torstai 23. syyskuuta 2021

Kehopositiivinen nainen törmäsi realiteetteihin - hypergamia tekee jokaisen onnettomaksi

Jälleen eräs post-feministisen yhteiskunnan tuote on kokenut karun herätyksen. Yllättäen juurikin Hyysärin sanomat julkaisu uhriutumisartikkelin naisesta, joka on poliittisesti korrektisti ilmaistuna ns. kehopositiivinen, ja hän ei saa kuulemma treffejä. 

Lyhyesti siihen voisi sanoa: Olisiko kannattanut alunalkaenkin kysyä miesten, eikä feministien mielipidettä siitä mitä mies haluaa?

Jos "myyt" jotain, niin pitäähän sen olla ostamista ja potentiaalista asiakasta motivoivaa. 

Jokin mielipuolinen ideologia, joka perustuu naislapseuteen, narsismiin, solipsismiin ja miesvihaan ei pysty kertomaan mitä miehet haluavat.

Feminismi on saanut naiset vakaasti siihen uskoon, että jos he haluavat jotain, heidän kuuluu se myöskin saada.

Miehiltä ei tarvitse tietenkään kysyä mielipidettä.

Tämä ei näytä olevan edes silloin ongelma, kun miehiltä nimenomaan pitää kysyä.

No, kun tämä naisten ylivertaisuusharha on törmännyt realiteetin seinään, kuin parhaat päivänsä nähnyt hypergami, on seurauksena parku.

Kehoposiitivinen nainen ei saanutkaan sitä juristibodarilääkäripilottisarjamurhaajaa, joka on tasan kaksi metriä pitkä ja omistaa myös maailmanluokan statuksen.

Miesten syy tuo pettymys ei ole - on niitä jotka kelpuuttavat ylipainoisen naisen, mutta valtaosa tuskin niin tekee, ei ainakaan se pieni miesten vähemmistö jota suunnilleen jokainen nainen tavoittelee.

Syynä on solipsistinen fantasiointi ja feministipropagandaan uskominen. Oikeassa elämässä kukaan mies ei ole mitään velkaa naiselle, eikä maailma ole naisille ymmärrystään velkaa - feministeiltä ei kysytä.

Feministit ovat naislapsia, ja muuttavat myöskin modernista naisesta sellaisen. Tällaiselle naiselle vastuunkanto on kryptoniittiä.

Hypergamilla puolestaan on paskainen loppu - aivan kuten ahneella tapaa olla.

Naiset juoksevat joukolla sen pienen miesporukan perässä, ja tämä meinaa sitä, että he ottavat tällöin tasoisensa naisen. Tämä kaatuu ensimmäisenä mahdottomuuteensa niiden naisten osalla, jotka eivät lukeudu ylemmän tason naisiin, eli naisiin, joilla on paljon miehiin vetoavia piirteitä. Nythän feministit suorastaan kilpailevat kenellä on niitä vähiten! 

Miesten enemmistö on ns. jäännösmiehiä hypergamian vuoksi. Koska mies on vähemmän nirso kuin nainen. Mutta MGTOW-liike on hyvä esimerkki siitä mitä tapahtuu, kun paljastuu ettei toinen osapuoli pelaa reilua peliä. Nainen on pariutumisen kapitalisti, ja yhä enemmän riistokapitalisti, ja pian mies voi huomata, että lakkoilu on ainoa keino vastata siihen - modernit naiset ryöstöviljelevät seksuaalista valtaansa. Esim. tässä tapauksessa kun kyseessä on pulska nainen, hypergamit tuntuvat aidosti olevan sitä mieltä, että tällainen nainen on ansainnut ei-lihavan, jopa treenatun miehen. Oikea kysymys on, että miksi hän ei hyväksy lihavia miehiä? Tällaisiä juttuja kirjoittelevat feministitoimittajat voivat toitottaa "Prismatestiä", jonka mukaan näemme ns. tasapareja prismoissa ostoksilla kautta maan, joten kysymys onkin: miksi tätä naista ei sitten ole nähty Prismassa vastaavasti pulskan miehen kanssa? 

Kun tätä sirkusta jatkuu näin pitkään, pääsemme lukemaan näitä uhriutumisartikkeleita. - Miehistä niitä ei kirjoiteta tietenkään, mutta totuutta on yhtä vaikea piilottaa kuin aurinkoa.

PS. Entä mitäs me teemme sitten naisille, jotka kyllä vaativat, että heidän puutteensa sivuutetaan, muttta itse samalla syrjivät miehiä niiden puutteiden vuoksi, joille he eivät voi mitään - kuten pituuden?
Seuraava artikkeli muuten on maksullinen, mutta naisten hypergamisesta ahdingosta kertova sitä ei tietenkään ollut - mutta se siis kertoo lyhyestä miehestä joka on kohdannut etenkin naisrintamalla sen vuoksi ongelmia.

Lyhyt mies


Ei kommentteja: