maanantai 20. syyskuuta 2021

Isoviha

Yle ja Hyysärin sanomat yllättävät aina aika ajoin. Esim. Jälkimmäinen tämän Isovihasta kertovan juttunsa kanssa.

Isoviha on aihe, joka jokaisen pitäisi tuntea. Se selittää mistä on peräisin suomalaisten outo, ja jopa toksinen mentaliteetti itseään kohtaan sekä "herrainpelko". Muinaisen Suomen kulta-aikaa seurasi romahdus. Meistä tuli Ruotsin alusmaa*, tai paremminkin ruokamaa - meiltä otettiin, vaan ei annettu. Esim. Pohjanmaalla jos ei löytynyt satoa veroon, hirtettiin perheen vanhin poika ilman minkäänlaista sääliä tai armoa. Meidän massakontrolloitiin uuteen normaaliin. Isovihan ainana meiltä vietiin turhiin sotiin poikiamme, jotka eivät kuolleet maansa puolesta - maan ollessa puskurivyöhyke.

(*Mainittakoon, ettei Ruotsi suinkaan saanut Suomea omin avuin valloitettua. Tästä on pitkällinen historia, sillä suomalaiset olivat monesti torjuneet uhan idästä ja lännestä. Suomalaiset olivat tunnettuja taktisuudestaan ja sisukkaasta taistelutahdostaan.

Miten Ruotsi sitten sai Suomen vallattua?

Se sai apuja niin Tanskasta, kuin myöskin Saksan suurritarikunnalta, joka oli aikansa soturillista eliittiä. Eli ei meitä ihan reilulla tappelulla viety alas.

Nämä kaikki totta kai on kätevästi unohdettu. Se on politiikkaa jos jokin! Valhemedialla on suuri hätä puolustaa Suomen kannalta vähemmän kunniakasta narratiivia - globalismin kannalta ymmärrettävä vaihtoehto).  

Iso viha puolestaan toi tänne helvetin maan päälle: suomalaisia - naisia, lapsia ja miehiä kidutettiin ja tapettiin kuin se olisi urheilua. Lapset näännytettiin nälkään, naisia sokakstiin ja raiskattiin, miehiä kidutettiin kuoliaaksi. Esim. elävältä palvaaminen oli eräs keino. Uhreja saattoi myös roikkua kiikussa, jossa niitä poltettiin sukupuolielimistä, silmänsä sokaistiin ja heidät saatettiin antaa jäätyä kuoliaiksi. Julmuus ilman rajaa - vihollisemme verenhimoinen sadismi kasvoi lopulta kilpailuksi siitä, kuka aiheutti eniten tuskaa.

Jotkut "onnekkaat" myytiin orjiksi, aina Persiaan saakka. Selviytyneet elivät.henkisinä ja fyysisinä rampoina. Resurssit varastettiin ennen ja jälkeen sodan, jolloin opimme köyhyyteen ja puutteeseen.

Ei siis ihme, jos kollektiivinen piilotajunta ja muistimme sai meidät taistelemaan Neuvostoliittoa vastaan ja voittamaan - oli parempi antaa veren ja tulen uhri, sekä muuttaa pohjaton sisäinen suru hehkuvaksi vihan liekiksi, kuin elää sitä helvettiä uudestaan jossa esi-isämme olivat. Toisaalta, samaan muistiin jäi perikansallinen trauma: meistä tuli kohtuuttoman herrainpelkoisia, sisäänpäin kääntyneitä, sekä tottelevaisia - kaikki orjan ominaisuuksia, sellaisen, joka varmasti tietää paikkansa.  Näkyypä tämä myös heimoissamme. Esim. pohjanmaalaiset saivat pahinta tuhoa osakseen, olihan Venäjän tavoitteena pistää koko rannikko maan tasalle - ne osat Suomea säästettiin, jotka piti liittää Venäjään. Ja niin vain pohjanmaalta on aina löytynyt isänmaallisia esim. sieltä myös Lapuan liikekin on lähtöisin. 

Samalla tämä jos mikään todistaa, ettemme ole velkaa muille, kuten suvakit meidän valehtelee olevan. Meidän ei tarvitse kokea valkoista syyllisyyttä tai mitään muutakaan paskaa, vaan me olemme niitä, joilta muiden pitäisi pyytää anteeksi. Ei enää kumartelua!

Myös muinaisten suomalaisten aikainen linnavuorien verkosto selittyy tällä hyvin. Sehän oli samalla hälytysverkosto, jossa yksi linna signaloi hälytystä sytyttämällä tulen, jolloin seuraava jatkoi sitä, samalla kun kaikki valmistui idän tai lännen hyökkäykseen - onko siis ihme, että valloittaja oli se, joka ne määräsi purettaviksi? Se vei muistot pois menneisyydestä ja kyvystä puolustautua, se myös vei pois kyvyn suojautua. (Ne veivät pois myöskin muiston meidän muinaisista kuninkaistamme - kuuluisa historian uudelleenkirjoittaminen, jolla tässä tapauksessa saatiin aikaan mm. se, että olimme kiitollisia näille "sivistyksen tuojille".)

Näin kaukaa jälkiviisaana Suomen olisi pitänyt antaa tuolloin Ruotsille ultimatum: Joko lähetätte tänne parhaanne auttamaan meitä, tai me päästämme Ryssän läpi, jolloin ne tekevät teille sen, mitä ne seuraavaksi tekevät meille, no, miten on Svantte?

(Kyseinen sota päättyi siihen, että venäläiset pääsivät Torniojoen yli Ruotsin emämaan puolelle. Se säikäytti eliittiä Tukholmassa niin, että Ruotsi päättyi neuvottelemaan rauhan.)

Ei kommentteja: