maanantai 13. joulukuuta 2021

Vihreät fariseukset

Aikoinaan Fundamentissa oli juttu, jossa suvakit rinnastettiin fariseuksiin. Nehän olivat ulkokultainen ja kaksinaismoralistinen uskonnollinen suuntaus ajanlaskun alussa. Valtaosa heistä oli maallikkoja, jotka rakastivat paistatellua parrasvaloissa ja muiden komentelemista, itse koskematta lainkaan muille sälyttämiinsä taakkoihin. (Saddukealaiset jotka olivat lähestulkoon materialisteja, olivat taas enemmänkin niitä yläluokkaisia).

Muuan Jeesus oli heille oikea kivi kengässä, sillä hän toi tämän piirteen näistä toistuvasti esiin. Niinpä Jeesus lavastettiin syylliseksi ja päätyi ristille. Eikä siinä vielä kaikki, vaan nämä hyväkkäät huutoäänestivät tuomitun ryövärin vapaaksi hänen asemastaan.

Nyt takana on viikkojakso, jolloin aikamme fariseukset, eli vihervasemmisto on todistanut tämän rinnastuksen osuneen taas kerran oikeaan kun ne pahimmat moralistit ovat kärähdelleet siitä, miten esim. koronarajoitteisiin ei itse kulissien takana kosketa pikkusormellakaan, mutta muut kyllä saavat tehdä niin. Tosin tämä vihreiden viimeisin temppu nyt sisälsi yhtä sun toista muutakin ainesta. Esim. vihreillä olisi ollut kenttäpäivä, jos persuilla olisi ollut saunailta ja siellä olisivat sedät saunottaneet ja juottaneet kaksinkäsin känniin alaikäistä tsirbulaa.

Mikä on "meidän jokaisen on otettava (milloin mistäkin) vastuu!" -puolueen vastuunkanto tässä asiassa? Puhelimet kiinni ja jos joku jotain sanoo, niin se on lähinnä vähättelyä. Sitä ei enää ollakaan niin itsenäisiä ja vahvoja naisia, kun pitäisi ottaa vastuuta jostain, eikä vain hyvesignaloida ja rummutella tissejään. Vaan sehän se onkin modernin naisen kryptoniitti: vastuu. (Vihreät ovat naisten puolue, jossa muutama mies pyörii jaloissa).

Syntipukin hakemisessa he tosin tekivät mitä odottaisikin: Vihreiden festareilla rikottiin koronaohjeita – puolue­sihteeri: "Yksi nuorista ei ole toiminut ohjeistuksen mukaisesti"

Alaikäisen syy siis. Ihan että tiedätte!

Summa summarum

Mennyt viikkojakso oli imagotappion muodossa tullut muistutus kansalle, että fariseukset ovat yhä keskuudessamme (ja on kyllä saddukealaisetkin, ne kulkevat ruiskukka rinnassaan, ja aivan kuten esikuvansa joka mielisteli Roomaa, mielistelevät nämä federalistit EU:n eliittiä).

Näiden poliittisten aktivistien infestoimat mediat ovat hitaita tai vastaanhangottelevaisia kertomaan näistä edesottamuksista, sillä tämä on vain poliittista peliä heille, ja totuuden kuulemme - jälleen kerran - Seiskalta. 

Ei kommentteja: