tiistai 11. helmikuuta 2020

Harkitsetko suvakiksi ryhtymistä? Lue ensin tämä

Virallinen Totuus(TM) ja sitä propagoivat massakontrollin aseet taas kerran osoittavat Hämeenlinnan "insidenssin" käsittelyssä sen wanhan Fundamentin toteamuksen, jonka mukaan suvakeilla on omat lakinsa ja tapansa, joissa siis käytännössä itse liike ja puolue tulee aina ensin, ja muuten mennään ns. hierarkian mukaisesti - intersektionaalisen hierarkian - asiasta lisää edellä.


Niinpä tässäkin tapauksessa voimme nähdä, miten narratiivia siirretään siihen suuntaan, että tässäkin pohjimmiltaan on vain yksi oikea uhri, ja se on naiseltaan pään irti leikannut mamu. Toiset kun ovat aina tasa-arvoisempia kuin toiset.




Summa summarum

Tämä on kaikessa systeemattisuudessaan juuri sitä, miltä se näyttää: Virallinen Totuus (TM) toiminnassa.  Tasa-arvo on niissä piireissä yksi monista vääristellyistä termeistä, jotka eivät oikeasti tarkoita mitään, tai sitten niille on annettu täysin uusi, orwellilainen merkitys joka useimmiten on jopa täysin päinvastainen kyseisen termin alkuperäiselle merkitykselle.Tätä sitten vielä tuetaan tuplastandardeilla, joita käytetään ihan yhä surutta edukseen.

If we don’t neutralise decay  
We may run out of tomorrows  
Time tryeth truth 
 And truth was found and fine

Ei kommentteja: