tiistai 14. joulukuuta 2021

Koronapassista, oikeuksistasi ja massakontrollista

Seuraavat oikeutesi ovat nyt vaakalaudalla:

  • Yhdenvertaisuus
  • Oikeus elämään ja henkilökohtaiseen vapauteen ja koskemattomuuteen
  • Liikkumisvapaus
  • Yksityiselämän suoja
  • Sananvapaus
  • Kokoontumisvapaus
  • Vaali- ja osallistumisoikeudet
  • Sivistykselliset oikeudet
  • Oikeus työhön ja elinkeinovapaus
  • Oikeus sosiaaliturvaan

Erääseen mieliä askarruttavaan kysymykseen otettakoon heti näin alkuunsa vastaus: Koronapassi epäilemättä on pedon merkin betatestausta, aivan kuten possunuha (jonka allekirjoittanut sen rokotteita myöten tunnisti vääräksi lipuksi) oli tämän viruskampanjan betatestaus - ja se toimi. Mutta se vielä ei ole tämä kyseinen merkki. (Samallahan testaillaan muita siihen viittaavan teknologian osia, ja tällä käytännöllä lähinnä pehmitetään kansaa tulevan varalle - siksikin on tärkeää, että eliitti saa mahdollisimman negatiivista palautetta ja suoranaista niskottelua osakseen).

Tämä viruskampanja on keino siirtyä pehmeästä massakontrollista kovaan massakontrolliin. Se on keino jakaa kansaa ja se on keino hajottaa ja hallita kansaa. Tämä kehitys on ainoa raivoava sairaus täällä, ei koronavirus. 

Koronavirusta ja flunssaa yhdistää se, että ne alkavat olla yhtä yleisiä. Flunssaviruskin on kirjaimellisesti koronavirus! Ainoana erona on suhtautuminen niihin. Eikä asiaa tietenkään nähdä tarpeelliseksi tutkia, sillä rokote ja koronapassi ovat vastauksia kaikkeen! Tästä syystä koronaa on niin helppo käyttää tekosyynä kaikkeen. Jos nyt otettaisi vaikkapa tavanomainen flunssa, ja sitä kytättäisi sekä suurenneltaisi kuten koronaa, niin totta kai näyttäisi siltä, että maailma olisi loppumassa - ellei sitten kiltisti vaihdeta oikeuksia turvallisuuteen, mikä tosin johtaa siihen, että lopulta menetetään ne molemmat. Mutta joukkosielun lakien mukaan, tällainen rationalismi ei tule tunnekuohuissaan olevan lauman mieleen, kuin vasta liian myöhään. Se on surullinen asia sanoa. 

Fundamentti on kannattanut "testaa ja priorisoi" -mallia, joka siis perustuu siihen, että iso turvassa oleva osa ei joudu kärsimään riskiryhmien vuoksi. Korona kun on vaarallinen nimenomaan vain sen riskiryhmille. On esim. olemassa ihmisiä, joilla on geneettinen heikkous sitä vastaan. Tämän kaiken kontrollin sijaan pitäisi etsiä näitä altistavia tekijöitä, ja kohdistaa toimet vain heihin - ei massoihin kokonaisuutena. Tämän priorisoimisen puute herättää valtavia epäilyksiä siitä, että onko asiassa edes tahtotilaa hoitaa sitä järkevästi - ei ole ollut. Koronasta tuskin päästään, vaan se kiertää mukana kuin flunssa tai influenssa, joten tämä nykyinen tapa hoitaa tätä kysymystä ei ole kestävä, liekö se tarkoituskaan? On vaikea välttyä ajatukselta, että tämän kaiken ideana onkin vain massojen kontrolloiminen tällaisen viruksen verukkeella, kaiken ollessa täten sosiaalista teatteria. 

Tässä teatterissa käytetään erinäisiä epärehellisiä silmänkääntötemppuja, joilla on tarkoitus jakaa kansaa. Esim. rokotetut yritetään saada enemmistöksi, ja heidät usutetaan rokottamattomien kimppuun. Tämä on vain yksi monista hajota ja hallitse -takapiruilun metodeista, ja tälläkin kertaa pelataan ihmisten peloilla ja perustarpeilla, joten se on erittäin tehokasta. 

Perustelut tälle kaikelle myöskin ovat "teot vs. sanat" -asteikolla mitattuna hyvin hatarat.  

Argumentti kuten "rokottamattomat  tuhlaavat terveydenhuollon kapasiteettia itsekkyydellään" on naurettava.

Yhtälailla voisi sanoa, että jos kaikki ihmiset noudattaisivat terveellisiä elämäntapoja olisi terveydenhuoltomme huomattavasti vähemmän kuormittunut. Mutta miten usein kuulet esimerkiksi kakkosdiabeteksestä kärsivien syyllistämistä?

On hyvin vaivatonta, mutta epärehellistä syyllistää tällä tavalla. 

Myös termi rokotevastainen on harhaanjohtava. Tuskin kukaan on "rokotevastainen", he vain eivät luota täysin kokeelliseen ja hätiköidysti tehtyyn rokotteeseen, ja he näkevät mikä korona oikeasti on. 

(On kokoomuslaista - hehän tämän passin keksivätkin - retoriikkaa olla niin kovin huolissaan vihaamastaan hyvinvointivaltiosta, ja vakuutella, että paras tapa pelastaa se olisi yksityistää kaikki. Se on hullun hölinää tai siinä vain pidetään kuulijaa tyhmänä. Mutta tämä on taas yksi esimerkki siitä, miten tässäkin asiassa vihervasemmisto on epäterveine kontrollointivimmoineen täydellisessä yhteisymmärryksessä kokoomuksen kanssa. Nämä molemmat ovat globalistisen takapirun nuorassa.)

Mutta fakta on, että ilman testaamista ja priorisointia, hinta perusterveiden ei-riskiryhmäläisten (joita valtaosa kansasta on) rokotuksille on huomattavasti (kymmeniä miljoonia) korkeampi, kuin ne muutaman tehohoitopaikkaa minkä he saattaisivat viedä. 

Uskooko eliitti tätä itsekään? 

Sannan baarikierros ja vihreiden kemut osoittivat, ettei tähän uskota päättäjienkään taholla. 

Entä miksi tehohoitopaikkoja ei olla lisätty, vaikka sitä uhottiin jo aiemmin? Eikö tätä pandemiaa oteta tosissaan, vai onko tässä ihan jokin muu asia kyseessä? 

Rokote nähdään autuaaksi tekevänä, vaikka sen kanssa asiat on, kuten allekirjoittanut näki niiden olleen possunuhankin kanssa olevan: lääke on turha ja pahimmillaan jopa haitallinen, kyseenalaiseen tautiin nähden!

Jatkuvasti saamme lukea, miten rokotetut sairastuvat ihan entiseen tapaan. Onhan se nyt kumma, että jos aiemmin ei olla flunssaankaan keksitty lääkettä, niin äkkiä sitten saman viruksen aiheuttamaan komplikaatioon sellainen keksittäisi - ennätysajassa. Eikö tällöin ole asia siten, että jos tämä todella on vaarallinen tauti jokaiselle, olisi edesvastuutonta luottaa näin kyseenalaiseen rokotteeseen sen torjumisessa? 

Mutta, kuten sanottua, tämä on sosiaalista teatteria: on selvää, ettei rokote suojaa tartunnalta, eikä estä leviämistä ja edes rokotetut eivät tähän usko, koska he pelkäävät rokottamattomia. 

On myöskin täysin aiheellista skeptisyyttä herättävää, että rokote on niin hyvä, että se suorastaan pakotetaan ottamaan. Se ei ole silloin hyvä, vaan bluffi joka on paljastettu. 


Summa summarum

Ei siis ihme, että mitkään argumentit koronapassin puolesta eivät päde, sillä tämä systeemi perustuu samaan joukkopsykologiseen mekanismiin, kuin vaikkapa koululaitos massakontrollin aseena: tottelevaisuus palkitaan (antamalla sinulle takaisin ne oikeudet, jotka sinulla on aina olleetkin), ja näin meillä tehdas joka valmistaa (mies- ja naispuolisia) "kympin tyttöjä", ja kuten tiedämme, ei kukaan ole niin tyhmä ja hyödyllinen idiootti kuin kympin tyttö. 

Lopuksi vielä täyteltävää:

Koronapassista sekä sen laajentamisesta luovuttava perustuslain sekä ihmisoikeuksien vastaisena

Toinen erittäin suositeltava linkki on seuraava, jossa on kattava listaus firmoista jotka joko kannattavat, eivät käytä tai jopa vastustavat koronapassia - löytyy myöskin Fundamentin linkkilistasta:
 

Ei kommentteja: