tiistai 30. marraskuuta 2021

5 syytä miksei moderni nainen saa miestä ja kuolee vanhanapiikanaTämän tekstin voisi ajatella olevan jatko-osana suositulle naisten tason parantamiseen tähtävään tekstiin - tekee vain päinvastoin, kuin tekstissä esitellyt toksiset modernien naisten toimintatavat. 

Etenkin, kun taas sai lukea seuraavanlaisen uutisen - josta näkee, että naiset ovat degeneroituneet ennätysalhaiselle tasolle - hiton Jukka, kun pilasi muijansa romanttisen hetken toisen miehen kanssa ja Mikaa joka ei ollut kyllin jännittävä:

Nyt puhuvat miehet, jotka ovat sinkkuja vastoin omaa tahtoaan – Jukka erehtyi koti­bileissä väärään huoneeseen väärään aikaan: ”Se jätti pysyvät jäljet”

Jos modernit naiset eivät torju tai traumatisoi miehiä, he tekevät sen itselleen.

Etenkin nykyaikana on vallalla naisille ominainen "pilaan tulevaisuuden tämän hetkisen mieheni kanssa, exäni vuoksi" -syndrooma on todellinen naisten seksuaalisen vallankumouksen haittaseuraus. Mitä oikein  odotettiin tapahtuvan, kun annetaan loputon määrä vapauksia tunteelliselle olennolle? Kun naiset toteuttavat tätä heidän kaksoispariutumisstrategiaansa, he traumatisoivat itsensä moninaisilla mieskokemuksillaan siihen kuntoon, että lopulta suhde tällaiseen naiseen on mahdoton. Se edellyttäisi mieheltä sellaista parkouria naisen esteradan läpi, ettei kukaan pysty siihen - eikä kenenkään pidäkään. Tällaisten naisten tulisi jättää miehet rauhaan, varoittaa tulevia polvia virheistään ja käydä terapiassa ennen kun edes harkitsevatkaan mitään. 

Meillä on vallalla epidemia, mikä on modernin naisen epidemia, jonka ehkä ilmeisin merkki on huonon asenteen, naislapseuden, lisäksi hypergamia, mikä tekee lopulta naisen omankin elämän sietämättömäksi. 

Modernin naisen syndroomassa on myös olennaisena piirteenä se, ettei modernia naista olla opetettu olemaan vaimo. Ei! Moderni nainen on opetettu kilpailemaan miehen kanssa, olemaan mies. Pariutumisen maailmassa tällainen nainen on koulutettu olemaan kohteliaasti ilmaistuna Sinkkuelämä-painotteinen "rakastaja". Mutta kun nainen keskittyy olemaan mies, hän epäonnistuu kahdella tavalla: hänestä tulee"onnistuessaan" vain epätäydellinen mies ja epätäydellinen nainen - samanaikaisesti! Kun taas oikea voitto olisi, että hän pelaisi vahvuuksillaan ja keskittyisi olemaan nainen. Ja koska hän ei keskity olemaan vaimo, se myöskin näkyy hänen suhdestatuksessaan - ei kullikarusellissa pyöriminen ole naiselle saavutus, vaan sen välttäminen on! Ja koska tällainen irtosuhteisiin keskittyminen ei takaa vaimoutta,  jää tällainen moderni nainen aina rannalle ruikuttamaan - hänestä ei ole vaimoksi. 

Tällainen nainen ei omaa empatiaa, eikä täten osaa asettua toisen asemaan. Toisen asemaan asettuminen tarkoittaa sitä, että tutkiskellaan ja otetaan selville mitä toinen haluaa. Tässä tapauksessa mies. Mutta nämä "minäminäminä!!"-naaraat eivät halua tietää mitä mies haluaa - onhan mies heidän kilpakumppaninsakin. Tämän seurauksena he eivät koskaan omaa mitään myyntivalttia markkinoilla, ja eivät saa sitoutettua itselleen miestäkään! Esim. mikään määrä titteleitä ei muuta naisesta suhdekelpoista saati sitten vaimomateriaalia! - Nainen kuvittelee tämän olevan eri tavoin, koska itse ei osaa valita miestä ihmisenä, vaan vain sosiaalisen kiipimisen ja ilmaisen resurssipankin mahdollistajana, ja täten kuvittelevat, että miehetkin ajattelevat näin! Uutiskatsaus: eivät ajattele!

Sen lisäksi näille naisille on tyypillistä olla ns. vaatimuslistanaisia, joiden narsistinen oikeutuksentunne ja epärealismi kulkevat käsi kädessä. 

Näiden ominaispiirteitä ovat seuraavat:

  1. Narsismi. Ei mitään itsestään, vain lista vaatimuksia (käännös: minun ei tarvitse tuoda mitään suhteeseen kuin vain olla vastaanottavana osapuolena). Eli, ei edes käy mielessä mitä tarjoaa itse, vaan ainoastaan mitä haluaa toiselta. Asettaa itse itsensä jalustalle. Tämän naisen suhteenluontidynamiikka on mallia "ikiprinsessa". Vaatimusten kautta mennään, ei sen suhteen mitä voi miehelle tarjota tasapainoisessa suhteessa - vaan sen kautta mitä tuo nainen ansaitsee. Tällainen nainen on mielestään palkinto, vain koska on ollut kiertopalkinto jännämiehille/& ylemmän tason miehille, jotka eivät tällaisia naisia kelpuuta suhteeseen kanssaan. Esim. Näiden naisten profiileista et löydä mitään toivoa tai edes viitettä henkilökohtaisesta kemiasta tai muustakaan tarttumapinnasta? Koska sitä ei ole! Niiden profiilit parinhakumarkkinoilla ovat yhdistelmä parisuhde-roolitekstiä, traumatarinaa, sekä ajanhenkeen istuvaa, opittua ja omaksuttua uhkumista ja puhkumista. Tälläisen profiili tarjoaa vain sen mitä kuva lupaa, mikä johtuu siitä, että nämä naiset on oppineet "rakastajiksi", eli heillä ei ole mitään tarjottavaa kuin ulkonäkönsä! Mutta miehet etsivät muutakin kuin naamaa ja leipäsuhdetta, samalla kun tällaiset naiset vaativat mieheltä naurettavaa uskonhyppyä heti kärkeen. 
  2. Parasta ennen päiväys. Nämä naiset alkavat olla jo ikääntyneitä, jolloin herää kysymys: Miksei +30 vuotiaalla naisella ei ole jo normaalia miestä vaan ostoslista? Vastaus: koska hän ei ole sellaista aikaisemmin halunnut/kelpuuttanut ja hän kuvittelee olevansa ikuisesti 18-22 vuotias. Todennäköisesti hänen aviomiehensä on kaverialueella, tai ohjattu ulos hänen elämästään. Sen lisäksi että miehet suosivat universaalisti 18-22 vuotiaita naisia, ja näiden naisten hinkumat miehet myöskin, on seuraava kohta myöskin syy sille, mikseivät nämä ns. kypsät ja vahvat naiset voi saada miestä - ja se on suora seuraus heidän valitsemasta elämäntyylistään, ja täysin heidän oma syynsä:
  3. Imprinttaus. Nämä naiset ovat imprintattuja, positiivisesti ja negatiivisesti. Positiivinen imprintti yleensä tulee kullikarusellivuosista, jolloin saavutetaan ns.kullikoukku - on totuttu tasoaan ylempiin miehiin, jolloin omaa tasoa edustavat eivät enää tunnu missään. Negatiivinen imprintti taas käsittää traumatisoitumisen, ja sen aiheuttaneet jännämiehet. Usein nämä vaatimuslistanaiset joiden vaatimuslista sanoo: elämäsi tule olemaan yhtä hienoa kanssani, kuin leikatun koiran elämä, tekevät sen virheen, että laittavat nykyisen miehensä maksamaan exiensä synneistä, ja täten poistavat myös tulevaisuuden miehen/suhteen elämästään. - Mitä näillä on tarjota miehelle, jota eivät ole tarjonneet jo toisille miehille?   Kun on koettu tietyt asiat ongelmaksi asti kumppaneissa, ne lyödään tiskiin vaatimuslistoissa. Jotta moinen häviäjän käänteinen bingorivi saadaan täyteen, on testattu monta miestä tai sitten oma miesmaku on niin toksinen, että se aina johtaa koiran latkimaan oksennustaan. 
  4. Itsesabotaasi. Nämä naiset itsesabotoivat. Naiset saavat jo pelkästään niin paljon matcheja Tinderissä, ettei pitäisi olla mitään ongelmaa löytää asiallista kumppania, ellei sitten sabotoi omaa onnistumistaan esim. tyypillisillä hypergamisilla ja epärealistisilla vaatimuksillaan.  Vaihtoehtoisesti tällainen miehen kanssa kilpailuun - miehen larppaamiseen - keskittynyt nainen ei vain osaa olla suhteenluonnissa tasaveroinen ja naisen feminiinistä polariteettia edustava tekijä, jolloin hän tappaa miesten kiinnostuksen.
  5. Epärealismi. Tällaiselle modernille, ostoslistanaiselle, on ominaista epärealismi - se myös on hypergamiankin harhaisuuden koko idea. Mutta mitä se tarkoittaa käytännössä? Ehkä parhain esimerkkki on siinä, että tämän naisen sanastossa "olla realistinen" tarkoittaa "tyytymistä". Jos siis tällainen nainen tapaa tasoisensa miehen, olisi sellaisen miehen ottaminen realistisin vaihtoehto, mutta näille naisille se on aina tyytymistä. Ratkaisu? Tällaisen naisen pitäisi etsiä jostain hana jolla laskea kusi päästään, katsoa peiliin ja olla realistinen. 

Summa summarum

Kun edellä olevat viat ja puutteet käännetään, ongelma alkaa ratketa. 

Me elämme post-feministisessä yhteiskunnassa, jossa konformistisempi sukupuoli eli naiset, ovat sortuneet post-feministiseen Virallisen Totuuteen (TM), joka ainoastaan tuhoaa elämiä. 

Rakkauteen perustuvissa suhteissa ei lähtökohtaisesti asetella tällaisia naisten esittämiä "vaatimuksia" ja jos asetellaan, niin kyseessä on aina kahden kauppa, ei tämä modernien naisten pyörittämä huijaus. Modernit miehet ovat myöskin osaltaan tehneeet virheen sortuessaan tällaiseen pompotteluun, vaikka hokevatkin kuinka sukupuolet ovat tasa-arvoisia, he uskovat sen silti yhtä vähän kuin feministit. 


Drowning in your puddle, waiting at the sky

Suckin' on your daddy's cigar

I'm your destination, I'm the reason why

Lemma take a look at your scars. Aha!


Bought a line of shit

Now you wanna sell it back to me


Come on down to the hotel baby

I can be what you want me to be

You can choke on your own medication

I can watch myself on T.V. oh yeah

1 kommentti:

Olavi Koskela kirjoitti...

Melko vastaansanomatonta settiä. En kuitenkaan olisi ehkä yhtä varma siitä, että tämä persiilleen meno johtuisi pääasiassa post-feministisestä virallisesta totuudesta (TM). Lukuun ottamatta pienehköä joukkoa kiilusilmäisiä telaketjufemakkoja luulen, että tavan suomalainen nainen ei ole 'sortunut' tuohon ideologiaan. Naiset lienevät ylipäätänsäkin vähemmän taipuvaisia mihinkään lennokkaaseen ideologiaan kuin me miehet. Kun toisella korvalla kuuntelet, mitä naiset keskenään puhuvat, niin aihepiirit ovat pikemminkin 1) juoruilu miehistä ja poissaolevista kanssasisarista, 2) jos lapsia on tehty, niin niiden päivähoito/koulunkäyntiasiat, 3) erityisesti naispuolisten julkkisten viimeisimmät parisuhdekohellukset, jne jne. Ei siis todellakaan mitään korkealentoista. Tuohon sinänsä tietysti harmittomaan pinnallisuuteen on kyllä kutakuinkin mahdotonta vaikuttaa, ja turha sitä on tietysti edes pitää minään ongelmana.