tiistai 21. joulukuuta 2021

Vuoden viimeinen teksti ja maailmanlopun jälkeinen aika (?)

Nyt on (ensimmäisen vuosikymmenen jälkeinen) vuosi taas kerran pulkassa, tai näin joulun kunniaksi: reessä. Hehheh!

Tämä oli ensimmäinen vähäsen rennommin otettu vuosi. Ainakin ulkoisesti, johtuen pitkälti siitä, että blogin ulkopuolinen kirjoittaminen on vaatinut niin paljon aikaa ja energiaa. Ja onhan tässä nyt puskettu jo se kymmenen vuottakin, välillä kovaankin tahtiin (ennätys lienee teksti per päivä, kahden viikon ajan). Mutta tämä ei suinkaan laskenut laatua, vaan jos määrä väheni, niin se ei tarkoittanut että laadulle olisi ollut tarkoitus käydä samoin.

Tässä vaiheessa voisi myöskin luetella uusia ideoita, mutta aina kun allekirjoittanut on niistä uhonnut, ne ovat jääneet toteuttamatta. Joten, annetaan seuraavalla kerralla tekojen puhua sanoja enemmän. 

On mielenkiintoinen teoria ajatella, että mitä jos todellakin 21.12.2012 oli tolkullisen maailman - tai maailmanajan - loppu, sillä kun miettii, niin juuri tuon jälkeenhän mopo alkoi karata hanskasta vuosi vuodelta enemmän. 

Omakohtaisestikin allekirjoittanut muisti, että vuosien tarmokas ajanjakso alkoi ajautua stagnaatioon noihin aikoihin. Vuonna 2013 pitikin jo pistää monta projektia lepäämään laakereilleen ja vähäsen kokoilla itseään. Vuosi 2012 muistuu jonkinlaisena vauhdin hidastumisen aikana. Irtaantuminen tuosta ajasta alkoi tosin siinä 2018 - Luojan kiitos. Ei sekään aika jatkuvaa ruusuilla tanssimista ole ollut, mutta parempaa ja parempaa - tuon edellisen vaiheen jäätyä turvallisesti taakse. 

Ja on vähäsen sellainen tunne, ettei allekirjoittanut ollut ainoa joka sai osansa tuosta impaktista. 

Blogin kohdalla taas huomasi, että jos meinaa kirjoittaa ns. päivänpolttavista, niin melkeinpä joka viikko tarjosi jonkun puheenaiheen, ja tähän vuoteen tultaessa todellakin on aiheita jo sillä mitalla, että on jopa ns. runsaudenpulaa. 

Erityisesti tämä vuosi on kulminoitunut siihen, että yhä useampi kansaa erotteleva kiistakapula on heitetty keskuuteemme. Tänä vuonna Fundamentti esittelikin ns. Takapirun konseptin. Kyseessä on siis taho, joka ajaa kahta muuta tahoa tarpeettomaan konfliktiin keskenään, edistääkseen sillä omaa asiaansa. Tietysti takapiru voi sitoa ne ajamaan omaa asiaansa myöskin. Esim. globalistinen takapiru hallitsee maamme oikeastoa ja vasemmistoa, kokoomuksen sekä vihervasemmiston ollessa lähinnä saman globalistisen, maamme ulkopuolelta ohjaillun puolueen sisäinen oikea ja vasen siipi. Niille on ominaista, että niiden prioriteetti on globalismissa, ja vasta sekundaarinen intressinsä on se klassinen vasemmiston ja oikeiston ajama asia. 

Pitää myöntää, että korona on tässä suuressa kuvassa ollut erittäin hyvä veto! Sillä vaikka ihmistä ei niin politiikka kiinnostaisikaan, niin oma terveys ja hyvinvointi sen sijaan tuppaa kiinnostamaan. Niinpä olemme tilanteessa, jossa on vähän pakkokin valita puolensa. 

Vaan onhan se niinkin, että kyseessä ei tokikaan aina tässä tapauksessa ole tilanne, jossa puolueettomuus olisi edes mahdollista, tai suositeltavaa. Se jos jokin tekee tästä kaikesta niin kovin (taka)pirullista - mutta me tiedämme, ja kestämme loppuun saakka, sillä lopussa ei ole enää mitään kestämistä!Sitten vielä perinteen mukaisesti vuoden suosituimmat tekstit top 5. 

  1. Kokoomuslainen teki toisen miehen kanssa lapsen, ja rahastaa sillä nyt ex-miestään
  2. Se oikeasti TOIMIVA NoFap- ja NoPorn-ohjelma - VIHDOINKIN!
  3. Jo naisetkin alkavat heräämään modernien naisten perseilyyn!
  4. Kehopositiivinen nainen törmäsi realiteetteihin - hypergamia tekee jokaisen onnettomaksi
  5. 5 syytä miksei moderni nainen saa miestä ja kuolee vanhanapiikana

Kommentaari:

Näemmä jo pari klassikoksikin muodostunutta tekstiä ovat dominoineet tänäkin vuonna lukutilastoja. Mutta muuten taas toistui aikaisempi trendi, eli kriittinen naistutkimus. Erityisesti tänä vuonna on tehty se merkittävä erotus, että se post-feministinen ongelma nimeltä moderni naiseus on erotettu tämän dysfunktionaalisuuden ytimeksi. Kyseessä on pandemia joka vaivaa niin Suomea, kuin länsimaita yleensäkin. Näiden tekstien suosio puolestaan kertoo siitä, että aivan kuten miehet jotka ovat totaalisen väsyneitä tuohon pelleilyyn, ovat nyt myöskin naiset alkaneet heräämään tähän ongelmaan jonka ovat ihan itse aiheuttaneet. Osa naisista haluaa irtisanoutua, ja myös tähän pandemiaan sairastuneista löytyy heitä jotka haluavat parantua sekä reformoitua, ja sitten on tietysti se omaksi haitakseen erottuva jäännös, joka jatkaa kritiikin jokaisen pointin todistamista. Se on hyvä! Näin ongelma on osoitettu sekä todistettu - ja vain se johtaa parannukseen. 

Vaan, se siitä. 

Nyt, hyvää joulua ja parempaa uutta vuotta!

Tässä ehkä paras sovitus tästä kuuluisasta joululaulusta - ja jos Whamageddonin olet onnistunut välttämään, et tee sitä tämän kuulemisen jälkeen, etkä kyllä haluakaan.

Ei kommentteja: