torstai 27. helmikuuta 2020

#VainNPCjutut: "Fasismi paha, kommunismi hyvä"

Oli vain ajan kysymys, että jotain tällaista tapahtuu, eli ruumislukunsa puolesta vähemmän haitallinen fasismi on hyvien ihmisten mukaan se suurempi paha kuin kommunismi, jonka "kolttosia" ei tarvitse lainkaan noteerata.

Esim. Hyysärin Sanomat arvatenkin päätyivät julistamaan "hulvatonta meemiä", kun oli tullut aika vertailla kommunismin ja fasismin tekoja. Allekirjoittanut osallistui lainamallaan meemillä, ja sarkasmillaan kyseiseen iloitsemiseen:

Eräs kommunistien ja vasemmistolaisten argumentti tässä on se, että kommunismi ja sosialismi ovat paperilla parempia - ne kun lupaavat jokaiselle tasa-arvoa.

No, kun katsoo kyseisen puun hedelmiä, jo se todistaa moiset väittämät valheiksi.

Pointtina on se, että kansallisosialismi ja fasismi, verrattuna internationalistiseen sosialismiin, kommunismiin yms. on vähemmän tappavaa - sillä kommunismi todistetusti on vaarallinen jokaiselle. Fasistit olivat kansallismielisiä, mutteivat välttämättä rasistisia, kun taas natsit olivat rasistisia ja kansallismielisiä, mutta he eivät tappaneet niin paljon, ja heidän vihollisensa olivat vain heitä, jotka olivat järjestelmän ulkopuolisia (tämä on sinällään sosialistinen ajatusmalli, sillä sosialismissa ei hyvällä katsota järjestelmän ulkopuolisia, eikä niiden anneta määrätä) - kun taas kommunismi tappoi omat ja vieraat.

Näin ollen, on selviö mikä aate on se verisin ja vaarallisin.

Summa summarum

Tämä suhtautuminen todistaa vain yhden asian: nämä antifasistit eivät oikeasti ole mitään hyviä ihmisiä, koska jos he olisivat, he tuomitisisivat myöskin kommunismin - nyt he tuomitsevat vain hyvin valikoiden, ja se fakta että he jättävät kommunismin tuomitsematta, todistaa sen, ettei heitä haittaa sen uhrit vaan ainoastaan sen arvosteleminen.

Ei kommentteja: