole opittu, jos hän ei saa. Kyseessä on takaporttineuvo. Se luo kontrolliharhan, ja se on tarkoituskin, sillä kontrolliharha on se mitä PUA-opit myyvät. 

Eikä pidä myöskään unohtaa sitä, että kirjaimellinen naisten perässä juokseminen ja heidän ahdistelemisensa ei ole hyvä idea, ei naisen saamisen kannalta, sen enempää kuin näinä MeToo:n aikoina, jolloin se voi potkaista todella pahasti takaisin päin:

Eli näiden kritiikki on kaikessa kaksinaismoralismissaan täysin aiheellista. Miesasiaa ei ole miesten huijaamisen promotoiminen. Jos aiemmin kapitalisti teki miehestä palkkaorjan, mikä oli edellytys sille, että mies "saa" toimia naisen työorjana, on nyt mukana uusi vedättävä taho, joka on susi lampaiden vaatteissa, tai edes lampaiden, vaan hyvän paimenen.

Mutta mitä tulee kaksinaismoralismiin, oli mielenkiintoista havaita, että niin simpit sun muut vässykkämiehet ja feministinaiset, olivat totta kai itkemässä tuon ilmiön kauheutta. Heidän ongelmanaan ei olleet niinkään se, mitä allekirjoittanut asiasta sanoi, vaan se, että he eivät halua miehiä autettavan, vaan heille on tärkeintä naisten ylivalta, myöskin pariutumisessa. Simpit puolestaan ovat demoralisoituja miehiä, ja uskovat että olemalla naiselle alisteissa asemassa saat kirkkaimman palkinnon, joten he olivat vielä kriittisempiä kuin naiset - olihan kyseinen toiminta hyvesignalointia, jolla saa heidän järkensä mukaan piparipisteitä, joilla saa puolestaan seksiä. 

Hmm, tästä aiheesta - eli Sinisen Pillerin Deittailuteollisuudesta - voisi melkeinpä pitää teemaviikon/tai sitten tiputella aiheeseen liittyviä tekstejä, jossa tutustutaan tapoihin joilla miehiä rahastetaan, huijataan ja johdetaan harhaan. Eikö ole yhtä tärkeää välttää huonot ohjeet, kuin saada ne oikeatkin? 

Kuten Täydellisen Järjestelmän yhteiskuntateoria asian ilmaisee, on aina reaktiolla vastareaktio, ihan kuten (hirmu)vallalla on oppositionsa ja vallankumous jonka se ajanmyötä herättää. Niin myöskin on asian laita tässä gynosentrisessä matriarkaatissa. 

Bewildered and besieged
Confused and confirmed
For the man who works to be free
The only reality is
Life under siege
For life out of tune

Ei kommentteja: