maanantai 6. syyskuuta 2021

Ja taas kerran räsähti - kissapeto karjui ja arvaa ketkä tulivat ulos koloistaan?

Viime lauantaina allekirjoittanut vietti ns. rauhallista viikonloppua, kesän rientojen jälkeen. Niinpä sitä sai siivittää comfy hyvän mielen televisio-ohjelma nimeltä Masked Singer. 

Kaikki meni normaalisti, kunnes paljastui, että valtakuntamme persona non grata, eli Päivi Räsänen. joka noudattaa Isoveljen vihaamaa uskontoa, paljastui illan maskinsa poistaneeksi kilpailijaksi. 

Allekirjoittaneen iltaa se ei pilannut, päinvastoin, hetken vaikutti, että tämä on edistystä:

Mutta kieltämättä takaraivoon kohosi tunne joka enteilee seuraavaksi päiväksi olevan tiedossa paskamyrskyä ja matalapainetta. 

Ja niin kävikin. 

Melko symbolista, ja ironistakin, kun Räsänen poisti maskinsa, tiputti myös moni muu taho maskinsa ja päätyi paljastamaan todellisen luontonsa.

Se alkoi läheltä, tuomaristosta:

Eikä unohdeta myöskään sydänten kuningatarta, symppistä nimeltä Maria Veitola - jonka läsnäolo tuomaristossa ylipäänsä on eettisesti kyseenalaista, sillä tosin kuin Räsänen, on Veitola oikeasti vahingoittanut muita ihmisiä toimillaan ja mielipidetyranniallaan!

Entä media? 

Aktivistit ottivat oitis kopin, ja tykittely alkoi!

Siinä ei mielikuvia eikä sanoja säästelty, vaan mentiin suoraan koviin panoksiin. Otetaan pari esimerkkiä:

"Eivät toimittelijat ole poliittisia aktivisteja."

Eivätkö tosiaankaan?

Tämäkin topakka ihmisoikeus-Iida on kirjaimellisesti sellainen! (Hedelmistä tunnette puun).

Kokoomus on vihreiden merkonomiosasto, ja siten puoltaa mahdollisimman monipuolista Suomen kansan polkemista, niin kapitalistien riistoa kuin mädätystäkin. (Et juurikaan pysty erottamaan kokoomuslaista ja vihervasemmistolaista hedelmistään, mikä johtuu siitä, että ne ovat molemmat mädättäviä globalistisuuntauksia, toisella suurempi paino vasemmalle ja toisella oikealle, kuin globalistisen takapirun oikea ja vasen siipi).

Ja löytyypähän vielä tällainenkin otsikko - orwellilais-freudilainen lipsahdus, sillä mehän tiedämme että Räsäsen rikos on nimenomaan ajatusrikos:

Summa summarum

Nämä ovat syitä ja syyllisiä siihen, miksi meillä ei voi olla kivoja asioita. 

Jos jotain hyvää näissä tapauksissa on, on ne syyt siinä, että tämä saa mediaan ja muihin rakenteisiin pesiytyneet aktivistit tulemaan esiin koloistaan - ne eivät vain pysty pidättelemään itseään, sen sijaan että ne vain kaikessa hiljaisuudessa myrkyttäisivät ihmisten mieliä.  

Mutta tämä kaikki on osana isompaa kuvaa, joka alkaa olemaan jonkinlainen mielipuolisuuden mosaiikki, kuin suoraan Orwellin kirjallisuudesta. - Massakontrollilla vahvistetaan ja levitetään Virallista Totuutta (TM).

Tämä paskamyrsky on alkanut asettumaan paskamereksi, ja tällainen hulluus alkaa olemaan viikottainen vakio myös meidän maassamme:

Ei kommentteja: