maanantai 20. joulukuuta 2021

Painajaiset ennen joulua ja myrkytetyt lahjat kaatuvan kuusen alla

Aiheena on pääasiassa valtakunnan kaksi kestoriesaa, vihreät ja korona.

Olisi ollut aihetta useammalla tekstille, mutta koostetaankin niistä tähän naseva kooste - ihan jo siksikin, että siirtyminen talvilomalle ja joulukiireet pakkaavat päälle.

Otetaan nyt ensiksi korona käsittelyyn. Siitä oli mittava teksti jo hieman aiemmin, mutta laitetaan pari lisäystä.

Omikron-variantti

Ensinäkin omikron on seuraava trendi koronahysteriassa.

Ei tietenkään ole ihme, että media joka on täynnä koronahysteerisiä ämmiä, paukuttaa päivin ja öin, että nyt sitten on tosi leviävä variantti tässä meillä!

Mutta jättää mainitsematta, että kaikki edeltä kerrottu on taas kerran toteutunut: Kun virus mutatoituu, se heikkenee mutta tarttuu helpommin. Sen oman elämän kannalta on parempi, että monistuminen tapahtuu onnistuneesti eikä "ruokamaa" tipu pelistä pois. (Tästä jo Fundamentin varhaisimmat koronauutisoinnit kertoivat).

Radikaalimpi ajatus: Poistetaan kaikki rajoitteet omikronin tultua. Näin ollen kausiflunssa tuo laumasuojan. - Flunssan riskiryhmät varokoot ja halvat kaupan testit korvatkoon koronapassin. Testaa ja priorisoi -mallin mukaisesti. 

Koronapassi ei auta sen enempää kuin rokotekaan. Kumpikaan ei ole estänyt taudin etenemistä. Ja mitä ovat nämä puheet "jos en olisi ollut rokotettu, niin tauti olisi varmaan tappanut". Tuo on täysin ilmaan ripustettu väittämä - mistä sinä tiedät miten siinä olisi käynyt? Tuo on jossittelemista. 

Lisäksi, vihervasemmiston siunaama ja kokoomuksen ehdottama koronapassi ei ole ollut sen parempi myöskään yrityksille - se on kosmetiikkaa joka ei auta yhtään mitään, koska rokotteet eivät estä taudin tarttumista, puhumattakaan siitä, ettei kyseinen passi ole mikään "suojakilpi". 

10 ravintolan ketju päätti luopua koronapassissa, ja huomattavan suureksi käynyt asiakaskato loppui – "Olemme nimenomaan ruokaravintola"

Rokotte tulisi jättää täysin vapaaehtoiseksi ja omalle vastuulle - jos kuuluu riskiryhmään, ottaa rokotteen jos sen uskoo todella auttavan. Koronapassi pitää lakkauttaa väärää toivoa luovana kosmeetiikkana. Yritysten on parempi vaikka sitten vaikka halutessa vaatia halvalla kotitestillä saatua negatiivista tulosta - jos sellaista edes ylipäänsä on kiinnostunut kysymään. Koronatestit ovat aina olleet kyseenalaisia luotettavuudeltaan, kun taas kotitestit ovat olleet luotettavia. Onko siis syytä itkeä resurssien kuormittamisesta, kun asia voitaisi hoitaa myös näin? Jätetään resurssit tositilanteisiin.

Myös rokote- ja passitetyrannien ja heidän aikeidensa eteneminen tulee torpata kaikella päättäväisyydellä - ei valtaa tyranneille! Heille ja heidän johtajilleen on asetettava rajat - olkaamme muuri. Näissä on heitä, jotka haluavat laittaa omaa potentiaalista vahinkoaan kiertämään, mutta jo pelkkä yritys moisesta muiden henkilökohtaisten oikeuksien rikkomisesta tulee olla rangaistava!  He ovat valinneet itse pelon tien ja alistuneet sille, joten se on yksin heidän oma ongelmansa. Eikö hän joka luopuu vapaudestaan turvallisuuden vuoksi, ole ansainnut menettää molemmat? Kyllä. Sen he ovat jo menettäneet, ja siten myöskin toivonsa. Meidän muiden on kieltäydyttävä heidän defeatisminsa omaksumisesta ja vastustettava sitä heikkoutta, joka on heidät vallannut.

Nämä fanaatikot tosin ovat takapirun ohjailemia - takapiru tapaa ajaa kahta osapuolta konfliktiin keskenään ja mikäs olikaan sen parempi keino kuin pelko. Siihen kun lisätään vielä auktoriteetti, ja suunnitelma on toteutettu.

Siksi on myöskin sanottava: me emme saa myöskään mokeltaa takapirun ansaan. On myöskin neutraaleja rokotettuja, heitä jotka ovat täysin sekaisin tämän sumutuksen keskellä, pohtien mikä on totta ja mikä ei, sekä heitä jotka ovat suopeita rokottamattomille - yhdessä voimme välttää takapirun koukut ja yritykset hajottaa sekä hallita meitä. Takapirulla se on pakko, koska ainoa syy tällä kaikella on kontrollin lisääminen, meillä se on vapaus ja vapaaehtoisuus, ja itsemäärämisoikeuden pitäminen itsellämme. Me tiedämme!

Entä lääke rokotteen tilalle? Ivermektiini. Jos vertaa rokotetta käyttäneen Suomen ja "Iivariin" turvanneen Intian tilastoja, on täysin selvää, että Intia on onnistunut, me emme. (Täällä totta kai on ongelmana talvi, jolloin kausiflunssa muutenkin on vapaana, ja koronavirus se kausiflunssakin on).

Koronapassi + rokote ovat näin tehokkaita:

THL: Uusien tartuntojen määrä perjantain jälkeen hipoo 6 000:ta – tutkijajoukko vaatii päättäjiltä kiireellisiä rajoitustoimia

Myrkynvihreä korjausliike 

Iiris Suomela, tuo loputtoman kitisemistarmon omaava vihreiden rangaistus Suomelle, on myös tarjonnut ns. myrkytettyä lahjaa.

Tätä täsmälleen samaa kikkaa käytti aiemmin tänä vuonna myös toinen samanlainen, Miisa "nunnunkanunnuka" Nuorgam. Kaava oli sama: Mies olisi halunnut siirtyä vakavasti otettavaan suhteeseen, mutta Miisasta ei edes pieni lapsi saa olla tinderkarusellin esteenä - vitut siitä että se myrkyttää perheen. Tämä totta kai muotoiltiin myöskin myrkyllisen lahjan mukaisesti, jonka mukaan se että miestä haittaa naisen harrastama seksi vieraiden miesten kanssa - samalla kun mies saa kannatella aisaa kotona ja olla valittamatta - ei oikeastaan johdu siitä, että nainen tekisi jotain väärää, vaan ahdistavista miesten rooliodotuksista. Jep, jep, koska niin moni mies ei luonnostaan voisi olla vastahakoinen ajatukselle, että hänen naisensa on ns. julkisessa käytössä.

Mutta hyviäkin uutisia on. Vihreiden kannatus on laskenut ennätysalhaiseksi. Se osin kyllä selittääkin Suomelan - tai paremminkin Suomettumislan - vedon: kun olet vieraannuttanut puolet ihmiskunnasta, ja vielä vähän päälle, on aika vaikea kuvitellakaan menestystä. 

Bonus: Polttoainetta painajaiselle vaiko liennytystä kansalle?

Maailmaa ravistelee myöskin polttoaineen hintakriisi. Jos valtio toimisi kolmannen position mukaisesti, sillä olisi tavan kansan etu ykkössijalla - päättäjät ovat töissä kansalla, ei päinvastoin - se tekisi kuten Puola, se lopettaisi hetkellisesti täysin polttoaineveron, jotta kansa saa tankattua. Vihervasemmisto ei tätä tee, vaan päinvastoin vain nostaa sitä, ja niin kansa huutaa jälleen sorron yössä. Myös tässä asiassa vihervasemmisto ja kansainvälinen kapitalismi ovat samaa pataa - milloin kansa näkee, että ne ovat saman entiteetin osia?

Summa summarum

Siinä nyt tulivat päällimmäiset ja varmasti monesta muustakin olisi ollut sanottavaa. 

On tämän kaiken edessä vain hyvä päästä pois alta ja viettämään joulua. Joskus sekin loma loppuu, ja taas mennään. Silloin toisaalta olemme lähellä tilannetta, jossa tämä kaikki etenee sortumista kohti omaa mahdottomuuttaan. Varokaa siis myrkytettyjä Krampuksen tuomia lahjoja, ja toivokaa pukilta sitä mikä on parhaaksi. 

Ei kommentteja: