maanantai 27. syyskuuta 2021

Sulkutila sen todisti - pojat ovat parempia kuin tytöt

Viime aikoina nämä naisten uhriutumiseen keskittyvät jutut ovat jälleen lisääntyneet mediassa. Tässä jokin aika sitten uutisissa oli että tyttöjen ahdistus on kasvanut - johtuen sulkutilasta.

(Fundamentti ennusti tätä samaa - mutta aidosti tasa-arvoisella tavalla).

Johtuen kaksoisstandardien kulttuurista, allekirjoittanut laittoi tarkoituksella provokatiivisen otsikon, sillä aina näissä tapaukissa on se jako, että jos naisella on asiat paremmin, johtuu se yksinomaan siitä, että naiset ovat parempia kuin miehet. Niinpä on annettava samalla mitalla takaisin - mutta myönnettävä, että allekirjoittanut suhtautuu tosiasiallisesti vakavasti mt-ongelmiin, kaikilla (nuorillakin).

Vaan, takaisin asiaan. 

Uutisissa oli jonkinlainen "lapsiasiahenkilö", joka suunsa avattuaan puhui kuin feministi: on asetettava taas tytöt prioriteetiksi ja rangaistukset ahdistelusta kovemmiksi.

Jos taas pojista olisi ollut kyse, tässä(kin) tapauksessa, olisi se siis kammettu heidän omaksi syykseen ja annettu muodollinen pahoittelu. Ei muuta.

Sitten puheenaihe olisi johdateltu tyttöihin, "ovathan hekin ahdistuneita", ja kerrottu aiempi litania jälleen kerran.

Mitä tämä kaikki kertoo?

Naissukupuoli pelaa etuoikeutettua ja pumpuloitua elämää "easy modella". Kun nyt tytöt joutuivat maistamaan samaa mitä useampi poika (nuorista alkaen, miehissä on enemmän syrjäytyneitä ja sen seurannaisvaikutuksista kärsiviä), heillä alkoikin mielenterveys horjua. He eivät pysty kävelemään samoissa kengissä. 

Kun tytöillä alkaa näkyä nämä ongelmat, vasta silloin siitä tulee todellinen ongelma.

Tämä myös todistaa sen, että sukupuolilla on eroja - tytöt ja ylipäänsä naiset ovat sosiaalisempi pöhisijäsukupuoli. Vaikea kuvitella, että pojat edes hinkuisivat kouluun - eihän se tarjoa heille mitään, koska se on tytöille muokattu sosialisointipaikka! Eikä ihme, sillä sosialisoimisen lisäksi naispuoliset näinä aikoina ovat heitä, jotka ovat huomiotalouden hyötyjiä - naisten kauhu on maailma ilman miehiä, narsismin lähteitä. Naiset haluavat olla näytillä, ja simppien ansiosta se tietää aina suotuisia transaktioita.

Toki, kumpikin sukupuoli lukeutuu ns.sosiaalisiin eläimiin, mutta naiset enemmän. Mutta koska kumpikin sukupuoli kaipaa seuraa, selittää se sen, miksi on näitä ahdistelutapauksia - miespuoliset hakevat naispuolisilta seuraa, mutta hypergamiasta ja metoo-kulttuurista johtuen, he saavat siitä vain ahdistelijan leiman. Hypergamia on se syy miksei tavan miehillä ole mitään asiaa naisten juttusille. Tämä johtaa puolestaan opittuun avuttomuuteen, ja siten syrjäytyminen sementoitu tila.

Elämme aikaa jolloin tämä kaikki on muutenkin yleistynyt. Tuntuu kuin olisimme tosiaan kulkeneet jonkun liminaalisen barrierin ylitse vuonna 21.12.2021 ja nyt olemme jossain alisen maailman taskussa (ko.maailmalle oli ominaista ns.nurinkurisuus - ja juuri tätä "musta on valkeaa" -ajattelua on orwellilainen poliittinen korrektius).

Ei kommentteja: