torstai 6. helmikuuta 2020

Kokoomus on onnettomuutemme ja kansallismielisten luontainen vihollinen

Kokoomus on jälleen ollut tapetilla. Ne kun suuressa ihmisrakkaudessaan ja jaloudessaan, päättivät tarjota perussuomalaisille lämpimän ajatuksen yhteistyöstä.

No, tässä on parikin ongelmaa, joista molemmat esitetään alla:




Eli se yksinkertainen syy, ettei perussuomalaisilla ole sen enempää poliittisen asemoitumisen (nationalismi vs. globalismi) sekä aiempien kokoomuksen luotettavuusnäytteiden perusteella mitään syytä olla heidän kanssa samaa pataa.

Kokoomus on suurin globalistipuolue - internationalismi oli vasemmiston, ja oikeiston oli puolestaan globalismi, ja juuri se on nyt vihollisemme nimi, ja sen ajaja on kokoomus.

Kansanvälisen kapitalismin edunajajana, se ainoastaan ajaa pienen (kansainvälisen) klikin etuja, ja puhtaalla markkinoinilla ja harmaiden massojen tietämättömyyttä hyväksikäyttäen, se saa aikaan sen, että sitä äänestävät hekin, joiden etua se ei millään tapaa aja.

Tätä Fundamentti on jo vuosia tolkuttanut.




Esim. Mikä oli ns. arvopohjan esiaste?

No se oli maanpetturi-Käteisen hallituksen arvo-ohjelma - seuraavassa tekstissä (kirjoitettu jo 10 vuotta sitten!) on näet Kataisen itsensä kirjoittama arvojulistus:

Suomi Kaupan!

Ja jos on unohtunut, niin maanpetturuuteen - suoranaiseen terroristin nimikkeeseen riittää seuraava hanke:


Oli se sitten lama, sisällissota, kansallisomaisuuden myyminen, massojen kurjistaminen - on kaikessa se sama takapiru - KOKOOMUS! Se on se petturi, joka tulee hävittää, pyyhkiä pois Suomen poliittiselta kartalta. Se on ainoa tapa.


Nyt. loppubiisin sijaan, allekirjoittanut liittääkin tähän Vihapuhe FM:n tuoreen lähetyksen. On suurenmoinen ilo havaita, että tämä dynaaminen duo on edennyt punapilleröitymisessään uudelle asteelle - tässä lähetyksessä on erinomaisen hyviä havaintoja, niin oikeiston kuin vasemmistonkin vääjäämättömästä


Lue myös:

Vasemmisto on alkanut herätä?!

#Aisankannattajat - se petollisin mädätyspuolue (yllättää sinut varmasti)

Ei kommentteja: